Lunco Objavljeno 3. julij 2020 Share Objavljeno 3. julij 2020 A je kdo že menju steklo na Samsungu S8 (oz. na vseh podobnih ekranih)? Kok kej stane? Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 4. julij 2020 Share Objavljeno 4. julij 2020 Poglej na bolhi po cem ponujajo, ampak je imo dost ceneje ce na ebayu kupis material pa sam to nardis ce mas mal tehnicne zlice pa vroc fen Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 4. julij 2020 Share Objavljeno 4. julij 2020 Menjat samo steklo ni glih enostavno in lahka naloga... Ni to isto kot zamenjat celoten display (ki ma steklo in digitilizer zraven) Poglej na mobistekla.si Uradni servis pa itak nobeden ne menja samo stekla 1 Navedek Povezava do prispevka
kola Objavljeno 13. avgust 2020 Share Objavljeno 13. avgust 2020 Lunco reče Dne, 3. 7. 2020 at 17:46: A je kdo že menju steklo na Samsungu S8 (oz. na vseh podobnih ekranih)? Kok kej stane? A si pol uspel menjat samo steklo? Ce da, kje in koliko? Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 13. avgust 2020 Avtor Share Objavljeno 13. avgust 2020 (urejano) Nisem, sam pogledal sem cene pri temu, ki ga je linkal Mumbo. Zaenkrat lahko še normalno uporabljam, sam sem hotel vedet koliko stane, ker bo prej ali slej neuporabno. Sploh, če mi še kaj pade po tleh. 13. avgust 2020 uredilo bitje Lunco Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 6. september 2020 Share Objavljeno 6. september 2020 (urejano) Hmmmm Tldr Samsung Note 20 Ultra uporablja dva procesorja,ZDA dobi Qualcomm,vecina preostalega sveta pa inferiorni Exynos 6. september 2020 uredilo bitje Flaming_C Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 6. september 2020 Share Objavljeno 6. september 2020 A ni blo to že lani? Navedek Povezava do prispevka
tomzzi Objavljeno 6. september 2020 Share Objavljeno 6. september 2020 Saj ni samo Note 20 Ultra. A ni to že dobro znano, da mi dobimo Exynos pri večini modelov? Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 7. september 2020 Share Objavljeno 7. september 2020 To je že od časov S6 naprej. In če imaš exynos model, maš inferiorni performance, močno inferiornejšo baterijo, pa (skoraj) neobstoječi custom rom support. Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 15. september 2020 Share Objavljeno 15. september 2020 Pol hočte rečt da nas nategujejo? sam kako pa vedt ko naročuješ ker proc dobiš? Navedek Povezava do prispevka
black187 Objavljeno 15. september 2020 Share Objavljeno 15. september 2020 Ce ga kupis v eu, po defaultu dobis slabsega. Naroci ga is USA Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 15. september 2020 Share Objavljeno 15. september 2020 (urejano) Pogledaš na stran kot je GSMArena oz. pogooglaš bolj specifično, če GSMA nima primernega odgovora. Exynos 990 (7 nm+) - GlobalQualcomm SM8250 Snapdragon 865+ (7 nm+) - USA Tole je primerčič za Note 20 Ultra. Zdej se pa skeširajte ko žuti za ta jajca, če mate jajca. Največ komercialnih reviewov pa itak prihaja iz USA zato ni neka raketna znanost izluščit zakaj Samsung SD verzije pošilja v USA (pa obviously ni samo zato ker je Qualcomm amerikanos). Mi je pa zdej na misel padlo, kakšna je razlika v kameri med Exynosom in SD. Glede na to da ma SD precej dedicated čiparije za procesiranje... Morda vredno pogooglat tistmu, ki razmišlja o super duper novem Samsungu. 15. september 2020 uredilo bitje Super Km3t Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 23. september 2020 Share Objavljeno 23. september 2020 Samsung danes predstavil S20 FE (fan edition) Slovenska maloprodajna cena: 649 eur zgleda kar hud telefon za dobro ceno Navedek Povezava do prispevka
