Skoči na vsebino

[udarna] avto tema

bainit

Priporočeni prispevki

Aktivist Vanč reče pred 18 urami:

Realno za mojih 5-10k na, leto ne vem ali rabim najjači motor na voljo :D

Pri avtu bi raje kaj prišparal. Nisem noben fan in ljubitelj. Če bi dobil kaj dobrega z dobro opremo za 15K, bi najraje dal 15K. Ampak tega ni, ker mi je en od pogojev, da je avto v garanciji. Sploh nočem razmišljat 4-5 let, če kaj crkne. 

https://www.autoscout24.de/angebote/ford-puma-st-line-155ps-mit-led-navi-winter-benzin-grau-bcf527b5-e773-4597-84b4-ebfeed107f51?sort=price&desc=0&lastSeenGuidPresent=true&cldtidx=2&position=2&search_id=26gjey860ep&source_otp=t10&ap_tier=t10&source=listpage_search-results&order_bucket=unknown

https://www.autoscout24.de/angebote/ford-puma-st-line-sofort-navi-winterpak-parkhilfe-di-benzin-schwarz-ea1652b8-cfd8-4638-a772-2e2bad1d35c9?sort=price&desc=0&lastSeenGuidPresent=true&cldtidx=6&position=6&search_id=26gjey860ep&source_otp=t40&ap_tier=t40&source=listpage_search-results&order_bucket=unknown

pa lep lp

če ti kaj crkne, ga zapel v graben in kupi drugega za približno isto ceno in boš še zmer na boljšem kot za 40k za novega looool

uredilo bitje bainit
Povezava do prispevka
bainit reče pred 1 minuto:

Če bi gledal kaj takega, potem je bolje, da fuknem 2-3K na tega, ki ga imam sedaj in porihtam par zadev, pa sploh nič drugega ne kupim. To bi blo najceneje, ampak je po dolgih letih ideja pač spet imet nek nov avto. Trenutnemu drugače manjka samo par zadev za porihtat, ker ga zadnja leta nisem več nekaj vzdrževal in sem ga mel namen zvozit do konca pa v "graben potisnit" na koncu. Ta tvoj z linka mi je grd ko hudič.

Povezava do prispevka

Bolj ko gledam po netu slike tanovga A5 bolj mi je hud - spredaj, zadaj, še bočni profil je tut čisto ok. Sploh une originalne slike na Avdi strani. Kofan je pa itak zakon zaradi dodatnih vrat.  Težko mi gre iz ust ampak je morda celo na ti (ali pa vsaj nič sramežljivo blizu) z bmw g20. Tudi po netu so komentarji zelo pozitivni, izgleda je avdiju ratal povabljiv paket (v prejsnji generaciji a4 so bila kar deljena mnenja).

Plus: nov, svež model, bo aktualen naslednjih 8 let, dobra izbira klasičnih motorjev,  tut v ne-sline verziji izgleda zelo povabljivo (pri bmw je mpaket za 5 jurjev nuja da ne izgleda kočlersko)

Minus: morebitne porodne težave in morda se splača izogniti začetni proizvodnji, cena naj bi se dvignila, od zacetka verjetno slabi popusti

Povezava do prispevka

Tkole, ko sem fotr pa imam bajto in nič kaj ekstra denarja za +1 avto zame bom na žalost vedno gledal ekonomčno in udobno vozilo. 
Sam jebemti, ko so nova ekonomična vozila tako meh in tako polna neke navlake, da se že dalj časa poigravam z idejo, da bi si nabavil neko e39 in v tisto vrgel 10k+ denarja in jo daily vozil.

Samo kaj ko mi vsi govorijo, da sem neumen če bom kaj takega naredil. Ampak ko ponislim, da bi imel avto z nekim mega velikim ekranom z napol dodelanim os, ki bo sledil mojim voznim navadam me prokleto bolj vleče v to neumnost. 

Ne vem no, sam zase resnično ne verjamem, da rabim, da mi avto sam od sebe bremza, da mi razlaga kok ma tlaka v pnevmatikah in mi povrh vsega ne nudi nobene preglednosti in posiljuje z 3 cilinderskim turbo mlinčkom. Prokleto samo malo grše pogledaš ta motor pa ti ga raznese :ninja:

Samo poglej to lepoto:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=393456698&c=EstateCar&dam=false&fr=1995%3A2004&isSearchRequest=true&ms=3500%3B21%3B%3B&ref=srp&refId=2abacf4f-3cc5-daed-7992-d5d12e1efd60&s=Car&sb=rel&searchId=2abacf4f-3cc5-daed-7992-d5d12e1efd60&vc=Car

Povezava do prispevka

Se mi zdi, da je čedalje več ljudi naravnanih trajnostno in spimpajo stare konjičke do te mere, da izgledajo novi. Tudi jaz sem ta teden na morju opazil enega nemca z odlično ohranjeno in spimpano Kio Sorento. Tam letnik okoli 2006, vsa črna in nadgrajeno podvozje. Izgleda proper mašina.

