bitsurugi Objavljeno 19. september 2022 Share Objavljeno 19. september 2022 Personal loot ne bo nikoli. Saj so probali, ma so se oni starčki/veterani D2, ki ne morejo iz svojega 25 let starega mehurčka, zbunili. Jaz osebno vidim le prednosti in niti ene slabosti v personal lootu. Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 19. september 2022 Share Objavljeno 19. september 2022 Zgleda je dan za leake - leaknil še gameplay D4 https://www.pcgamer.com/now-diablo-4-test-footage-has-leaked-online/?utm_campaign=socialflow&utm_source=facebook.com&utm_medium=social&fbclid=IwAR2fU0x_SQWQW73qykgnxr5i7DMxsHvLOZeoFjhKH_NiJwG6NRn0Tu5yLvI Povezava do prispevka
shure Objavljeno 6. oktober 2022 Share Objavljeno 6. oktober 2022 Ob 2h ponoci bo ladder reset, bo slucajno kdo zacel spet? Mene malo mika geekat kake 3 tedne, dokler se spet ne navelicam. Povezava do prispevka
Demogorgon Objavljeno 6. oktober 2022 Share Objavljeno 6. oktober 2022 Je že kdo igral Diablo local co-op in če, kakšna je izkušnja ? Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 6. oktober 2022 Share Objavljeno 6. oktober 2022 A to misliš Diablo 3 na konzolah? En najboljših couch coop špilov zadnjih 10 let imo. Povezava do prispevka
Demogorgon Objavljeno 6. oktober 2022 Share Objavljeno 6. oktober 2022 Jp, na PS5. Super, bom sprobal :). Povezava do prispevka
User Objavljeno 19. oktober 2022 Share Objavljeno 19. oktober 2022 Uuuuu, dubu invite diablo IV beta. 😅 1 1 Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 19. oktober 2022 Share Objavljeno 19. oktober 2022 Kaj se pa kej dogaja z Diablo Immortal, a ga kak momak tukaj še igra Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 19. oktober 2022 Share Objavljeno 19. oktober 2022 User reče pred 2 urama: Uuuuu, dubu invite diablo IV beta. 😅 Pc? Povezava do prispevka
User Objavljeno 19. oktober 2022 Share Objavljeno 19. oktober 2022 Me3do reče pred 1 uro: Pc? Yes! Povezava do prispevka
User Objavljeno 27. oktober 2022 Share Objavljeno 27. oktober 2022 Diablo IV dolgočasen v PM, ali pa sem se naveličal vsega, kar je povezano z igrami. :/ 1 Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 27. oktober 2022 Share Objavljeno 27. oktober 2022 Blizzard ki smo ga imeli radi ne obstaja več žal So pa vsaj ostali spomini na tisoče preigranih ur v D2, D3 in predvsem WoW... 1 Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 27. oktober 2022 Share Objavljeno 27. oktober 2022 User reče pred 2 urama: Diablo IV dolgočasen v PM, ali pa sem se naveličal vsega, kar je povezano z igrami. :/ lahk bi nam mal postreamal na kakem discordu tko med frendi Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 27. oktober 2022 Share Objavljeno 27. oktober 2022 A niso neki hudi NDA-ji, ko jih acceptaš za beto? Jaz se ne bi ravno zajebaval... Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 27. oktober 2022 Share Objavljeno 27. oktober 2022 Pa čez cel zaslon maš watermarkan ID, tako da en screenshot (če ne že celo kaj med stremanjem čekirajo) in si out Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 27. oktober 2022 Share Objavljeno 27. oktober 2022 ja ma med koilegi ni panike =))))))) Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 28. oktober 2022 Share Objavljeno 28. oktober 2022 Nikol ne veš niti kaj vse njihov watcher prepoznava. Pač moji kolegi so zlo previdn, tako da tud screenshoti so za ziher s telefonom narejen Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 2. november 2022 Share Objavljeno 2. november 2022 ej kako se sploh najlažje dobi kakšen dober gear, visoke rune itd.? malo igram d2 classic, plugy plugin, drugega ne, zaenkrat sem tik pred nightmare baalom, single player. a je treba res nonstop farmat travincial, šefe itd.? a ma sploh smisel iskat vse to? merca imam pa tistega iz act 2 in ga tut vsak šef fenta, kljub temu, da ima kar hudo orožje in oklep. Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 2. november 2022 Share Objavljeno 2. november 2022 NM lahko andariel malo farmas predvsem pa mefisto in chaos sanctuary, ce rabis se kaj levlov zraven Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 2. november 2022 Share Objavljeno 2. november 2022 (urejano) chaos sanctuary ni slab, ja. sam sem bral na redditu, da je za farmat dober tut travincial (tisti elderji, ne vem kaj so že) pa redni obiski countess so baje priporočeni, sam nič pametnega ne vrže. kaj naj pa dam mercu, da ga ne bodo takoj fentali (bossi)? aja sem pa chain lightning sorc, sekundarno mam pa še kakšen blizzard in static field (osnovni level). še najboljša mi je za gruče sovražnikov imo, najbolj na izi. 2. november 2022 uredilo bitje bainit Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 2. november 2022 Share Objavljeno 2. november 2022 merca ti bojo skos ubijal. ce hoces da ti tanka bosse rabi max resist (se boljse ce ma nad max), life leech in damage reduction travincal je za rune. isto countess. ce ne huntas kakega specificnega runeworda nimas to kaj na nightmare farmat Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 2. november 2022 Share Objavljeno 2. november 2022 aha max resist ma že sedaj, če se ne motim. pa 2k defensa. saj za vse razen za bosse je zelo dober, bomo videli, kako bo v hell. Povezava do prispevka
Oblivioner Objavljeno 12. november 2022 Share Objavljeno 12. november 2022 (urejano) Galko reče Dne, 19. 10. 2022 at 8:36: Kaj se pa kej dogaja z Diablo Immortal, a ga kak momak tukaj še igra Jst igram na Oblivion Knight serverju večinoma skupi z balkanskim clanom in warbandom. Ostali slovenci pa baje na The Void serverju igrajo sam pomoje jih ni velik. Načeloma pa čakam 4ko. Deluje kr promising 12. november 2022 uredilo bitje Oblivioner Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 12. november 2022 Share Objavljeno 12. november 2022 a se zdaj ze ve kak bo itemization v d4? kaki bodo statsi gor na itemih? kako se bo zracunal dmg, kako bo deloval armor, ce je block chance, hit chance ipd Povezava do prispevka
Oblivioner Objavljeno 12. november 2022 Share Objavljeno 12. november 2022 drevored reče pred 12 minutami: a se zdaj ze ve kak bo itemization v d4? kaki bodo statsi gor na itemih? kako se bo zracunal dmg, kako bo deloval armor, ce je block chance, hit chance ipd Tisti k majo beta access vedo samo ne smejo leakat (NDA agreement). Poglej na youtube, mogoče najdeš kak gameplay video. Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 16. november 2022 Share Objavljeno 16. november 2022 neki slisim, da bo spet miljon tezavnostnih stopenj ala torment 1, 2, 3, 4, 5, ... spet samo nabijanje cifer gor in infinite treadmill progression? nej grejo v kurac Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 8. december 2022 Share Objavljeno 8. december 2022 drevored reče Dne, 2. 11. 2022 at 21:57: merca ti bojo skos ubijal. ce hoces da ti tanka bosse rabi max resist (se boljse ce ma nad max), life leech in damage reduction travincal je za rune. isto countess. ce ne huntas kakega specificnega runeworda nimas to kaj na nightmare farmat holy shit, zdaj sem na hell in srečal diablo walks the earth, se je hitreje zdravil, kot sem mu pa jaz delal škodo. potem sem šel ven iz igre in ga baje nekaj časa ne bo več. kakšen tip? sem pa sorc, chain lightning/ blizzard, imam pa plugy, da lahko respeccam. level cca. 75-77. Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 9. december 2022 Share Objavljeno 9. december 2022 (urejano) 6.6.2023 wooo wooo 9. december 2022 uredilo bitje dzaver 1 Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 9. december 2022 Share Objavljeno 9. december 2022 Nema poletja 1 Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se