Wallux Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 kid666 reče pred 22 urami: a nisi ti un k pravi da je andor slap? Začetek, ko un kr umre ker pade po tleh je res slabo. Pol naprej pa nisem gledu. 1 Navedek Povezava do prispevka
SpaWn Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Acolyte so največ škode naredili oni kiksi igralcev, ki so se delali, da poznajo franšizo. Če še tega ne znaš odigrat, kako boš v seriji, zato sem tudi sam zadevo pogledal šele kak mesec kasneje, ko res ni bilo kaj gledat. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Naredili so uslugo ljudem da slucajno kdo po nesreci ne klikne play in gleda takega dreka kot so ga sproducirali pri prvi sezoni. Sem pogledal intervju pred prvo epizodo in mi je blo vse jasno. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 kid666 reče pred 6 urami: kot prvo, mal provociram kot drugo, maš pa dva posta višje modela, ki noče gledat, ker je kao SJW, tko da ne se zdej neumnga delat, da ni blo oreng gonje proti seriji še preden je izšla, ker so začel krožit uni posnetki "najbolj gej SW ever" al neki takega jaz res nisem zaznal nobene "propagande" v Acolytu prou uno, kake pičke moret bit, da se počutite ogrožene, ker ma ena serija kvoto ženskih charov mal višje kot pa običajno taprave snežinkice men je tak vseen, ker nisem tok investiran v te popkulturne produkte megakorporacij kot nekateri, k jih jemljete kot osebne napade na vašo moškost serija ni bla tok dobra, da bi mi je blo žal žal bi mi blo če skenslajo Andorja Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 28. avgust 2024 Share Objavljeno 28. avgust 2024 pogledal Tales of the Empire kok krneki Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 RIP James Earl Jones. 6 Navedek Povezava do prispevka
BuDi Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 1 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 "You are my son and the one true king. You must take your place in the circle of life." Najveličastnejši glas v Hollywoodu. 1 Navedek Povezava do prispevka
BuDi Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 2 Navedek Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 (urejano) Kok se staramo... Polovica če ne več igralcev, ki so mi res umiljeni nas je že zapustilo... DeForest Kelly, James Doohnan, Leonard Nimoy, Shean Connery, Roger Moore, James Avery, James Earl Jones, Alan Rickman, Alec Guinness, Robin Williams. Leslie Nielson, Sir Christopher Lee, Carrie Fisher, Carl Weathers... 10. september 2024 uredilo bitje Undead 1 Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 Žalostno. Čeprav dec je dal skozi 93 let in zaspal v kar lepi starosti, ampak vseeno je šok. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.