Lord Baltimore Objavljeno 19. november 2020 Share Objavljeno 19. november 2020 Mtki pomagam pri nakupu novega telefona. Ker sem že vrsto let applefag nimam pojma o Samsungih, ona si pa na vsak način želi Samsunga, ker ga je navajena od prej. Skratka, išče se telefon do 200EUR. Js se nagibam k rabljeni varianti, ker itak ne bo vzela na vezavo. Gledam mal po marketplaceu in za to ceno se prodajajo S9, S8 in A70. Pa me mal zanima vaše mnenje, kaj bi priporočal. Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 19. november 2020 Share Objavljeno 19. november 2020 To so vse stari modeli. Če ji ni prevelik telefon naj vzame aktualnega Galaxy a21s. Vidim zdej da je tudi znižan pri Sgermu: https://sgermobil.si/mobilni-telefoni/samsung-galaxy-a21s imo dober res poceni NOV telefon za vse to kar ma. za mamo verjetno več kot dovolj. Navedek Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 19. november 2020 Share Objavljeno 19. november 2020 imo samsung za 160€ še nikoli ni bil dober telefon, tudi za mame. Ker potem po enem mesecu sledi "kaj ti mi to kupil, to vse šteka" Navedek Povezava do prispevka
Štromar Objavljeno 19. november 2020 Share Objavljeno 19. november 2020 Kdaj nazadnje si imel takšno izkušnjo? Navedek Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 19. november 2020 Share Objavljeno 19. november 2020 (urejano) nevem, kakšen mesec nazaj, ko so na firmi prišli jamrat kaj so jim to ene telefone kupil k vse šteka. 19. november 2020 uredilo bitje rajc91 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 19. november 2020 Share Objavljeno 19. november 2020 Kaj jaz vem. Prej nisem mel Samsungov in sem začel šele z S9. Še danes deluje odlično in perfektno hitro s tem, da ga nekoliko jebe baterija. Letos sem nabavil S20+ in spet raketa, kjer vse deluje brezhibno. S9 razmišljam al prodat al pa pustit za rezervo v primeru, da kaj crkne, da imam telefon s vsem kar rabim že gor. Navedek Povezava do prispevka
Lord Baltimore Objavljeno 19. november 2020 Share Objavljeno 19. november 2020 mumbo360 reče pred 2 urama: To so vse stari modeli. Če ji ni prevelik telefon naj vzame aktualnega Galaxy a21s. Vidim zdej da je tudi znižan pri Sgermu: https://sgermobil.si/mobilni-telefoni/samsung-galaxy-a21s imo dober res poceni NOV telefon za vse to kar ma. za mamo verjetno več kot dovolj. Heh, tenks za odgovor. Dejansko je že ona omenila tega a21s Bom počakal še do naslednjega tedna, če bo še kakšen black friday popust. Kaj pa razlika med S9 in A70? Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 19. november 2020 Share Objavljeno 19. november 2020 rajc91 reče pred 7 urami: imo samsung za 160€ še nikoli ni bil dober telefon, tudi za mame. Ker potem po enem mesecu sledi "kaj ti mi to kupil, to vse šteka" kere telefone pa so to kupli? do letos je bil po moje tisti najcenejši samsung res slab, npr kakšen J3 2016, J3 2017.. to se je takoj zafilalo zaradi malo spomina, malo rama, se pravi plačal si samo samsung napis gor za res slab telefon. ampak zadnje čase (letos) ma samsung dobre telefone tudi v najnižjem razredu. imo ker je huawei ful pritisnil s svojimi poceni telefoni in xiaomi, ki majo vedno več za malo dnara kot sm reku, z A21s nima bistvo kaj zgrešit.. sem jih par prodal in se mi zdi okej, mam enga doma zapakiranega razstavnega.. mogu bi stestirat, če ti te kaj posebaj zanimalo ti lahko napišem Navedek Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 20. november 2020 Share Objavljeno 20. november 2020 uf, nevem točno, nekaj cenejšega. Firma "časti" 100€ za telefon, večina se jih potem odloči, da bodo vzeli nekaj, kar je čim bližje 100€. Sej če je Samsung zdaj pošlihtal te poceni telefone, hvala kurcu, nihče si ne zasluži novega telefona, ki šteka. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 20. november 2020 Share Objavljeno 20. november 2020 A21s zgleda po specsih kar dober. A41 al pa A51 sta zelo dobra modela, a sta mejckeno izven postavljenega budgeta... Navedek Povezava do prispevka