Isto vidim dostikrat na cesti razne pathfinderje, ki so spimpani, da izgledajo res besno. 
npr: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=391224588&action=eyeCatcher&dam=false&isSearchRequest=true&ms=18700%3B24%3B%3B&ref=srp&refId=c53f6672-716d-2b78-d5fd-7c76e187f007&s=Car&sb=rel&searchId=c53f6672-716d-2b78-d5fd-7c76e187f007&vc=Car

brb Grem slikat Sorentota :D 

Povezava do prispevka
Lepi Šime reče pred 23 urami:

Se mi zdi, da je čedalje več ljudi naravnanih trajnostno in spimpajo stare konjičke do te mere, da izgledajo novi. Tudi jaz sem ta teden na morju opazil enega nemca z odlično ohranjeno in spimpano Kio Sorento. Tam letnik okoli 2006, vsa črna in nadgrajeno podvozje. Izgleda proper mašina.

Isto vidim dostikrat na cesti razne pathfinderje, ki so spimpani, da izgledajo res besno. 
npr: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=391224588&action=eyeCatcher&dam=false&isSearchRequest=true&ms=18700%3B24%3B%3B&ref=srp&refId=c53f6672-716d-2b78-d5fd-7c76e187f007&s=Car&sb=rel&searchId=c53f6672-716d-2b78-d5fd-7c76e187f007&vc=Car

2.5 je bla prešvoh mašina za Pathfinderja, glej 3.0 V6 dizel (če že ni tistih V8 bencinarjev na voljo)

Problem teh spimpanih jajc, da od dvajsetega leta naprej vse začne failat, na koncu maš  lahko več stroškov k z novim avtom, lahko pa tud nič. Odvisno kam se je zavrtelo kolo sreče.

Povezava do prispevka
motika reče pred 4 urami:

2.5 je bla prešvoh mašina za Pathfinderja, glej 3.0 V6 dizel (če že ni tistih V8 bencinarjev na voljo)

Problem teh spimpanih jajc, da od dvajsetega leta naprej vse začne failat, na koncu maš  lahko več stroškov k z novim avtom, lahko pa tud nič. Odvisno kam se je zavrtelo kolo sreče.

Lol takih avtov bi se jz izogibal tok starih in s ful kilometri, to bo vse začel crkovat, pa vse je drago kot žafran. Brezveze, ni pa to nek športni avto, k ma vsaj neko vrednost, da ga ohranjaš.

Povezava do prispevka
Lepi Šime reče Dne, 19. 7. 2024 at 15:30:

Sam jebemti, ko so nova ekonomična vozila tako meh in tako polna neke navlake, da se že dalj časa poigravam z idejo, da bi si nabavil neko e39 in v tisto vrgel 10k+ denarja in jo daily vozil.

kup enega passata alpa škodilaka. tak e39 tut ne bo traumwagen za vozit, sploh pa s 190 km pa 2x previtimi km ne.

Povezava do prispevka

Zadnje čase spet neki gledam avte in sem šokiran kakšne neke "inovacije" delajo, starter motorji v ohišju menjalnika, starter motor pod intake manifoldom, kr ukinjajo deepstick za čekiranje olja, jebeni senzor za to. da zamenjaš timing chain belt, to je zgleda pri bmwjih morš cel motor dat vn ipd

mislm a so fuknjeni. zdej niti pod razno ne morš met avta da bi kot hobi mal šraufal.

uredilo bitje Dejch
Povezava do prispevka
Rubuz reče pred 8 minutami:

A slučajno kdo ve če rabiš vinjeto če prihajaš iz Karavank v SLO in greš na prvem izhodu Jesenice-zahod ven?

tako je, nobene vinjete ne rabiš na AT strani med zadnjim avstrijskim St Jakob Rosental (sprobano letos vsaj 3x) in prvim našim izvozom Jesenice zahod, Hrušica, KG na SLO strani ( (sprobano 2016 in 2017)

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče Dne, 22. 7. 2024 at 19:35:

Je kdo vozil GLA ali se vozil v njem? Je to full majhen mlinček? Gre predvsem za 2 osebi in me več al manj bloki k... za plac zadaj. Tu in tam bo kdo že potrpel. CLA vem, da ima malo placa zadaj, predvsem za glavo, je pa GLA višji. 

je ja majhen, kot kaki golf sam verjetno se manj placa notr. Vozil nisem, ma pa ena penzionistka v gymu ta avto. Mali jajcek za torbico in zepnega psa dovolj 😃

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...