Arey 385 Objavljeno 16. januar 2021 - 19:02 Ja verjetno telefon izklopi povezavo ker gre v low power state? Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
TrippinBalls 136 Objavljeno 16. januar 2021 - 19:13 (urejano) tomzzi reče pred 1 uro: Še nekaj... Očitno telefon izgubi povezavo s pcjem prek kabla po tem ko se ekran izklopi oziroma v mirovanju po minuti, dveh... Čisto naključno. Če odklenem telefon lahko spet dostopam do pomnilnika, sd kartice. Čudno. a si ziher, da ni to safety feature? ti spizdijo fončija, na kabl vštekajo pa hekujejo. sicer ne vem, če je to res to, ker mam sam naštiman display timeout na 30min in nikoli, ko je telefon povezan s kompom ne ugasnem ekrana ravno zaradi te paranoje, da bo komunikacija šla. EDIT: mogoče lahko potestiraš tako, da vklopiš adb debugging in ko te na fonu prompta, če zaupaš kompu, potrdiš in ugasneš ekran. mogoče komunikacija ostane zarad te potrditve in zato, ker teče preko adb, ne (zgolj?) mtp. 16. januar 2021 - 19:16 uredilo bitje TrippinBalls Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka
tomzzi 5 Objavljeno 16. januar 2021 - 19:27 (urejano) Noben telefon katerega sem si lastil (P10, Mi 9, Z3 Compact in še bi lahko našteval) ni nikoli izgubil povezave po določenem času ko se zaslon izklopi. Vsaj ne pomnim. Edit: včeraj sem odstranil Smart Switch in Dex iz računalnika. Pravtako samsungove gonilnike za telefon. Zaenkrat deluje. Spremljam naprej. Če bo sedaj ok potem je bil krivec ali Smart Switch, Dex ali samsungovi gonilniki. Edit: po ponovni namestitvi Smart Switch se je težava s povezavo ponovila. Hmm... Očitno Smart Switch ne deluje kot treba. 19. januar 2021 - 15:13 uredilo bitje tomzzi Navedek Deli prispevek Povezava do prispevka