The Mothership Objavljeno 25. november 2020 Share Objavljeno 25. november 2020 Lord Baltimore reče Dne, 19. 11. 2020 at 11:20: Mtki pomagam pri nakupu novega telefona. Ker sem že vrsto let applefag nimam pojma o Samsungih, ona si pa na vsak način želi Samsunga, ker ga je navajena od prej. Skratka, išče se telefon do 200EUR. Js se nagibam k rabljeni varianti, ker itak ne bo vzela na vezavo. Gledam mal po marketplaceu in za to ceno se prodajajo S9, S8 in A70. Pa me mal zanima vaše mnenje, kaj bi priporočal. za (okrog) 200 € dobiš par generacij staro S serijo (flagship) ali pa novo A serijo. V samem delovanju ne bo kakšne velike razlike, flagshipi se pa od A serije razlikujejo po a) manjšem ohišju b) malo boljši kameri in c) malo manjši bateriji. Zdaj pa ravnaj v skladu s svojo moralo in mtkinimi potrebami in željami. Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 26. november 2020 Share Objavljeno 26. november 2020 Predvsem v skladu s svojo moralo, ja. Ne podtikaj mtki (ali komurkoli) PAR LET starih flagshipov, k so long dead kar se tiče updejtov in ostajajo zevajoče varnostne luknje, sploh za nevešč folk tipka stari čiča/baka. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 26. november 2020 Share Objavljeno 26. november 2020 The Mothership reče pred 20 urami: za (okrog) 200 € dobiš par generacij staro S serijo (flagship) ali pa novo A serijo. V samem delovanju ne bo kakšne velike razlike, flagshipi se pa od A serije razlikujejo po a) manjšem ohišju b) malo boljši kameri in c) malo manjši bateriji. Zdaj pa ravnaj v skladu s svojo moralo in mtkinimi potrebami in željami. pa ponavad nimajo bombonckov kot so brezzicno polnjenje in pa vodotesnost (ki je na starem flagshipu tako ali tako vprasljiva) Navedek Povezava do prispevka
Raniyah Objavljeno 7. december 2020 Share Objavljeno 7. december 2020 Pred kratkim sem v računalnik prenesel Z3x Samsung Tool Pro, da odklenem svoj pametni telefon Samsung Galaxy Grand Prime. Ko poskusim ta program namestiti v svoj računalnik, potrebuje skrbniško uporabniško ime in geslo. Mislim, da program potrebuje moje uporabniško ime in geslo za moj računalnik. Ko pa vnesem te poverilnice, se prikaže sporočilo o napaki. Kako lahko uporabljam to orodje v računalniku? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 7. december 2020 Share Objavljeno 7. december 2020 Raniyah reče pred 6 urami: Pred kratkim sem v računalnik prenesel Z3x Samsung Tool Pro, da odklenem svoj pametni telefon Samsung Galaxy Grand Prime. Ko poskusim ta program namestiti v svoj računalnik, potrebuje skrbniško uporabniško ime in geslo. Mislim, da program potrebuje moje uporabniško ime in geslo za moj računalnik. Ko pa vnesem te poverilnice, se prikaže sporočilo o napaki. Kako lahko uporabljam to orodje v računalniku? Kakšno napako javi? Samo ugibam, mogoče poskusi zagnati program kot administrator (desni klik - run as administrator). Navedek Povezava do prispevka
tomzzi Objavljeno 16. december 2020 Share Objavljeno 16. december 2020 S20 FE ali A71? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 16. december 2020 Share Objavljeno 16. december 2020 tomzzi reče pred 18 minutami: S20 FE ali A71? S20 FE ejga! Po vseh reviewih je boljše ocenjen. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.