DrMiha Objavljeno 10. november 2022 Share Objavljeno 10. november 2022 Evo, odprta tema za vse GOTY diskusije. Tema se bo zaklenila 2.1.2023. Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. g. Profesor Objavljeno 10. november 2022 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 10. november 2022 Elden Ring tema se lohk zaklene 6 6 Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 10. november 2022 Share Objavljeno 10. november 2022 1.) Sex with Hitler 3D 2.) Elden Ring 3.) God of War: Ragnarök 1 1 2 Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 10. november 2022 Share Objavljeno 10. november 2022 Vampire survivors lagano Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. november 2022 Share Objavljeno 10. november 2022 (urejano) Moji kandidati. 1. Elden Ring 2. God of War: Ragnarök 3. Horizon: Forbidden West 4. .... 10. november 2022 uredilo bitje ke_kit Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. november 2022 Share Objavljeno 10. november 2022 Dying Light 2 (to že vidm, da bo ista fora kot z Days Gone, ni spoliran, je pa hud) in NORCO si zaslužita biti visoko, pomoje bi dal kar pred HFW Vampire Survivors pa je pa meme glas Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. november 2022 Share Objavljeno 10. november 2022 A se ni včasih malo bolj resno delalo to temo? Pa da so bila še neka pravila pa tko? Pa da se je recimo še indy goty izbiral zraven, kar nam tistim ki nismo v indy sceni ful pomagalo pri izboru potencialnih indy must play naslovov? 1 Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Snowrunner 2 1 Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Weraziel reče pred 8 urami: Dying Light 2 (to že vidm, da bo ista fora kot z Days Gone, ni spoliran, je pa hud) in NORCO si zaslužita biti visoko, pomoje bi dal kar pred HFW Vampire Survivors pa je pa meme glas A je primerljiv iz Days gone? Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Galko reče pred 8 urami: A se ni včasih malo bolj resno delalo to temo? Pa da so bila še neka pravila pa tko? Pa da se je recimo še indy goty izbiral zraven, kar nam tistim ki nismo v indy sceni ful pomagalo pri izboru potencialnih indy must play naslovov? Itak. Hernier je najprej izbral vse kandidate, ki jih je omenil folk. Pol pa smo imeli anketo s finalisti. 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 tiesto reče pred 21 minutami: A je primerljiv iz Days gone? bolj primerljiv z Dying Light 1 Povezava do prispevka
narodno Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 No offence, ampak kaj postavlja Elden ring na prvo mesto, recimo pred GT, Stray, Gow? A se ti spili med sabo sploh lahko primerjajo? Kaksni so sploh neki kriteriji, tega nikol nisem stekal. Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno 11. november 2022 Avtor Share Objavljeno 11. november 2022 ke_kit reče pred 19 minutami: Itak. Hernier je najprej izbral vse kandidate, ki jih je omenil folk. Pol pa smo imeli anketo s finalisti. kamot se isto lahko naredi tudi letos, če bo Hernier želel. 1 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Ma sej to je samo dobra volja kogarkoli se pač loti. Men je kul karkoli se folk odloči in sem lahko samo hvaležen za trud. Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Ja, drgač jaz sem normalno mislil naredit, kot je vsako leto, ampak šele decembra Torej GOTY / indij gračka / še kakšna kategorija Najprej nominacije in pol glasovanje ter na koncu tema o "preigrano letos/refleksija leta/karkoli že" Tako da če ni neki bala in če se strinjate, predlagam, da se zaenkrat to zbriše, v prazničnem decembru pa lučke, piškoti in GOTYjanke 2 2 Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Al pa kle nominacije, zacetek januarja pa glasovanje za zbrane nominacije 1 Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Jst sm za Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Kočevc reče pred 2 minutama: Al pa kle nominacije, zacetek januarja pa glasovanje za zbrane nominacije Ma ne vem, pač ponavadi sem dal neka približna pravila in kategorije, tukaj je zdaj nametano vse poprek, od Elden Ring do Snowrunnerja, edino Sekiro si pozabil omenit, sem malček razočaran 2 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 A ti misliš, da v uradni temi ne bo pisal Kočevcizmov? Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Sekiro ni izsla letos. Drgac pac fora je, da bv tok hitr nominacije, k je lih izsel gow in si ga folk se aktivno zlajfa as we speak na to igrco, tko da je to zelo biased ta trenutk. Remember cyberpunk2077, ko si odpru temo lih takoj po izzidu in valda folk pune glasoval, skor postala goty, a cez 1 teden pa se je vidlo kaksen flop je igrica. Treba mal umirit kojne, ker so prehitri, za tako prestizno nagrado 4 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 narodno reče pred 27 minutami: No offence, ampak kaj postavlja Elden ring na prvo mesto, recimo pred GT, Stray, Gow? A se ti spili med sabo sploh lahko primerjajo? Kaksni so sploh neki kriteriji, tega nikol nisem stekal. vsak pove kaj mu je najbolj dogajalo, v temu primeru pri meni 1.Elden Ring 2. Norco, Gow:R še nisem igral mislim da tko nardi največ smisla, ko se preštejejo glasovi na koncu bomo vidli kaj je Goty Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Meni je malo prezgodaj za kako resno debato o Goty, ker sem recimo GoW sele prisel malo bolj naprej kot tutorial. Ali mi bo bolj vsec kot ER bom lahko videl sele, ko bom koncal oz. platiniral. 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 +1 na to kar je kočevc reku Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Weraziel reče pred 9 minutami: vsak pove kaj mu je najbolj dogajalo, v temu primeru pri meni 1.Elden Ring 2. Norco, Gow:R še nisem igral mislim da tko nardi največ smisla, ko se preštejejo glasovi na koncu bomo vidli kaj je Goty Ma ne vem, obstoječi system je bil čisto proper Najprej nominacije, 10 (or so) največkrat nominiranih igric pride v finale, kjer se ponovno glasuje Kolikor razumem je ta tema v bistvu zato, ker se je šefe DrMiha razjezil, da folk omenja ER v GOW 2 topicu Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 tale tema je zato, da se spomne folk, da naj hitro še kako letošnjo igro preigra, da ne bosta na seznamu samo 2 nominaciji 1 Povezava do prispevka
Brenta Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Od vsega kar sem letos dovolj resno prespilala, lahko zaenkrat nominiram edino It takes two. Ce imate doma boljso polovico, ki je vsaj priblizno zainteresirana za gaming, vam tole igro toplo priporocam. Je pa nacin igranja izkljucno co op (lokalni ali online). 1 Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Ma že lani je bilo 40+ naslovov nominiranih, pa je bilo tudi precej random leto, kar se tiče igračkic Tako da se že veselim, kaj vse sem spregledal in bodo forumaši nakucali Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 (urejano) Dost zanič leto za igre, razen očitnih izjem. GOW bo najprej treba obrnit, tko da mogoče se kaj spremeni, ampak po vtisih do tega momenta: 1. Elden Ring 2. GOW:R 3. HFW 4. Dying light 2 5. Ninđa želve 5. Cult of the lamb 6. Stray Honorable mention, Football manager 2023 touch na Ipadu, tokrat z 3d match enginom in drainanjem 20% baterije na tekmo. 11. november 2022 uredilo bitje Buzzkill Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 11. november 2022 Share Objavljeno 11. november 2022 Bom jaz tole kar zaklenil pa naj se odpre topic decembra tko kot je treba. Plus en od dveh goty favoritov, GoW 2, bo takrat že bolj ufuran. Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki