Vodokotlič 2 856 Objavljeno 21. maj 2022 Share Objavljeno 21. maj 2022 S22 Ultra. 10x optical 1 3 Navedek Povezava do prispevka
kalasnikov 71 Objavljeno 26. maj 2022 Share Objavljeno 26. maj 2022 Se splača nabaviti rabljenega s22, za slabih 700? Pixel 2 mi umira pa ne vem kaj naj nabavim.🥲 Navedek Povezava do prispevka
CheapShit 10 Objavljeno 14. junij 2022 Share Objavljeno 14. junij 2022 Se še kdorkoli sooča s problemom prenizke osvetlitve videa v streaming appih (Netflix, Amazon Prime Video) na Galaxy S22 Ultra? Zgleda kot da naprava ne zna pravilno prikazovat HDR vsebine (ki je v primerih teh dveh appov streamana avtomatsko). Ročne nastavitve svetlosti (tako sistemske kot v aplikaciji (Netflix) )kot tudi nastavitev "video brightness", ki jo najdeš v naprednih nastavitvah nimajo vpliva. V svetlem prostoru je tako večina vsebin v teh appih negledljivih. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič 2 856 Objavljeno 14. junij 2022 Share Objavljeno 14. junij 2022 CheapShit reče pred 4 urami: Se še kdorkoli sooča s problemom prenizke osvetlitve videa v streaming appih (Netflix, Amazon Prime Video) na Galaxy S22 Ultra? Zgleda kot da naprava ne zna pravilno prikazovat HDR vsebine (ki je v primerih teh dveh appov streamana avtomatsko). Ročne nastavitve svetlosti (tako sistemske kot v aplikaciji (Netflix) )kot tudi nastavitev "video brightness", ki jo najdeš v naprednih nastavitvah nimajo vpliva. V svetlem prostoru je tako večina vsebin v teh appih negledljivih. Nisem opazil. Je pa res, da uporabljam v temnih pogojih. Ravnokar imam en velik update. Mogoče probaj to. 1 Navedek Povezava do prispevka
CheapShit 10 Objavljeno 15. junij 2022 Share Objavljeno 15. junij 2022 Kot zgleda imam zadnji update (May 2022), saj mi pri "check for updates" ne ponudi ničesar novejšega. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič 2 856 Objavljeno 15. junij 2022 Share Objavljeno 15. junij 2022 Pol boš še dobil. 1 Navedek Povezava do prispevka
atomic 1 826 Objavljeno 21. junij 2022 Share Objavljeno 21. junij 2022 kalasnikov reče Dne, 26. 5. 2022 at 8:13: Se splača nabaviti rabljenega s22, za slabih 700? Pixel 2 mi umira pa ne vem kaj naj nabavim.🥲 Jest imam s22 ultra in mi je kanta od telefona. Kao največji brightness ekran supa dupa visoko nitov... učer sem hotel frendu pokazat k smo bli na soncu lej to... in njegov telefon za 200€, ki je bil 5 let nazaj tolko ima isto svetilnost. Fotič je out of the box zelo povprečen. iPhone, ga poje za malo malico, ma 3 leta star iphone je boljši.Telefon je ogromen, res ogromen, in tista palčka za pisanje je kr neki... samo prostor zaseda. Če imaš vse vklopljeno, kot se spodobi za teleofn se pravi 4k resolucijo in 120hz ekran, baterija ne zdrži niti en dan... Drag ko prasica. Edino stvar, ki bi pohjvalil, je da es zelo hitro fila. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime 299 Objavljeno 23. junij 2022 Share Objavljeno 23. junij 2022 Zanimivo je brati ocene novih s22. Čisto vsi ste na nek način razočarani nad tem modelom. Jaz imam s21 in sem več kot zadovoljen z njim. Kamero ima super, software deluje dobro. Tudi svetlost dela bp in tudi baterija mi dan in pol drži. Sem imel pa pred njim s10 in mi je bil popolnoma beden Navedek Povezava do prispevka
Gogy 185 Objavljeno 23. junij 2022 Share Objavljeno 23. junij 2022 Jaz sem s svojim S22 navadnim več kot zadovoljen. Je pa res, da sem preskočil z S8. Navedek Povezava do prispevka
Tadey 256 Objavljeno 24. junij 2022 Share Objavljeno 24. junij 2022 Na Note 20 ultra mam isto sranje s svetilnostjo... Včasih ga prime in pol kr ne sveti do jaja... Ne vem kaj je fora... Pol ga pa resetiram je pa ok... Ma pa sodelavc 22 ultra... Phja... Ni me prepraičala, da bi ga menjal... Sm pa zmer bolj v precepu če nebi za Japka zamenjal... (Siht mi ponavadi da zraven okoli 50% vrednosti telefona)... Mal sm pri 20 razočaran z kamero oziroma z eno od njih ki kar ne izostri... Dam v popravilo pod garancijo? Navedek Povezava do prispevka
OBELIX 121 Objavljeno 24. junij 2022 Share Objavljeno 24. junij 2022 Čim prej. Navedek Povezava do prispevka
wicked 188 Objavljeno 25. junij 2022 Share Objavljeno 25. junij 2022 Tud ifon(13 pro) če je en čas na soncu se pregreje in potem na zaslon ne vidiš nič. Navedek Povezava do prispevka
Ejga 55 Objavljeno včeraj ob 10:46 Share Objavljeno včeraj ob 10:46 Lepi Šime reče Dne, 23. 6. 2022 at 11:39: Zanimivo je brati ocene novih s22. Čisto vsi ste na nek način razočarani nad tem modelom. Jaz imam s21 in sem več kot zadovoljen z njim. Kamero ima super, software deluje dobro. Tudi svetlost dela bp in tudi baterija mi dan in pol drži. Sem imel pa pred njim s10 in mi je bil popolnoma beden Eno vprašanje glede S21 Ultre, zanima me kakšne zaščite ekrana in kamere uporabljaš? Je dovolj samo etui zadaj, dvignjen rob zgoraj in spodaj dovolj zaščiti? Ali priporočaš etui, zaščitno steklo/folijo in zaščito kamer? Kakšni problemi s praskami? Navedek Povezava do prispevka
tomzzi 23 Objavljeno včeraj ob 17:41 Share Objavljeno včeraj ob 17:41 A je S21 FE še vedno ok nakup (SD)? ker nad S20FE (Exy) sem prej kot ne razočaran. Obupna baterija ki se velikokrat ogreje nad 40c. Posledično zelo kratek SOC od 100% do recimo 20%. Veliko požre v standby. Dejansko redkokdaj presežem SOC 3 ure. Tudi če nič ne kličem in zelo redko uporabljam drugo kot brskanje po spletu, malo kamere, reddit in kakšen youtube posnetek. Ne vem kaj drugega bi vzel pri A1. Pa, da ni ravno 1000€ in da ni opeka. Kakšen predlog? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista 439 Objavljeno včeraj ob 20:07 Share Objavljeno včeraj ob 20:07 Jaz mislim, da je praktično kar koli bolje kot to, kar ti opisuješ. Pa majkemi, da mi na kraj pameti ne bi več padlo niti pomisliti na Samsung, če bi imel takšno izkušnjo. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.