Kočevc Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 bendeho reče pred 20 urami: tako je, nobene vinjete ne rabiš na AT strani med zadnjim avstrijskim St Jakob Rosental (sprobano letos vsaj 3x) in prvim našim izvozom Jesenice zahod, Hrušica, KG na SLO strani ( (sprobano 2016 in 2017) tako ja, dlje pa neb tvegal. Ce falis, boljse da se zapeljes na bencinsko par sto metrov naprej po vignetto Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 24. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 24. julij 2024 (urejano) Rubuz reče pred 22 urami: A slučajno kdo ve če rabiš vinjeto če prihajaš iz Karavank v SLO in greš na prvem izhodu Jesenice-zahod ven? ne rabiš, bi ti pa znala kontrola vseeno težiti, ker so včasih takoj na izvozu iz tunela. sam jim pač rečeš, da greš na jesenicah dol. 24. julij 2024 uredilo bitje bainit Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 Dejch reče Dne, 22. 7. 2024 at 16:47: Zadnje čase spet neki gledam avte in sem šokiran kakšne neke "inovacije" delajo, starter motorji v ohišju menjalnika, starter motor pod intake manifoldom, kr ukinjajo deepstick za čekiranje olja, jebeni senzor za to. da zamenjaš timing chain belt, to je zgleda pri bmwjih morš cel motor dat vn ipd mislm a so fuknjeni. zdej niti pod razno ne morš met avta da bi kot hobi mal šraufal. To je že dolgo Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 Skynetz reče pred 3 urami: To je že dolgo Ja ne vem kak je od 2010, sam v 2000 je bil edin problem sm to, da nis mogu resetirat če nis mel konektorja pa laptopa rednega servisa da ti ni piskal Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 2000 je blo 24 let nazaj. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 bainit reče pred 7 urami: ne rabiš, bi ti pa znala kontrola vseeno težiti, ker so včasih takoj na izvozu iz tunela. sam jim pač rečeš, da greš na jesenicah dol. Kaj sanjas Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 24. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 24. julij 2024 včasih so (bli) tut tam Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 25. julij 2024 Share Objavljeno 25. julij 2024 Paljo reče pred 21 urami: 2000 je blo 24 let nazaj. ne ga lomt. jz sm pravm, da take fuke starterja (sej niso vsi avti tko) vn dobit ni blo prej a ne. sej sm sam menjal starter recimo, pa je blo neki kar si lahko sam naredil brez nekega posebnega orodja. Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 25. julij 2024 Share Objavljeno 25. julij 2024 bainit reče Dne, 22. 7. 2024 at 9:31: kup enega passata alpa škodilaka. tak e39 tut ne bo traumwagen za vozit, sploh pa s 190 km pa 2x previtimi km ne. Mnja sej imaš prav po eni strani. Sam tkole ko gledam so mi vsi tako brezvezni. Kero generacijo passatov pa bi priporočil? Dejch reče pred 11 urami: ne ga lomt. jz sm pravm, da take fuke starterja (sej niso vsi avti tko) vn dobit ni blo prej a ne. sej sm sam menjal starter recimo, pa je blo neki kar si lahko sam naredil brez nekega posebnega orodja. Jst sem tudi dosti vijačil po 20+ let stari preludi brez posebnih naporov. Danes si ne upam vijačit mojega mitsuta niti malo. Edino kar si upam delat na njemu je redni servis Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 26. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 26. julij 2024 čimnovejšo i suppose alpa tam 06, če najdeš kakšnega z malo km in da niso prevrteni Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Davi sem vprašal AI kaj mi svetuje kot ekonomičen, varen in prostoren družinski avto in mi je svetoval Passata, Superb, Mazda 6 in nekega Forda. Ko sem ga vprašal ker je najbolj dzabe za servis mi je rekel Škodilak seveda. Ko sem šel potem na avto.net gledat za telimk Superb karavani sem si kr bruhnila v usta od grde notranjosti. Ne le, da je polno piano black bleščeče črne plastike. Še v mnogih izvedenkah so beli stichi na črni material, ki so stichani v kockice. Gtfo Mislim, da bi šel raje Mazdo 6 kupit. Izgleda neizmerno lepša in v zunanjosti in v notranjosti. Ja sem japanac based haha Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Lepi Šime