kalasnikov Objavljeno 17. februar 2023 Share Objavljeno 17. februar 2023 Hvala Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 17. februar 2023 Share Objavljeno 17. februar 2023 RAM2 veliko uspeha - kontakt z vodo - zavrnjena garancija press Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 19. februar 2023 Share Objavljeno 19. februar 2023 kmetek reče Dne, 17. 2. 2023 at 14:55: RAM2 veliko uspeha - kontakt z vodo - zavrnjena garancija press To sso tudi meni popravljali urpo. Itak vse so zamenajl. Čez neka jčasa spet crkne, pogledajo pa kao vlaga notri. Ja itak da ko enkrat odprejo pade švic od serviserja notri in zapakirajo tko nazaj. Tri ure od Samsunga sem imel! Čisto razočaranje. T-REX2 je pa to to. Da oa bateriji ne govorim. Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 mumbo360 reče Dne, 16. 2. 2023 at 23:10: Jaz jutri dobim Galaxy s23 ultra 512gb, bmk. Nič ne bomo šparali. Torej zgleda lahko daš razbitega s10 in dobiš še vedno 100 eur? Morem vprašat na Janus Trade za podrobnosti. Kakšni so vtisi glede S23U so far? Se malce igram z mislijo o upgrejdu, ampak se bojim, da mi bo prevelik "cegel". Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 Sem imel nekaj časa s21 ultra. Zdej mam tega in mi je še veliko bolj všeč. Telefon je res super, lahko prebereš tudi odzive na netu da je letos ta ultra jim "ratala". Itak dela tekoče vse, na velikost se navadiš. Večinoma so zdaj vsi telefoni bolj velki, no ta je še malo bolj.. Dokler nisem imel ovitka mi je bil malo čuden feeling v rokah ga met, pol sem nabavil Spigen Rugged Armor silikonski ovitek in je čisto neki drugega. Ful boljši občutek je, pa ko ga daš na mizo se ne ziba (zarad kamer). Mogče čudno ampak z ovitkom mam občutek da je manjši, verjetno ker se dosti lepše drži v rokah.. In bolj suvereno delaš s telefonom ko maš ovitek gor. Bil sem par dni brez.. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 A lahko snemas videjo in istocasno spotify predvajas (npr na slusalkah)? Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 Kočevc reče pred 3 urami: A lahko snemas videjo in istocasno spotify predvajas (npr na slusalkah)? to je android limitacija. samo en app lahko naenkrat dostopa do zvoka/mica. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 Mislm da se tko, da das record, se ustavi muska, poslajdas od vrha zaslona navzdol da se ti pokaze spotify in samo tm play stisns. Sam to je zamudno, pr ifoni pa se da BP Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Kočevc reče Dne, 23. 2. 2023 at 16:26: A lahko snemas videjo in istocasno spotify predvajas (npr na slusalkah)? Predvajam muziko na spotify, kliknem snemanje na kamera appu. Muzika iz spotifya se ustavi, posema se zvok iz kamere.. Kočevc reče Dne, 23. 2. 2023 at 19:57: Mislm da se tko, da das record, se ustavi muska, poslajdas od vrha zaslona navzdol da se ti pokaze spotify in samo tm play stisns. Sam to je zamudno, pr ifoni pa se da BP To dela. Kul trik, to mi bo prav prišlo, ker sem že htel kdaj da bi se posnela muzika ki se vrti na telefonu in video ki se snema. Pa se nisem tega spomnu. 😀 Torej lahko nabavič s23 ultra če te je to bremzalo Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Imam ze samsunga s8+ in to mi je tecno pocetje, ker se muzika na zvocnikih abruptno ustavi. Ifon ma boljse porihtano Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 25. februar 2023 Share Objavljeno 25. februar 2023 Par dni nazaj sem na hitro naredil nekaj fotk z S23Ultro naparam S10e. Jih uploadam jutri, da mi poveste ali je vredno razlike. Navedek Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 26. februar 2023 Share Objavljeno 26. februar 2023 Iz s7 sem saltal na rabljenega in pocenega s8 katerega sem dobil za dzabe, ker je na s7 sla baterija. Po ene dveh mescih na s8 me tok moti pocen zaslon da morm zamenjat. Gledam S21 FE, novi so okoli 400e, par mescov rabljeni 300-350, se ga splaca, ga kdo ima ali naj raje vzamem kaj drugega? Po spletnih reviewih naj bi bil dober value. budget je nekje 400e Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 26. februar 2023 Share Objavljeno 26. februar 2023 Lenkas reče pred 2 urama: Iz s7 sem saltal na rabljenega in pocenega s8 katerega sem dobil za dzabe, ker je na s7 sla baterija. Po ene dveh mescih na s8 me tok moti pocen zaslon da morm zamenjat. Gledam S21 FE, novi so okoli 400e, par mescov rabljeni 300-350, se ga splaca, ga kdo ima ali naj raje vzamem kaj drugega? Po spletnih reviewih naj bi bil dober value. budget je nekje 400e Je super value, če ima Snapdragon, če je pa notri Exynos pa samo bejži stran. Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 26. februar 2023 Share Objavljeno 26. februar 2023 (urejano) Nekaj random fotk, brez kaksne posebne ideje, smisla ali stila. Zelo mi je bil vsec mi je bil 10x zoom. Kaksne se vam zdijo fotke? Je opazna razlika med S10e in S22 Ultra? Spoiler S22 Ultra ---------- S10e Spoiler S10e ---------- S22 Ultra Spoiler S10e ---------- S22 Ultra Spoiler S22 Ultra ---------- S10e Spoiler S10e ---------- S22 Ultra 26. februar 2023 uredilo bitje GTA Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 26. februar 2023 Share Objavljeno 26. februar 2023 Razen kar se tiče resolucije so meni osebno dosti lepše fotografije od s10. Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 26. februar 2023 Share Objavljeno 26. februar 2023 (urejano) Resolucija je v obeh primerih default, torej 3000x4000. Tule je se en primer, kjer se lepo vidi glavno razliko med 23 in 10. Sem bil res globoko preprican v menjavo za S23Ultra in bil pripravljen pozreti gigantskost v zameno za hudo hujso glavno kamero, periskop in svincnik ter se posloviti od 3.5mm in cap finger print senzorja. Ampak tole ni vredno 1500EUR. Saj se opazi malo boljsi dinamicni range pri tretji fotki na napisu in malo vec detajlov na hlacah. V temi bi pravtako morala biti vecja razlika. Ampak v obicajnih pogojih je res beden upgrade. Spoiler S23Ultra vs S10E 26. februar 2023 uredilo bitje GTA Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 26. februar 2023 Share Objavljeno 26. februar 2023 Meni se zdi tukaj velik problem overprocesiranje (kot pri marsikaterem telefonu), poleg tega, da so slike res nerazumno grde za telefon takega ranga. Če mene kdo vpraša so zadnje res lepe fotografije delale Lumie (serija 950). Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 26. februar 2023 Share Objavljeno 26. februar 2023 Meni so to tudi tako malenkostne razlike, da so mi praktično neopazne. Ko gledaš kake spomine... dvomim, da v detajle opazuješ rob slike in iščeš, če je kje kaka mala neostrina. Drugo je, če slike uporabljaš v kaki bolj profi namen. Ma jaz bom še kar ostal na S20+. Tudi baterija mi še drži 2 cela dneva kar mi je najbolj pomembno. Vse ostalo mi itak laufa kot mora. Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 Načeloma ne maram tega modela, samo tale video pa je vreden ogleda in pomoje lepo explaina "problem" današnjih kamer. Res vredno ogleda. 1 Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 Slike nalepljenje na ta forum niso dejanski prikaz kakšne slike dela bilokater telefon, ker ko daš nekaj gor se mi zdi da ful skompresira sliko in je dost slabša kot dejansko. GTA, to je v Cityparku LJ? Ta Telekomov center je dejansko hud, ker majo res vse telefone za probat pa še ostalo robo od Samsunga. Sem bil zadnjič tu eno pol ure. Navedek Povezava do prispevka
El Jefe Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 Sem presedlal iz Note9 na Ultra23 in moram priznati, da je kar tektonska razlika v kvaliteti fotografij, sploh kar se tiče škljocanja v slabših svetlobnih pogojih. Zaenkrat sem zadovoljen z nakupom, zdaj pa naj se še izkaže kot dolgoprogaš, ker prej kot čez 4 leta ne nameravam menjati. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 Model, lepljenje slik na forum ni niti malo reprezentativno, ker tok skompresira sliko, da niti ni vec smesno. To bos mogu kam drgam uploadat, ce hocs vidt. Na tem forumu pa zgledajo slike iste od 15 let starga telefona do najnovejsga 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 Pri S23 ultra vidis na 10m stran v piko crtno kodo, pa pravs da ni razlike 😂 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 MorskaGlista reče pred 17 urami: Če mene kdo vpraša so zadnje res lepe fotografije delale Lumie (serija 950). 10 let bo odkar je zadnja bla izdana it's time to let go Navedek Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 MorskaGlista reče Dne, 26. 2. 2023 at 14:28: Je super value, če ima Snapdragon, če je pa notri Exynos pa samo bejži stran. Super hvala za info, je mozno kako preverit to pri novem zapakiranem? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 Lenkas reče pred 3 urami: Super hvala za info, je mozno kako preverit to pri novem zapakiranem? To pa res ne vem, kar sem bral naj bi imeli Snapdragona US in EU verzija, Global pa ima Exynosa. Bi ti moral kakšen Samsung poznavalec odgovoriti na to. Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 (urejano) Se vam zdi kaj bolje sedaj? Sem jih uploadal na imgbb. Spoiler S10e vs S23Ultra Spoiler S23Ultra vs S10e Spoiler S23Ultra vs S10e 10x (ali pa 30x) ista fotka Spoiler S10e vs S23Ultra Spoiler S10e vs S23Ultra 27. februar 2023 uredilo bitje GTA Navedek Povezava do prispevka
skiny Objavljeno 28. februar 2023 Share Objavljeno 28. februar 2023 Zakaj, ce mi kdo poslje nprimer fotko in besedilo, le to odpre v svojem pogovoru, besedilo pa v locenem pogovoru? Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 Kot MMS ali kako? Navedek Povezava do prispevka
skiny Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 (urejano) Besedilo kot sms, fotko posebej kot mms, se pravi dva različna pogovora v sporočilih, čeprav je pošiljatelj poslal vse v enem sporočilu. EDIT: Uglavnem, ugotovil sem, da mi je enkrat prestavilo iz originalne Sporočila aplikacije na Messages, tako da je problem v slednji, sem dal nazaj na originalno in je tako kot mora biti, ampak vsake toliko časa mi vseeno hoče spet posodobiti na messages. 21. marec 2023 uredilo bitje skiny Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.