Sektor 13 Objavljeno 15. maj 2023 Share Objavljeno 15. maj 2023 The Covenant 2023 Drugacen film, kot sem mislil. V boljsem smislu. Lepa pokrajina, dobra akcija. Priporocam. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 16. maj 2023 Share Objavljeno 16. maj 2023 +1 na Covenant, 7.5/10. Ni tipičen Ritchie film. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 17. maj 2023 Share Objavljeno 17. maj 2023 Sisu razfuk/10 1 Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 17. maj 2023 Share Objavljeno 17. maj 2023 (urejano) The Pope's Exorcist. Ma kar okej in zabaven, v bistvu že mal vleče na marvel pizdarije. Tak "comic book vibe" je, prav campy. Film se ne jemlje preveč resno. Pa Russell Crowe res dobro odšpila vlogo, prav paše not. 17. maj 2023 uredilo bitje Dog Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 17. maj 2023 Share Objavljeno 17. maj 2023 The Whale - ceprav ga gledal na letalu, utruhje kot pes, me je lepo držal 2 urci. Že dolgo me ni kak film. Vsekakor vredno ogleda Air - kaj pa vem, ena velika reklama za Nike, superca za Američane ki obesedeni z zgodbami o uspehu, drugače pa en kup sestankov, pocukranih stavkov, čudn prikaz Jordana, in še nekaj neumnosti. Ampak ok, ni ravno čas vržen stran. Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 The Evil Dead Rise. Zabaven, men je bil na nivoju originalov. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 (urejano) Dog reče Dne, 20. 5. 2023 at 9:26: The Evil Dead Rise. Zabaven, men je bil na nivoju originalov. Meni je bil kulski, ampak so mi bili določeni dialogi (oziroma monologi?) mega cringe. Danny: Mom? Deadite Ellie: Mommy's with the maggots now. Brah ... 21. maj 2023 uredilo bitje Avion 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 To'j zato, ker so dodatni dialog pisali zoomerji, k so skos na telefunih Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 21. maj 2023 Share Objavljeno 21. maj 2023 (urejano) Fast X. Briljanten izdelek na najvisjem nivoju. Globoka zgodba, mocni liki, res poglobljeni dialogi in malo slabsa akcijada kot smo jo vajeni iz prejsnjih delov. Pa my family se se mal poveca. Nauk zgodbe: ne smes preklinjati, lahko pa mirne duse raztrelis eno eskadriljo porednezev. Nauk zgodbe drugic: wonderwoman 21. maj 2023 uredilo bitje Ripper Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 21. maj 2023 Share Objavljeno 21. maj 2023 Sovicha reče pred 11 urami: To'j zato, ker so dodatni dialog pisali zoomerji, k so skos na telefunih Case in point. Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 21. maj 2023 Share Objavljeno 21. maj 2023 Avion reče pred 13 urami: Meni je bil kulski, ampak so mi bili določeni dialogi (oziroma monologi?) mega cringe. Danny: Mom? Deadite Ellie: Mommy's with the maggots now. Brah ... Asi gledal kdaj evil dead Prav vsi so mega cringe Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 21. maj 2023 Share Objavljeno 21. maj 2023 Slinch reče pred 50 minutami: Asi gledal kdaj evil dead Prav vsi so mega cringe Ma se ne bi ravno strinjal. Se mi zdi, da so bili 2. in 3. del recimo da "cringe", ampak je to bil film, ki se ni ravno jemal resno. Se mi zdi, da je ta cringe obrnil sebi v prid. Tukaj v zadnjem delu pa se mi je vse skupaj zdelo samo edgy tryhardanje, da bomo imeli čim bolj šokantne dialoge, ki so mi bili zelo weak. Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 21. maj 2023 Share Objavljeno 21. maj 2023 Avion reče pred 33 minutami: Tukaj v zadnjem delu pa se mi je vse skupaj zdelo samo edgy tryhardanje Tole se bere kot official mn3 film 1 Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 21. maj 2023 Share Objavljeno 21. maj 2023 Avion reče pred 1 uro: Tukaj v zadnjem delu pa se mi je vse skupaj zdelo samo edgy tryhardanje, da bomo imeli čim bolj šokantne dialoge, ki so mi bili zelo weak. Dialogi res niso bili memorable. Sam mi pa film vseno ne zaostaja veliko za originali. Mogoče sem pogrešal le malce več pačenja. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 Lol, nisem gledal še novega, ampak ta dialog se bere povsem Evil bedasto. Seveda ne ena, ampak 3, Army of Darkness alike. Si bom pogledal, že prvi remake je bil awesome, samosvoj in ravno prav drugačen od originala, da je bil kul poklon. