Armando Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 Jutri grem gledat tako, da lahko poročam :). Navedek Povezava do prispevka
Heraklej Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 (urejano) ke_kit reče pred 2 urama: @Vučko3Glede na to, da mi je bil John Wick 1 legendaren, 2 in 3 pa smeti, kakšne so možnosti, da mi bo 4ka kul? Ne bo ti všeč. Vizualno je super, igralska zasedba je res kul, ampak je še večji pokol, kot 3ka, pa že tisto je bilo že čist over the top. Pa film je realno gledano predolg. Če bi ga skrajšali za ene 30min in izpilili zgodbo bi bil bomba. Tako je pa.... zabaven, ampak je 1ka še zmeraj daleč spredaj. Prav tako se vidi, da je Keanu že prestar. Stuntmani prav očitno čakajo, da oddela svoje. Obvlada, ampak je prestar in prepočasen. 24. marec 2023 uredilo bitje Heraklej 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 (urejano) Vučko3 reče pred 1 uro: Dejstvo, da ti je 2 in 3 smeti, te je pravkar diskvalificiralo iz pogovora o Wicku John Wick 4 je Doom Eternal, over the top akcija, odlicni igralci. Ampak, če ti to ni kul, ti film ne bo kul. Kar ne pomeni, da je film smeti. To je tip filma, kjer ne bo policija prisla, ce se streljajo sred mesta. In takoj ko mi nekdo to omeni, v takem filmu, bruhnem. Film je akcija, in ga boli kurac za realni svet, in zato je tudi odlicen. Dostavi tisto kar namerava. Meni je gladko ob boku enki. Problem trojke je, ker je bil samo še več akcije, pa nikamor peljal. No, tale razsiri zgodbo in dokonca zgodbo. Dvojka mi je bila bolj meh kot smeti ajde. Pri trojki pa so me razvlečene over the top fight scene malodane spominjale na nako parodijo. Bom raje kar skipal kino. Thx! 24. marec 2023 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 Keanu prestar? Stari moj. Koreografija, stuntteam in Keanu so opravili popolno delo, ne govori bedarij. Fajti so narejeni dejansko dokaj realno v totalno nerealnem svetu. Donnie Yen in Sanada sta oba 60+ in sta fenomenalna, ce ti ne prepoznas gracioznosti v akciji, se posebej pri starejsih igralcih in mojstrih, pol ga jebi. Akcija je tocno taka kot more bit, to ni martial arts ali wuxia film. Akcija mora zgledat bolj "realno" ceprav je over the top. Kar je, totalno. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 (urejano) Uff, men je bil Keanu na polno lesen že v prvem Matrixu. I simply don't understand martial arts industry. 24. marec 2023 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 Eh to itak, on ni za prefinjene fajte ala Jet Li, Donnie Yen itd, on je bolj za unga bunga fajte. Ali v jeziku monster hunter igrack, on je hammer in ne dual blades 😁 1 Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 Mad max, the raid 2, dredd, john wick 4. Ker hud comeback so dobile akcije z john wickom. Film je poln brutalno hudih fight scen. dobro porabljen denar. ajde The Raid 2 mi je še vedno film z večjo replay vrednostjo in boljši overall. ampak JW4 je odbita zadeva. Skoda samo, ker so ga morda malce preveč razvlekli na enih delih brez neke dodane vrednosti - bi lahko komot skrajšali. Navedek Povezava do prispevka
Heraklej Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Edino kar lahko recem je, da rabis okulisticni pregled. Eno je, da je koreografija na nivoju, drugo je, da je keanu prepocasen glede na 1591 kaskaderjev, ki jih premaga. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Ko bi ti vedel, koliko krat sem jaz dobil batine od pocasnejsih ljudi od mene, sicer v kontroliranih borbah. Ampak vseeno, hitrost ni kljucna. Navedek Povezava do prispevka
Heraklej Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Ocitno preveckrat. 4 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Poanta je, ne govori neumnosti, če nimaš pojma o čem govoriš. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Ne glede na to kdo ima prav, moraš priznati, da je bil kr dober diss. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Heraklej Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Vec kot pises, bolj je jasno, da ne dojemas fines... Cetudi si se "boril". Me veseli, da ti je film vsec, ampak res nima smisla z nadaljevanjem te debate, ker izhajas iz emocij in ne objektivnih dejstev. Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 26. marec 2023 Share Objavljeno 26. marec 2023 Evo pogledal "zadnjega" John Wicka. Verjetno bi bilo boljše, da bi nekatere sekvence skrajšali oz. jih bolje porabili mogoče v prid zgodbi oz. z bolje zrežiranimi fajt scenami. Tisto na stopnicah proti koncu je bilo a little bit too much. Drugače pa še vedno slasten film in moram reči, da sem sicer užival :). Navedek Povezava do prispevka
