Žvrkljotron Objavljeno 19. maj 2024 Share Objavljeno 19. maj 2024 fric reče Dne, 16. 5. 2024 at 13:18: The Ministry of Ungentlemanly Warfre razočaranje. Kot bi gledal kak stari Bud Spencer - Terence Hill film, kakega od slabših. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. maj 2024 Share Objavljeno 20. maj 2024 Perfect Days (2023) https://www.imdb.com/title/tt27503384/ Spremljaš starega hišnika, ki čisti wcje po Shibuyi, Tokyo. Ful lep film o navadah, zadovoljstvu in o ščitu osamelosti. Je film, kjer se ne zgodi nič travmatičnega, je pa vseeno veliko čustev in dobre (znane) muzike. Koji Yakusho je tudi dobil nagrado za najboljšega igralca na Cannes festivalu, zih film k ga bom še kdaj pogledal če rabim, da si dvignem mood. Priporočam/10. The Boy and the Heron Dolgčas/10. Res je čas, da se Miyazaki upokoji. 5 Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 20. maj 2024 Share Objavljeno 20. maj 2024 Prvega pogledam, deluej kul, za drugega se pa nekak strinjam. Zelo Miyazaki, a hkrati zelo neizrazit izdelek, prav vleče se. 6.2/10 Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 21. maj 2024 Share Objavljeno 21. maj 2024 Centigrade 2020 2/10 škoda besed 9.11 Inside The Presidents War Room 2021 8/10 fajn za vidit kak je poteku cel dan George Busha tisti dan Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 26. maj 2024 Share Objavljeno 26. maj 2024 The Fall guy prijeten in zabaven film. Sem užival in čas je hitro minil. Gosling kar zna izbirati projekte, ki mu ležijo 8/10 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 27. maj 2024 Share Objavljeno 27. maj 2024 Damn jaz pa nisem podobnega mnenja, ta vrsta akcije mi nekak ne sede, se pa strinjam, da je gosling tak prijeten guy za take filme 5/10 1 Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 28. maj 2024 Share Objavljeno 28. maj 2024 (urejano) Prometheus 2012 5/10 prva polovica zelo dobro, druga polovica meh Dunkirk 2017 5/10 vrhunski potencial, izvedba vsaj za mene precej povprečna 28. maj 2024 uredilo bitje Aquilani Navedek Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 28. maj 2024 Share Objavljeno 28. maj 2024 Aquilani reče pred 9 urami: Dunkirk 2017 5/10 vrhunski potencial, izvedba vsaj za mene precej povprečna zakaj tako meniš? sam ne vem, če sem kdaj gledal film, ki bi mi bil vizualno bolj všeč Tudi način podajanja zgodbe je kul, za nikogar ne bi rekel, da je slabo odigral,... 1 Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 28. maj 2024 Share Objavljeno 28. maj 2024 ja dobr vizualno se strinjam ja, tle ni debate sploh nekak me je najbol motl ker se je vse nekak prepočasn dogajal in vlekl recimo k sta se probala na ladjo prebit nekak se mi je zdej k da traja vse skup v nedogled še največ akcije je v prvih neki minutah al pa Tom Hardy k se skor cel film v nedogled tepe u zraki z nemcam pa evakuacija v vodi k se kr v krogih vrtimo...splezamo na ladjo in se hmal potopi, skočmo v vodo, splezamo na novo ladjo in se spt potopi, pa pol še enkrat jovo na novo 1 Navedek Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 29. maj 2024 Share Objavljeno 29. maj 2024 stvar okusa in pričakovanj, torej meni je ob prvem ogledu najprej bil malo tko, v nasprotju s pričakovanji sam sem ga naslednji dan pogledal še enkrat in še enkrat in pol še enkrat ob tekoči spremljavi in se mi je vtisnil v spomin kot film "za gledat" lahko bi ga vrtel v ozadju kot majo v kakih butikih modne revije en meni ljubših filmov zadnjih 10 let 1 Navedek Povezava do prispevka
Žvrkljotron Objavljeno 29. maj 2024 Share Objavljeno 29. maj 2024 American Fiction. Sem se kar zabaval do finala, jutri pa bom verjetno cel dan prebiral interpretacije konca filma. A film in a film about a film? Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 30. maj 2024 Share Objavljeno 30. maj 2024 The Exorcist (1973) Film, katerega prizore vsi poznamo, ampak sem prvič gledal celega. Moram rečt, da je kar intense. Dobr je. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 30. maj 2024 Share Objavljeno 30. maj 2024 ayrton79 reče pred 1 uro: The Exorcist (1973) Film, katerega prizore vsi poznamo, ampak sem prvič gledal celega. Moram rečt, da je kar intense. Dobr je. Res si ga šele zdaj pogledal? Kako to? Meni je to še vedno eden izmed najboljših horror filmov, pač neverjetno je, kako so vse to posneli že leta 1973. Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 30. maj 2024 Share Objavljeno 30. maj 2024 @Avion, ne vem, odlašal sem... Verjetno zato, ker so nekateri prizori in glasba že tako zakoreninjeni v filmski kulturi, da potem misliš, da si film kar gledal. Res je dobr in ne daje občutka, da je tako star. Deluje zelo moderno. Pa Max von Sydow, a je on sploh bil kdaj mlad? Včasih so ljudje res že pri 40tih izgledali stari. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 30. maj 2024 Share Objavljeno 30. maj 2024 (urejano) Godzilla - 1 Meh... 6,4/10 Fallen Leaves Klasik Kurismaki. Ni za vsakogar. Meni dogajal za 7,2/10 30. maj 2024 uredilo bitje Kakarotto Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 31. maj 2024 Share Objavljeno 31. maj 2024 Zdej glih špilam Dead Space Remake in sem se odlocil pogledal klasike kot so: Event Horizon Alien whatever 4 Pandorum Event Horizon je res neponovljiv film kokr je glup ko kurac, je res proper cheese hororčič. Zdej grem na Aliena 4. Enkrat sem ga gledal, medtem ko sem vse ostale vsaj 3, 4x. 1 Navedek Povezava do prispevka
