AMF Objavljeno 9. december 2022 Avtor Share Objavljeno 9. december 2022 Upam, da bo vroče 40+ za boljši imržn 1 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 9. december 2022 Avtor Share Objavljeno 9. december 2022 Slab npm Hočem zimo (ne tisto, ki se kuha na vzhodu) Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 9. december 2022 Share Objavljeno 9. december 2022 trailer je hnnghh k je na konc napisalo da preorderas za open beto sem ze vlekel ven kreditno dokler nisem videl da se se ni zacela sibek sem priznam Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 10. december 2022 Share Objavljeno 10. december 2022 A ni cena mal brutalna? Navadna verzija 70e za PC master race Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 10. december 2022 Share Objavljeno 10. december 2022 tok so zdej vse igrice (sploh od blizzarda) Navedek Povezava do prispevka
lisicek Objavljeno 10. december 2022 Share Objavljeno 10. december 2022 (urejano) 70€ za game z battle passom + ingame shopom, eheheheeh... 10. december 2022 uredilo bitje lisicek dodana slika. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. december 2022 Share Objavljeno 10. december 2022 70eur + live service model za plačilo vsak mesec Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 10. december 2022 Share Objavljeno 10. december 2022 (urejano) Mefisto joče od sreče kako se ene firme lepo znajdejo... 10. december 2022 uredilo bitje tomazek Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 10. december 2022 Share Objavljeno 10. december 2022 https://sirusgaming.com/diablo-immortal-full-gear-110000/ Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 11. december 2022 Share Objavljeno 11. december 2022 Diablo IV Collector's Box Coming December 15th - Wowhead News Lol collector box brez igre . Limited edition of 50,000. Please note: no game included in box. Game must be purchased separately. 1 2 5 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. december 2022 Share Objavljeno 11. december 2022 Blizzard kreteni, upam da bodo vsi piratiziral Diablo IV 2 Navedek Povezava do prispevka
1309976 Objavljeno 11. december 2022 Share Objavljeno 11. december 2022 (urejano) Tole bo zelo verjetno prvi Diablo ki ga ne bom kupil (Immortal ne štejem). Sem upal da bo šlo nazaj na pota D2, z nekaterimi QOL izboljšavami, a zgleda gre bolj le še za eno molzno kravo več...ki jo se vedno rešuje stara slava. 11. december 2022 uredilo bitje 1309976 1 Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 11. december 2022 Share Objavljeno 11. december 2022 Kar so kolegi iz closed bete posahral je zgledalo vse proper (eidno movement/speed je počasen če si navajen hitrejših iger), je pa res da pri Blizzardu mam zadnje čase skoz v glavi kje bojo zajebal/probal playerja olupit. Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 11. december 2022 Avtor Share Objavljeno 11. december 2022 2x battle pass za začetek To je meni večje govno, kot loot boxi. Prav počutiš se suženj igre Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 11. december 2022 Share Objavljeno 11. december 2022 Dokler je samo kozmetika na battle passu mi je pa res popolnoma vseeno zanj, če to pomeni redne update. Šrot so battle passi kjerje mogoče neka gameplay zadeva res free, ampak jo lahko hitreje odkleneš če plačaš. Se pa strinjam da battle passi delajo pritisk in se mi zdi M$ Halo rešitev zelo dobra - pač lahko completaš kadarkoli, ne moreš pa več passov hkrati levelat. Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 13. december 2022 Share Objavljeno 13. december 2022 2 Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 13. december 2022 Share Objavljeno 13. december 2022 mal gubim upanje ob gledanju tega res upam, da ne bo tak slabo Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 13. december 2022 Avtor Share Objavljeno 13. december 2022 (urejano) Ta pa kr pohvali zadevo. 