reče pred 45 minutami: Davi sem vprašal AI kaj mi svetuje kot ekonomičen, varen in prostoren družinski avto in mi je svetoval Passata, Superb, Mazda 6 in nekega Forda. Ko sem ga vprašal ker je najbolj dzabe za servis mi je rekel Škodilak seveda. Ko sem šel potem na avto.net gledat za telimk Superb karavani sem si kr bruhnila v usta od grde notranjosti. Ne le, da je polno piano black bleščeče črne plastike. Še v mnogih izvedenkah so beli stichi na črni material, ki so stichani v kockice. Gtfo Mislim, da bi šel raje Mazdo 6 kupit. Izgleda neizmerno lepša in v zunanjosti in v notranjosti. Ja sem japanac based haha mazda je mal manjša od Superba drugač jo lahko pa sam priporočam edino če bi rad da je lepa jo pelji na keramično prevleko, lak je neverjetno občutljiv najina po dobre 3 letih izgleda k bi jo zdrgnil z drotpiršno pa prisežem da se ji ni zgodil kaj takega Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Fuksija reče pred 9 minutami: mazda je mal manjša od Superba drugač jo lahko pa sam priporočam edino če bi rad da je lepa jo pelji na keramično prevleko, lak je neverjetno občutljiv najina po dobre 3 letih izgleda k bi jo zdrgnil z drotpiršno pa prisežem da se ji ni zgodil kaj takega Sej glede prostora ni tok bed. Imam strešni prtljažnik z volumnom 350l Če praviš, da je lsk občutljiv bom raje bele barve iskal. Lak od mojega mitsuta izgleda presenetljivo dobro po 14 letih Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Lepi Šime reče pred 41 minutami: Sej glede prostora ni tok bed. Imam strešni prtljažnik z volumnom 350l Če praviš, da je lsk občutljiv bom raje bele barve iskal. Lak od mojega mitsuta izgleda presenetljivo dobro po 14 letih jah najina je rdeča, slišala sem da je glede tega najslabša, sam pač je huda barva bela bi bla ziher manj občutljiva ja Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 ja, rdeča nej bi bila krepko najtanjša in najbolj občutljiva sam je pa tud najlepša Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Imam Toyoto, oblečeno v klasično 040 "Super White" belo barvo in je katastrofa od laka. Grdo pogledaš in je luknja vse do temeljne. Cel avto je poln pikic, najbrž od kamenja. Sem potožil na Toyoti, da je barva šrot. "Jebiga sad, novodobna barva na vodni osnovi. Mogoče bi bilo bolje, če bi vzel metalik, ker je najbrž debelejši nanos". Ampak ja, definitivno predlagam nekakšno zaščito. Bom vedel za drugič Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Fuksija reče pred 2 urama: slisi se ko da rabi mal poliranja, vse kar je povrsinsko se da zrihtat... lukne od kamnov ti pa sam licar lahk pokita Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 PuskA reče pred 10 minutami: slisi se ko da rabi mal poliranja, vse kar je povrsinsko se da zrihtat... lukne od kamnov ti pa sam licar lahk pokita omenjam predvsem, ker se mi kaj podobnega še ni zgodil na kšnem drugem avtu valda je odpravljivo Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 26. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 26. julij 2024 Fuksija reče pred 3 minutami: omenjam predvsem, ker se mi kaj podobnega še ni zgodil na kšnem drugem avtu valda je odpravljivo a jo pereta na črpalkah na avtomackih pralnicah? pa reče se dratpiršna Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 (urejano) bainit reče pred 7 minutami: a jo pereta na črpalkah na avtomackih pralnicah? pa reče se dratpiršna ene 2x je bla pa res v avtomatski pralnici v teh letih sam podrsana je tolk in na tolk raznolike načine, da tud če je to razlog, ne more bit edini glavni razlog je tko da jo dva zmerna nespota vozita pa nalagata stvari not 26. julij 2024 uredilo bitje Fuksija Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Evo ga bainita. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Crni bainit! Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 26. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 26. julij 2024 verjetno bi znala biti folija boljša kot keramika imo. Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. mr.killer Objavljeno 26. julij 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 26. julij 2024 Mah jst mam tudi rdečo mazdo in za 10 let star avto se barva lepo drzi. Sam dns sm jo drgnu 3 ure, bla sva v kampu 14 dni pod borovci je bla cela od smole. Najbolj je pomagalo navadno jedilno olje/wd40 Zdej sm jo sou slikat, bemu sunac mi je se vedno sexy avto 14 Navedek Povezava do prispevka
