Skoči na vsebino

Pravkar pogledano

RAVE

Priporočeni prispevki

Infinite Storm (2022)

Naomi Watts na gori sreča na pol zmrznjenega človeka in ga poskuša spraviti v dolino.

Film je zanič, ga je bilo pa zanimivo gledati, saj je delno posnet na parkirišču v Kamniški Bistrici, pri gostilni Pri Jurju v Kamniški Bistrici in na Veliki Planini.

image.png.424a5766f39ef68633270be4c5d6371e.png

image.png.0d32a3db66cd411ecba18054799ea7ca.png

image.thumb.png.86cd87400c54d49fa2ccd6200fe0ac75.png

uredilo bitje ayrton79
Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 5 minutami:

Ajde, mogoče dvojka ni tok slaba, samo mi ima dosti cringe momentov, pri ogledu trojke sem se pa dolgočasil večino časa. Če praviš da je tak šus kot Fury Road in Raid, potem predvidevam, da je daleč najboljši John Wick film do zdej

Cel svet pravi, da je tak šus. Ampak ja, ziher se bo najdo kak edgy kmet.

Kakorkoli, če si ljubitelj carske akcije, dobrega world buildinga, pol ti bo odlicen. Plus ima sceno ki bo šla v top 10 najboljsih akcijskih scen sploh. 

Povezava do prispevka
ayrton79 reče pred 7 minutami:

Šit ej, Fury road, res je dobr. Sej Hardy je kul, ampak če bi v tem filmu igral Mel Gibson, bi bil to dejansko najboljši film zadnjih 30 let. Popoln bi bil.

ah ke, itak je to bolj Furiosa film, je pa ena izmed bolj dolgočasnih Tom Hardy vlog

da bi bil Mel Gibson bi rabli bit čist drugi dialogi zanj

Povezava do prispevka

Dejstvo, da ti je 2 in 3 smeti, te je pravkar diskvalificiralo iz pogovora o Wicku :D

John Wick 4 je Doom Eternal, over the top akcija, odlicni igralci. Ampak, če ti to ni kul, ti film ne bo kul. Kar ne pomeni, da je film smeti. 

To je tip filma, kjer ne bo policija prisla, ce se streljajo sred mesta. In takoj ko mi nekdo to omeni, v takem filmu, bruhnem. Film je akcija, in ga boli kurac za realni svet,

in zato je tudi odlicen. Dostavi tisto kar namerava. Meni je gladko ob boku enki. Problem trojke je, ker je bil samo še več akcije, pa nikamor peljal.

No, tale razsiri zgodbo in dokonca zgodbo.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...