13. december 2022 uredilo bitje AMF Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 13. december 2022 Share Objavljeno 13. december 2022 Rajker ze itak skos kadi blizzard penis, bo treba pocakat in igrat, da se bo vidlo ce je ok al ne Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 13. december 2022 Share Objavljeno 13. december 2022 kaj pa quin pove takega? (ne da se mi gledat teh youtuberjev k so mi bedni vsi po vrsti) Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 quin komentira wowhead clanek + dodaja kaj se je on pogovarjal z developerji obstaja verjetnost, da bo spil prazn in da bojo vsi playerji enaki > skill upgrade zgleda slabsi kot v d3, kjer si mel 5 al 6 run za razlicne efekte, v d4 zgleda da bo te izbire manj seveda upamo da blizz ni pokazal vsega in da bo dost izbire za razlicne builde nic kaj dost ni omenjen crafting in revolucionarno se tezavnost ne bo vec nastavljala v menuju, ampak bos v igrci mogu laufat do nekega spomenika in gor kliknit od videnega zaenkrat kot pozitivno vidim samo grafiko, vse ostalo je nekje povprecno al pa slabse (vse primerjam z path of exile in last epoch) recimo blizz navaja, da je "temacna atmosfera" en od stebrov najbolsih ARPGjev ... bojsi so mal zgubljeni ostajam pesimisticen, dokler ne preigram igrce Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Glede na to da vemo da je Blizzard zapustila glavnina devsov ki so bili zaslužni za njihove pretekle uspešnice res noben ni mogel realno pričakovat da bo tole super igra out of the gate ker to tudi D3 ni bil. To je postal šele z izidom dodatka. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 sam D2 resurrected so dobro speljali. vem da so external studio za to zadolzili ampak vseeno. bi pricakoval, da so se iz tega uspeha kaj naucili. Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 sam D2R so ze mal nerfal > charmi ki odstranijo immunityje ampak ok, vecina folka itak raj igra solo, tak da s tem nerfom lahko vsi buildi vse delajo Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 to me ne moti tolko. ipak je igra 20 let stara in morajo biti spremembe. tudi kul se mi zdi, da ce zberes zadost dober gear, da tejkas svoj build to the next level. recimo Infinity runeword se mi ne zdi slaba ideja in bi lahko breakal vse immunitije, ne samo dolocenih mobov. mogoce je tudi malo prevec tezek za dobit za povprecnega playerja. zdaj ne vem ce tile charmi lezijo vsepovsod al kako so za dobit? ma d2 zadost drugih kvalitet, da taka sprememba ne spremeni veliko. najbolj na kurac mi pri d3 gre ta infinite scaling mobov, za drek itemizacija in cooldowni na skilih. naj se gonijo u tri picke materne s temi cooldowni da jim jebem. 1 Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 drevored reče pred 2 urama: najbolj na kurac mi pri d3 gre ta infinite scaling mobov, za drek itemizacija in cooldowni na skilih torej cela igrca ok ajde cinematicsi so kul (ne pa zgodba) Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 infinite scalinga na zacetku ni bilo. je pa bila bedna itemizacija. najbolj se je to poznalo na hardcore kjer si dosegel roadblock in si moral nafarmat iteme z attack in def da si lahko progressal. ce si igral sc si pa pac sel naprej, parkrat umrl ampak ze mal naprej si dobil tolko attack in def, da so totalno trivializirali prejsnje iteme. Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 15. december 2022 Share Objavljeno 15. december 2022 itemizacija v D4 zgleda precej slaba, kolk sm vidu me res ni fasciniralo ne vem no, samo attack in defense se mi zdi precej mobile scena nic vec (min - max dmg) + weapon speed ampak sej probam nekak razumet, diablo 4 bo narjen za mase ljudi, tak da more bit tak ko neka mobile igrca Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 15. december 2022 Share Objavljeno 15. december 2022 sej so nardili mobile igrico kaj zdaj jebemti Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 15. december 2022 Share Objavljeno 15. december 2022 Lahko se vi pizdite kolko hocete ma tolko kolikor je bila slaba diablo 3 ob izidu se ne morete pizdit Jaz islreno dvpmim, da je lahko slabse kot je bil d3 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.