👽drevored Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 am, od prvega trailerja naprej ti je zanic? ne vem no... d2 ni imel character intro scene kot take ampak uvodni filmcek, ki je bil za vse enak d3 je imel precej beden character intro, ce se prav spomnim je bila vecina introta neke animirane risbice Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 25. februar 2023 Share Objavljeno 25. februar 2023 bitsurugi reče Dne, 20. 2. 2023 at 12:32: Jaz imam feeling, da ta beta bo itak en drek, ko bo navalila horda ljudi in bodo serverji kaput. Res ni mi jasno kaj ne dajo daljšega obdobja, recimo en teden v kosu. pa še https://sirusgaming.com/diablo-immortal-full-gear-110000/ sicer pa malo igram d2c (plugy) in je neverjetno, kako OP je palamudrin v normal difficulty. do sedaj sem imel holy fire in je bil zelo močan, sedaj imam pa holy freeze in mu dobesedno noben nič ne more. jaz sem pa mislil, da je čarovnica močna s chain lightning lol. še šefe lahko fentam bp, celo diablo ni noben problem (mam pa 1k+ dmg skupno). Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 4. marec 2023 Share Objavljeno 4. marec 2023 shit, vec stvari ko razkrijejo o d4, bol zgleda ko nek dog shit mobile game Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 4. marec 2023 Share Objavljeno 4. marec 2023 LostDiablo Ark. Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 7. marec 2023 Share Objavljeno 7. marec 2023 mal mi je kisla ideja da gres klat demone ampak najprej pa na travnik pocekirat ce je kaj regrada za nabrat Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 ojoj, kaj si alergicen na regrat? bi raje rukolo k je bolj zdravilna? komaj cakam open beto not gonna lie Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 pa tile youtuberi mi grejo na zivce k producirajo miljon nekih video a vsi majo informacije in gameplay iz unega media packa, ki ga blizzard dovoli kazati. zadnjic sem naletel na nek video rogue gameplaya (ki je bil valda deletan pol kmalu) in mi je zadeva bla zanimiva zelo Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 jaz bom za vikend samo gledal streame, da vidim ka so nardil ostajam skepticn, ampak upam da me igrca preseneti Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 drevored reče pred 19 urami: pa tile youtuberi mi grejo na zivce k producirajo miljon nekih video a vsi majo informacije in gameplay iz unega media packa, ki ga blizzard dovoli kazati. zadnjic sem naletel na nek video rogue gameplaya (ki je bil valda deletan pol kmalu) in mi je zadeva bla zanimiva zelo +1 Samo rehashanje nekega omejenega contenta, ker itak noben se ne ve za 3/4 stvari kako bodo delale/zgledale. Bomo vidl za vikend, kaksna bo situacija. Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 nekaj novih clipov je up, vsi developerji igrajo s kontrolerji jokat sn se zaceu 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 Navedek igrajo s kontrolerji the way its meant to be played 1 Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 ja, igrca je narjena za casual folk Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 Itak. Zadnjih par let (posebej 2-3), je dober pokazatelj, da gre PC gaming počasi, ampak vztrajno in neizogibno na smetišče zgodovine. lp 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 ma na smetišču je že sam še 40 letni manchildi pitajo NVIDIO s kupovanjem precenjenih grafičnih, s katerimi pol igrajo slabe porte igric, k bolše laufajo na 1x cenejših konzolah steam deck je bil zadnja svetla točka PCjaštva, tut pri VR so ga že konzole šišale Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 ja pac casual vs master race se ve da se denar sluzi na masi ne ker je najboiljse ma ker je good enoughTM skratka dobro je za koga je TM tipicen problem demokracije in zakaj gre svet v kurac, ker ima vsak debil pravico volit, to je ugotovil za Socrates je pa res, da boljse tako kot da ima pravico volit samo par debilov tako da clovek dobi kar si zasluzi ne kar je najboljse Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 aja še neki me zanima glede Diablića D2 Ressurected sm igral na konzoli pa je pune lagalo zdej, ugibam, da zato, ker mam Kanadski PS račun in sem se zgleda povezoval na NA serverje a se kej ve, a bo za D4 isto? bolše, da kupim s SLO PS računom? Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 (urejano) ne spomnem se kaj je bilo z d2r ma ce ti je lagalo sigurno ni ker imas canadski PSN racun jaz igram vse na ameriskem in ne igra vloge vedno mi najde neke balkance in čehe na serverjih, tako da to pomoje conecta lokalno neglede na psn acc 16. marec 2023 uredilo bitje bigboss82 1 Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Tudi na PSN lahko zamenjaš regijo, dvomim, da je regija kriva za lag. To switch between Play Regions, click the globe icon drop-down button over the Play button. Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 uglavnem, dans zvecer se zacne beta jaz bom mal spremljal na twitchu, da vidim kaj bojo rekli PoE igralci Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 haha 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 (urejano) Jaz nimam nekih visokih pricakovanj tbh Kompleksnost PoE (razlicni sistemi, ki so jih z leti dodal + omejeno respecanje) mi najeda in nimam neke zelje ga resno igrat in mi je bolj "casual" pristop v D4 cisto ok. Samo upam, da ne bodo zafukal endgame-a in samega gameplaya ter raznolikosti buildov. 17. marec 2023 uredilo bitje Pastir_Matic Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 samo naj bo dodajanje folka v "squad" narejeno ene tok simpl kot je v FromSoftware špilih pa so ga zmagal Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 (urejano) Jaz mam obcutek, da bodo za te world bosse in ostale zadeve v conah, dost uporabljali phasing, podobno kot to pocnejo v WoWu. Pa upam da bos za (endgame) dungeone tud mel nek LFG tool in ne samo automatching z random folkom, ko se bos queuejal. 17. marec 2023 uredilo bitje Pastir_Matic Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Pastir_Matic reče pred 58 minutami: Kompleksnost PoE (razlicni sistemi, ki so jih z leti dodal + omejeno respecanje) mi najeda sej ni tak hudo, pogledas 20 ur tutorialov in ti je priblizno jasno o cem se gre Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 WinterThane reče pred 2 urama: haha po tem videonu me je vrglo na nek livestream d4 bete in mal gledam kva da fak je zdej to nek drgacen diablo ampak kr okej zgleda. pa odpre tip inventory in je d2 style z razlicno velikimi itemi. izkaze se, da igra last epoch med cakanjem na beto. zgleda dobro tale last epoch sam kolko gledam je ze miljon let v early access lol Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 drevored reče pred 1 minuto: po tem videonu me je vrglo na nek livestream d4 bete in mal gledam kva da fak je zdej to nek drgacen diablo ampak kr okej zgleda. pa odpre tip inventory in je d2 style z razlicno velikimi itemi. izkaze se, da igra last epoch med cakanjem na beto. zgleda dobro tale last epoch sam kolko gledam je ze miljon let v early access lol Last Epoch je kr lusn ja, v early access je 5 let al vec? Zdej so dodal multiplayer in je kr zabavno, samo je se kr nekaj bugov in morjo popeglat, ampak ma kr potencial Neki sm slisal, da ni dost developerjev v teamu, nism pa sel preverjat. Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Gledam enega streamerja in seveda je notri... igra malo, prva temnica, deluje kul good old Diablo vibes, si rečem, madona, mogoče bi si ga le upiknil... drugi del možganov mi reče: ne stoj jim dat šoldov, ki so Blizzard in te bodo nategnili... ... skoraj bi cedel dopaminu... pol stremerju se zatakne game v mestu, je stuckan ene 15 min, pol cela grupa DCja.... jep, prav sem se odločil, da jim ne dam dnarja vnaprej. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.