Arey Objavljeno 16. januar 2021 Share Objavljeno 16. januar 2021 Ja verjetno telefon izklopi povezavo ker gre v low power state? Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 16. januar 2021 Share Objavljeno 16. januar 2021 (urejano) tomzzi reče pred 1 uro: Še nekaj... Očitno telefon izgubi povezavo s pcjem prek kabla po tem ko se ekran izklopi oziroma v mirovanju po minuti, dveh... Čisto naključno. Če odklenem telefon lahko spet dostopam do pomnilnika, sd kartice. Čudno. a si ziher, da ni to safety feature? ti spizdijo fončija, na kabl vštekajo pa hekujejo. sicer ne vem, če je to res to, ker mam sam naštiman display timeout na 30min in nikoli, ko je telefon povezan s kompom ne ugasnem ekrana ravno zaradi te paranoje, da bo komunikacija šla. EDIT: mogoče lahko potestiraš tako, da vklopiš adb debugging in ko te na fonu prompta, če zaupaš kompu, potrdiš in ugasneš ekran. mogoče komunikacija ostane zarad te potrditve in zato, ker teče preko adb, ne (zgolj?) mtp. 16. januar 2021 uredilo bitje TrippinBalls Navedek Povezava do prispevka
tomzzi Objavljeno 16. januar 2021 Share Objavljeno 16. januar 2021 (urejano) Noben telefon katerega sem si lastil (P10, Mi 9, Z3 Compact in še bi lahko našteval) ni nikoli izgubil povezave po določenem času ko se zaslon izklopi. Vsaj ne pomnim. Edit: včeraj sem odstranil Smart Switch in Dex iz računalnika. Pravtako samsungove gonilnike za telefon. Zaenkrat deluje. Spremljam naprej. Če bo sedaj ok potem je bil krivec ali Smart Switch, Dex ali samsungovi gonilniki. Edit: po ponovni namestitvi Smart Switch se je težava s povezavo ponovila. Hmm... Očitno Smart Switch ne deluje kot treba. 19. januar 2021 uredilo bitje tomzzi Navedek Povezava do prispevka
cin der Objavljeno 12. april 2021 Share Objavljeno 12. april 2021 Vprašanje za vseznalce Se splača vzeti tole čudo pri mobitelu? https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/e-trgovina/telefonija/mobiteli/samsung-galaxy-a51-128gb-modra?tip-cene=24-obrokov#tabs:cenik,vezava Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 12. april 2021 Share Objavljeno 12. april 2021 Ascender reče pred 54 minutami: Vprašanje za vseznalce Se splača vzeti tole čudo pri mobitelu? https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/e-trgovina/telefonija/mobiteli/samsung-galaxy-a51-128gb-modra?tip-cene=24-obrokov#tabs:cenik,vezava Sam presodi https://www.electronic4you.si/catalogsearch/result/?q=A51 Za nezahtevne uporabnike je super foncek, AMOLED zaslon je dober, fotkic je OK... stvari delujejo... za 250-270€ je vredu stvarca. 1 Navedek Povezava do prispevka
CheapShit Objavljeno 16. april 2021 Share Objavljeno 16. april 2021 Zdravo. Imam zanimiv problem. Imam Galaxy 21 z Led coverjem. Ko je cover "zaprt" se dogaja, da se mi nekateri appi v ozadju ne osvežujejo - to sem opazil z desktop aplikacijo Whatsapp. Kadar imam na telefonu cover zaprt se mi v aplikaciji ne osvežujejo pogovori. Pomaga že samo odprtje coverja (telefon se s tem odklene). Seveda imam možnost izvajanja aplikacij v ozadju omogočeno. Kakšna ideja kaj bi lahko bil vzrok? Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 16. april 2021 Share Objavljeno 16. april 2021 Meni deluje kot software težava... Ali imaš originalni led cover? Navedek Povezava do prispevka
CheapShit Objavljeno 17. april 2021 Share Objavljeno 17. april 2021 Led cover je original, da. Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 17. april 2021 Share Objavljeno 17. april 2021 Se opravičujem za komericalno smetenje teme, ampak če ima kdo A71 in potrebuje zaščitno steklo, naj mi ZS. Navedek Povezava do prispevka
tomzzi Objavljeno 5. maj 2021 Share Objavljeno 5. maj 2021 Imam problem. Ne vem ali je v telefonu problem (verjetno) ali v omrežju. Namreč parkrat do sedaj se mi je zgodilo, da je bila moja telefonska številka nedosegljiva ko me je hotel kdo poklicati. Signal za omrežje je bil ok. Tudi SMS operaterja sem dobil par ur kasneje o neodgovorjenem klicu. V appu za klicanje neodgovorjenih številk ni. Prebrskal sem tudi nastavitve klicanja a tam ni bilo nič takega vklopljeno. Telefon je S20 FE (4G). Telefon drugače dela dokaj razen pregrevanja in slabih fotk. Pač k_určev Exynos. Sem bi komu sanjalo kje je problem? Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 5. maj 2021 Share Objavljeno 5. maj 2021 Ker operater? Na keri lokaciji? Se ti to povsod dogaja al ko si recimo samo doma ali samo v službi? Navedek Povezava do prispevka