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 Baje je zelo krvav film in izgleda ful lepo. Zgodba in dialogi pa krš. Škoda da ne bomo več dobili Evil Dead filma, ki se ne jemlje preveč resno Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 Prijateljski, serete malo. Evil Dead zgodba je vedno bila krš, sej nikoli niti pomembna ni bila. Dialogi pa tudi. Zdej ali se ta film jemlje preveč resno, niti ne. Scene so not, ki ti jasno dajo vedet, da gre za Evil Dead film. Ta je manj komičen in bolj grozljiv, evo, to je edina razlika. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 Ja samo pri bolj komičnih zadevah je lažje prebolet slabo zgodbo, ker je vsaj zabavno gledat. Ko je pa večina filma duhamornega, je pa to samo še dodaten minus k filmu. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 Zgodba v evil dead filmih sploh ni faktor, da bi rabil karkoli prebolevat. Kri, absurdne smrti, over the top igra in glupi one lajnerji. Kot pravim, vzeli so malo komičnosti stran, dodali več grozljivih delov. Malo spremenili vse, ker ne mores isti film delat 50 let, nima smisla. Bolj čista grozljivka je, kot nekoč. Sicer pa, mogoče bi bilo pametno najprej pogledat Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 Vučko3 reče pred 8 urami: Kri, absurdne smrti, over the top igra in glupi one lajnerji. Ja, saj to se strinjam, da velja za originale. Tu pa kao hoče bit nekako bolj "resen" film, dialogi pa vsaj meni izpadejo cringe. Imam v spominu, da je bil prvi remake iz 2013 veliko boljši od tegale. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. maj 2023 Share Objavljeno 23. maj 2023 Ta je bolj resen ker se gre za druzino, ne za napaljene najstnike. Sej dialogi itak da niso ne vem kaj, sam tale ton meni bolj pase. Risankastih humoristicnih grozljivk ne maram. Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 Kot sem napisal, bom pogledal, a to da so dialogi cringe pa da je to showstopper, come the fuck on ne se hecat. Vse drugo je bolj pomembno kot to. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 (urejano) Kakarotto reče pred 2 urama: Kot sem napisal, bom pogledal, a to da so dialogi cringe pa da je to showstopper, come the fuck on ne se hecat. Vse drugo je bolj pomembno kot to. Nihce ni rekel da je to showstopper, ampak meni so tule bili prvic opazen minus, ker kot da so hoteli na vsak nacin se verbalno šokirat občinstvo, ne samo s prizori, in ta del mi je izpadel slabo narejen. Ampak ja, poglej. Saj je gut celotno gledano, vendar meni slabsi od remakea iz 2013. Mogoce mi je minus tudi to, ker nima toliko Evil Dead vibea kot pac nek splosen demonic possession z elementi Evil Deada? Ampak ja, se strinjam, da ne morejo 50 let isto snemat. 24. maj 2023 uredilo bitje Avion Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 Avion reče pred 40 minutami: meni so tule bili prvic opazen minus pomoje zato ker si OGje gledal v OŠ Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 Slinch reče pred 14 minutami: pomoje zato ker si OGje gledal v OŠ Haha true Ampak gledam jih vsaj enkrat letno, ker so mi carski Me je pa tale debata spodbudila, da se enkrat preverim ta remake iz 2013 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. maj 2023 Share Objavljeno 24. maj 2023 Meni je recimo Evil Dead serija vrhunec Evil dead vsega. Pravilen humor, dovolj krvavo in Bruce! 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Glih gledam Guy Ritchies The Covenant. Totalno nepricakovano odlicno. Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 28. maj 2023 Share Objavljeno 28. maj 2023 Pogledal ta zadnji Scream. Meh, totalni dolgcajt. Pa nekatere stvari so že res over the top nerealne, kljub temu da gre za Scream film. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 2. junij 2023 Share Objavljeno 2. junij 2023 Sisu ( 2022 ) Finski John Wick, vrhunsko. 8/10 Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 4. junij 2023 Share Objavljeno 4. junij 2023 John Wick 4 3/10 Glupo k drek. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.