jlpktnst Objavljeno 27. julij 2024 Share Objavljeno 27. julij 2024 Lepi Šime reče Dne, 26. 7. 2024 at 10:41: Davi sem vprašal AI kaj mi svetuje kot ekonomičen, varen in prostoren družinski avto in mi je svetoval Passata, Superb, Mazda 6 in nekega Forda. Ko sem ga vprašal ker je najbolj dzabe za servis mi je rekel Škodilak seveda. Ko sem šel potem na avto.net gledat za telimk Superb karavani sem si kr bruhnila v usta od grde notranjosti. Ne le, da je polno piano black bleščeče črne plastike. Še v mnogih izvedenkah so beli stichi na črni material, ki so stichani v kockice. Gtfo Mislim, da bi šel raje Mazdo 6 kupit. Izgleda neizmerno lepša in v zunanjosti in v notranjosti. Ja sem japanac based haha LOL. "Vprašal AI" V tem primeru dobiš pač na repeat to kar folk razklada. Torej podobno kot da bi dal "vprašaj publiko". Fuksija reče pred 23 urami: mazda je mal manjša od Superba drugač jo lahko pa sam priporočam edino če bi rad da je lepa jo pelji na keramično prevleko, lak je neverjetno občutljiv najina po dobre 3 letih izgleda k bi jo zdrgnil z drotpiršno pa prisežem da se ji ni zgodil kaj takega Ne vem kak je lak na škodi, samo vem pa da je na bratrancu VW tudi crap lak. Pa na bratrancu Seatu tudi. erted45 reče pred 22 urami: Imam Toyoto, oblečeno v klasično 040 "Super White" belo barvo in je katastrofa od laka. Grdo pogledaš in je luknja vse do temeljne. Cel avto je poln pikic, najbrž od kamenja. Sem potožil na Toyoti, da je barva šrot. "Jebiga sad, novodobna barva na vodni osnovi. Mogoče bi bilo bolje, če bi vzel metalik, ker je najbrž debelejši nanos". Ampak ja, definitivno predlagam nekakšno zaščito. Bom vedel za drugič Evo kot gor, očitno ima večina avtov šhit lak. Na passatu sem imel spredaj same luknje v laku, na alhambri enako. Avto star par let. Spraskano povsod. Očitno je mehek ko puter. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 27. julij 2024 Share Objavljeno 27. julij 2024 erted45 reče pred 22 urami: Imam Toyoto, oblečeno v klasično 040 "Super White" belo barvo in je katastrofa od laka. Grdo pogledaš in je luknja vse do temeljne. Cel avto je poln pikic, najbrž od kamenja. Sem potožil na Toyoti, da je barva šrot. "Jebiga sad, novodobna barva na vodni osnovi. Mogoče bi bilo bolje, če bi vzel metalik, ker je najbrž debelejši nanos". Ampak ja, definitivno predlagam nekakšno zaščito. Bom vedel za drugič Na mojem belem Aurisu isto, polna havba lukenj, na odbijaču pa je situacija boljša, zgleda, da se barva boljše drži plastike. Moja ima perla belega Yarisa in je praktično brez lukenj. Lahko, da bi bila metalik res bolj obstojna kot ta nikakva osnovna barva ja. Skratka, Toyota ima daleč najslabšo barvo od vsega, kar sem kdaj imel. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 27. julij 2024 Share Objavljeno 27. julij 2024 mr.killer reče pred 18 urami: Mah jst mam tudi rdečo mazdo in za 10 let star avto se barva lepo drzi. Sam dns sm jo drgnu 3 ure, bla sva v kampu 14 dni pod borovci je bla cela od smole. Najbolj je pomagalo navadno jedilno olje/wd40 Zdej sm jo sou slikat, bemu sunac mi je se vedno sexy avto mislim da je razlika glih v tem, da je tvoja stara 10, najina pa 5 let ... pač na novih je lak slabši pa ja definitivno je pure secks, čeprav je med avti kjer je men karavan lepši 1 Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 29. julij 2024 Share Objavljeno 29. julij 2024 A ni pri mazdi ta rdeca barva najbolj obstojna ? Dvojni premaz pa lakiranje, da ima tak poseben lesk ? Drugace pa od rabljenih avtov je srebrna najboljsa barva. Sicer monotona ampak obstojna. Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Tanov bmw x3 deluje povabljiv. Že v base varianti izgleda precej cool v pravi barvi. Sem si ogledal par videov včer Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.