obstek Objavljeno 26. marec 2023 Share Objavljeno 26. marec 2023 Quo Vadis, Aida? Super film, priporočam. 2 Navedek Povezava do prispevka
MarioKing Objavljeno 26. marec 2023 Share Objavljeno 26. marec 2023 Rabil ta vikend sprostitev... legendarno... Porky's (1981) https://m.imdb.com/title/tt0084522/ Porky's II (1983) https://m.imdb.com/title/tt0086129/?ref_=tt_sims_tt_i_1 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 Banshees of Inisherin Dober film, dober scenarij, super igralci, ne bom pa rekel, da mi je bil najljubši film lanskega leta. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 Odličen. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 John Wick 4. Veliko bolje kot 3. Povsem so zelo pametno opustili zgodbo in pojasnjevanje sveta. Je tam, sprejmi ali pusti, tvoja odločitev. Zato fokus na: Estetiki scen Estetiki akcije Nov nivo peklenskega sprehoda. Meni blo ok 5.8/10 Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 27. marec 2023 Share Objavljeno 27. marec 2023 https://www.imdb.com/title/tt0237572/ The Pledge. Ni za tiste ki bi radi akcijo in non stop dogajanje. Bistvo je na likih, zgodbi, ki te dela živčnega, ker se občasno zatakne in nekako odtava od rdeče linije, pa se potem nenadoma vrne nazaj. Jack jasno postavi film na višji nivo, saj ostali soigralci nekako tavajo v povprečju. 7/10. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 2. april 2023 Share Objavljeno 2. april 2023 A ve kdo, če je bil kdaj film Adventures of Tintin sinhroniziran v slovenščino? Navedek Povezava do prispevka
mahoney Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 Nein https://www.kolosej.si/filmi/film/tintin-in-njegove-pustolovscine-samorogove-skrivnosti/ 1 Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 4. april 2023 Share Objavljeno 4. april 2023 Vučko3 reče Dne, 24. 3. 2023 at 8:10: Cel svet pravi, da je tak šus. Ampak ja, ziher se bo najdo kak edgy kmet. Kakorkoli, če si ljubitelj carske akcije, dobrega world buildinga, pol ti bo odlicen. Plus ima sceno ki bo šla v top 10 najboljsih akcijskih scen sploh. Od asasini obstajajo do 90 % pooulacije je asasinov Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. april 2023 Share Objavljeno 4. april 2023 Sovicha reče pred 2 urama: Od asasini obstajajo do 90 % pooulacije je asasinov Očitno še nisem slovenec enough, da bi razumel tole, karkoli bi naj bilo napisano Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 4. april 2023 Share Objavljeno 4. april 2023 Da so v začetku John Wicka pač predstavljeni tajni ašašini, ki imajo svoj mali lore, potem je pa vsak drugi newyorčan ašašin in celo mesto lovi john wicka, čeprav je to mini tajni svet elitnih ubijalcev 1 Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 4. april 2023 Share Objavljeno 4. april 2023 Dedek gre na jug. Nisem ljubitelj slovenskih filmov, zato nič veliko ne pričakujem od njih. Zato me je ta celo pozitivno presenetil. 7.5/10 Nekaj sladkega. Tudi slovenski film režiserja Tina Vodopivca. Lahkotna komedija z nekaj pridiha romantike. 5.5/10 Najbolj hecno je, da v nobenem od obeh slovenski filmov ni bil prevladujoč jezik slovenski Navedek Povezava do prispevka
kefir Objavljeno 9. april 2023 Share Objavljeno 9. april 2023 M3gan- presenetlji gledljiv film, na trenutke se ne jemlje preveč resno 7/10 Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 Super Mario Bros Mamma mia, it's Mario time Mulcu je bil všeč, je neki 80s komadov notri pa kup podrobnosti za starce. Kratko in sladko Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 Ticket to Paradise (2022) Ne moreš oporekat kemiji med Cloonijem in Robertsovo, ni glih top film, ima pa svoj čar. No Sudden Move (2021) Na nek način tipični Soderbergh, čeprav ne najboljše njegovo delo. Mogoče malce bolj temačen. Všeč mi je bila underline premisa, da bogati bogatijo z lahkoto naprej, revni nastradajo in kako lepo je zadeva povezana z Spoiler avto industrijo in onesnaževanjem Navedek Povezava do prispevka
mahoney Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 Malo se mi je lustalo po Caryu Elwesu Pentagon Wars Komicna kriminalka o korupciji v pentagonu. Par scen je za crknt smesnih. V stranski vlogi se takrat neznana Viola Davis 7/10 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.