Žvrkljotron Objavljeno 31. maj 2024 Share Objavljeno 31. maj 2024 Weraziel reče Dne, 20. 5. 2024 at 9:11: Perfect Days (2023) https://www.imdb.com/title/tt27503384/ Spremljaš starega hišnika, ki čisti wcje po Shibuyi, Tokyo. Ful lep film o navadah, zadovoljstvu in o ščitu osamelosti. Je film, kjer se ne zgodi nič travmatičnega, je pa vseeno veliko čustev in dobre (znane) muzike. Koji Yakusho je tudi dobil nagrado za najboljšega igralca na Cannes festivalu, zih film k ga bom še kdaj pogledal če rabim, da si dvignem mood. Priporočam/10. The Boy and the Heron Dolgčas/10. Res je čas, da se Miyazaki upokoji. končno sem našel čas za pogledati. Sem bil velik fen Wendersovih prvih filmov, desetletja nazaj. Tole je točno to kar sem pričakoval, lep, poetičen, "miren" film v duhu filmov Yasuira Ozu-ja. Zanimivo kako so Wendersa povabili v Tokio, da si ogleda verigo "dizajnerskih" javnih stranišč v upanju, da bo o njih posnel dokumentarec. On pa se je skupaj s svojim Tokijskim ko-scenaristom odločil za igrani celovečerec (se še tako reče?). 1 Navedek Povezava do prispevka
bojler1 Objavljeno 2. junij 2024 Share Objavljeno 2. junij 2024 Vučko3 reče Dne, 31. 5. 2024 at 22:31: Zdej glih špilam Dead Space Remake in sem se odlocil pogledal klasike kot so: Event Horizon Alien whatever 4 Pandorum Event Horizon je res neponovljiv film kokr je glup ko kurac, je res proper cheese hororčič. Zdej grem na Aliena 4. Enkrat sem ga gledal, medtem ko sem vse ostale vsaj 3, 4x. Tole sem slučajno našel danes na YT. Alien fan made film, ki se kao dogaja med WW1....bi rekel, da dokaj v redu stvar za fan made, se IMO splača pogledat teh 28min.... 1 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 2. junij 2024 Share Objavljeno 2. junij 2024 Furyosa O bože moj... 2 Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 2. junij 2024 Share Objavljeno 2. junij 2024 Furiosa Ful nad pricakovanji, proper mad max entry, lepo se poveze s prejsnjim. Trejler je nakazoval ful smeti, nekako so uspeli ponucat najslabse shote zanj, wery nice. 2 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 3. junij 2024 Share Objavljeno 3. junij 2024 The first omen https://www.imdb.com/title/tt5672290/ Ne rad gledam franšize, sploh novodobne, ki se šlepajo na slavo starih filmov... Solidna IMDB ocena in igralska zasedba, sta mi vlili upanje...in ni mi žal Zelo solidna zadeva, sicer brez presežkov, par nepotrebnih boo efektov, sicer pa lepo moreče vzdušje, vsekakor za ljubitelje okultizma. Also: porodne zadeve so prikazane zelo eksplicitno Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 Smo se delali norca iz nove ameriške Sneguljčice. Ampak v letu 2024 je ta Sneguljčica točna reprezentacija povprečnega Američana_ke, vzamem norčevanje nazaj :D. 1 Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 Pa je ta Smeguljčica že zunaj? Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 Ne, so prestavili na 25 zaradi reshootov al whatever Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Bad Boys: Ride or Die 2024 6.5/10 jebiga pač 80% komedija, 20% kriminal. za moj okus velik preveč komedije na žalost. je kr neki dobrih smešnih scen fajnih, ampak kaj več od tega ni. tko nekak k trojka, enkrat za pogledat pač. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 23. junij 2024 Share Objavljeno 23. junij 2024 pogledal nov gojira x kang meni je všeč velike posasti se tepejo ljudje so vglavnem zato da umirajo nek sidestory je bil o nekem otroku sam sem strkal po telefonu ko ni blo pošasti na zaslonu tako da ne vem o čim se je slo 2 Navedek Povezava do prispevka
MarioKing Objavljeno 24. junij 2024 Share Objavljeno 24. junij 2024 (urejano) Ogledal cel kup "novih" filmov... pač vsakmu svoje, uno ok.. itak so fri, in mi dol visi... Zdej imam eno vprašanje... fuuul cajta nazaj je bil tudi tukaj omenjen en art film, itak sem ga ogledal, pa bi ga spet... zdej ali francoski ali španski, art scena, ful makro kadri, gre se za 2 policista na motorjih ukradejo zlato, zbežijo v eno faking weird vasico, pride cel kup plačencev, in se začne dogajati... se pravi ful približani kadri, huda muzka, ženska pleše popolnoma zalita v zlatu... men hud film, en redkih katerega imena ne vem... en bo najbrž vedu za kateri film se gre... hvala! 24. junij 2024 uredilo bitje MarioKing Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 25. junij 2024 Share Objavljeno 25. junij 2024 Furiosa Dejansko boljše od pričakovanega. 7/10 Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 27. junij 2024 Share Objavljeno 27. junij 2024 Furiosa 7,2/10 Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 27. junij 2024 Share Objavljeno 27. junij 2024 Dances.with.Wolves.1990 7,5/10 prvič gledu, zelo dobra zadeva. ne vem kdaj sm nazadnje pogledu cel film dolg 3h50min v enem šusu 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.