tomzzi Objavljeno 5. maj 2021 Share Objavljeno 5. maj 2021 A1. Lokacija nima veze. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 5. maj 2021 Share Objavljeno 5. maj 2021 (urejano) tomzzi reče pred 1 uro: Imam problem. Ne vem ali je v telefonu problem (verjetno) ali v omrežju. Namreč parkrat do sedaj se mi je zgodilo, da je bila moja telefonska številka nedosegljiva ko me je hotel kdo poklicati. Signal za omrežje je bil ok. Tudi SMS operaterja sem dobil par ur kasneje o neodgovorjenem klicu. V appu za klicanje neodgovorjenih številk ni. Prebrskal sem tudi nastavitve klicanja a tam ni bilo nič takega vklopljeno. Telefon je S20 FE (4G). Telefon drugače dela dokaj razen pregrevanja in slabih fotk. Pač k_určev Exynos. Sem bi komu sanjalo kje je problem? Meni se je dogajalo isto, sicer ne na Samsungu, pa je bila kriva SIM kartica. Ko so mi jo menjali se to ni več ponovilo. Prav tako je bila kartica od A1, so tudi hoteli, da plačam menjavo, pa sem se malo pizdil in so naredili brezplačno. 5. maj 2021 uredilo bitje MorskaGlista Navedek Povezava do prispevka
tomzzi Objavljeno 5. maj 2021 Share Objavljeno 5. maj 2021 Morda je pa res sim kartica. Bom spremljal kako bo naprej. Če se bo ponavljalo potem grem težit za novo kartico. Hvala. Navedek Povezava do prispevka
weby Objavljeno 6. maj 2021 Share Objavljeno 6. maj 2021 A1 je imel včeraj tehnične težave, ki naj bi se rešile z vklopom/izklopom flight mode-a oz. samega telefona. Če nisi tega še naredu, daj zdaj (tudi če že vse dela spet). Drugače je potem naslednji korak res menjava SIMa. Navedek Povezava do prispevka
tomzzi Objavljeno 7. maj 2021 Share Objavljeno 7. maj 2021 Očitno ima zadnje čase večkrat probleme nisem bil edini s tem problemom. V familiji danes še eden z istim problemom. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 9. julij 2021 Share Objavljeno 9. julij 2021 Yo. A se mi splača narest upgrade iz Note10 na Note20? (cca 300eur) Stari telefon je že čez 3 leta star in se že pozna na bateriji. Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 9. julij 2021 Share Objavljeno 9. julij 2021 itak da se samo zamenjava baterije je cca 200€ na servisu 1 Navedek Povezava do prispevka
Medeninček Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 (urejano) . 8. december 2021 uredilo bitje Medeninček Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 Samo ena malenkost: iz aliexpressa dobis tempered glass coverje za kateri koli telefon za skoraj cente, namestitev je izjemno enostavna in hitra. Da se ne bos prevec s tem parametrom ukvarjal. Navedek Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 Medeninček reče pred 36 minutami: Kater telefon bi bil okoli 250-300 EUR, ima sAmoled zaslon in dobro zaščito na steklu? Po možnosti tudi luknjo za slušalke. Ter kje ga kupiti? Pixel 4a iz tukaj: https://store.google.com/de/product/pixel_4a?hl=de Tukaj si narediš račun kjer dobiš poštni predal v Nemčiji, za 15€ ti ga pošljejo v Slovenijo: https://system.mailboxde.com/login.html Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 (urejano) Arey reče pred 56 minutami: Samo ena malenkost: iz aliexpressa dobis tempered glass coverje za kateri koli telefon za skoraj cente, namestitev je izjemno enostavna in hitra. Da se ne bos prevec s tem parametrom ukvarjal. Ni več tako enostavno ker je po novem treba plačati DDV + stroške obdelave na carini. Prej je bilo za zneske do 22€ to oproščeno. 18. avgust 2021 uredilo bitje MorskaGlista Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 Vseeno je izjemno poceni, narocis 3 in placas krepko pod 10€ vse skp. Navedek Povezava do prispevka
Medeninček Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 (urejano) . 30. december 2021 uredilo bitje Medeninček Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 19. avgust 2021 Share Objavljeno 19. avgust 2021 (urejano) tomzzi reče Dne, 7. 5. 2021 at 20:36: Očitno ima zadnje čase večkrat probleme nisem bil edini s tem problemom. V familiji danes še eden z istim problemom. V NM ima zadnji mesec ful folka z A1 probleme. Tako da dvomim da je pri vseh sim. 19. avgust 2021 uredilo bitje Caffrey Navedek Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 19. avgust 2021 Share Objavljeno 19. avgust 2021 Medeninček reče pred 9 urami: Hvala za nasvete. A tist način naročanja iz Nemčije je kdo poskusil? Kako je pa iz garancijo potem? ja, mislim, da nas je kar nekaj tukaj na forumu tako prišlo do pixla. Garancija bi mogla veljati tudi pri nas, ne vem pa kdo je naš uradni serviser. Navedek Povezava do prispevka
RAD!OACTIVE Objavljeno 19. avgust 2021 Share Objavljeno 19. avgust 2021 za pixla dvomim da ga bojo tle popravl, jst sm svojega iz nemčije mogu poslat nazaj sam to je blo 2 leti nazaj Navedek Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 19. avgust 2021 Share Objavljeno 19. avgust 2021 a ni neka evropska regulativa, da če kupiš telefon v EU ti velja garancija tudi pri nas? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 19. avgust 2021 Share Objavljeno 19. avgust 2021 (urejano) rajc91 reče pred 1 uro: a ni neka evropska regulativa, da če kupiš telefon v EU ti velja garancija tudi pri nas? Velja, če je serviser, ampak glede na to, da Pixla uradno v Sloveniji ni, najbrž tudi servisa ni. 19. avgust 2021 uredilo bitje MorskaGlista Navedek Povezava do prispevka
Medeninček Objavljeno 19. avgust 2021 Share Objavljeno 19. avgust 2021 (urejano) . 30. december 2021 uredilo bitje Medeninček Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.