BigBoss82 Objavljeno 16. junij 2022 Share Objavljeno 16. junij 2022 @dzaver kaj igras ti da imas ze tolko visok gear lvl in tako malo paragona ? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 16. junij 2022 Share Objavljeno 16. junij 2022 bigboss82 reče pred 1 uro: @dzaver kaj igras ti da imas ze tolko visok gear lvl in tako malo paragona ? Sej sva tam tam z gear levelom. 7 oz 6 imam. Paragon sem pa 33, ti pa 29. Vsak dan delam vse daily in farmam dungeone. igram pa vedno v 4 ko se da. ker so dropi ful boljši in exp Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 16. junij 2022 Share Objavljeno 16. junij 2022 dzaver reče pred 15 minutami: Sej sva tam tam z gear levelom. 7 oz 6 imam. Paragon sem pa 33, ti pa 29. Vsak dan delam vse daily in farmam dungeone. igram pa vedno v 4 ko se da. ker so dropi ful boljši in exp Aja ne vem pol sem neki zablodu Jaz swm vidu paragon 16 .. gear 7 in 8 in combat rating 1250 cca.. koliko imas combat rating? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 16. junij 2022 Share Objavljeno 16. junij 2022 bigboss82 reče pred 2 minutama: Aja ne vem pol sem neki zablodu Jaz swm vidu paragon 16 .. gear 7 in 8 in combat rating 1250 cca.. koliko imas combat rating? pol kej ni kazalo prav. Paragon sem 33. 1283 combat rating Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 16. junij 2022 Share Objavljeno 16. junij 2022 dzaver reče pred 18 minutami: pol kej ni kazalo prav. Paragon sem 33. 1283 combat rating Ja ma imas dosti combat rating.. jaz imam 1137.. kaj dungeone farmas? Al bolj rifte? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 16. junij 2022 Share Objavljeno 16. junij 2022 bigboss82 reče pred 23 minutami: Ja ma imas dosti combat rating.. jaz imam 1137.. kaj dungeone farmas? Al bolj rifte? Za hell 2 je meja 1220. Jaz imam 1283 al neki takega. Farmam dungeone za set iteme Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 16. junij 2022 Share Objavljeno 16. junij 2022 dzaver reče pred 7 minutami: Za hell 2 je meja 1220. Jaz imam 1283 al neki takega. Farmam dungeone za set iteme Aha dungeone na hell 2 ok pol razumljivo Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 16. junij 2022 Share Objavljeno 16. junij 2022 @bigboss82 @dzaver ej, kak so pa naredili group loot drope? Je personal loot drop (kot v D3), ali kako to shera, ker sklepam, da ni FFA kot v Diablo2, da ti folk ninja loot? Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 16. junij 2022 Share Objavljeno 16. junij 2022 bitsurugi reče pred 10 minutami: @bigboss82 @dzaver ej, kak so pa naredili group loot drope? Je personal loot drop (kot v D3), ali kako to shera, ker sklepam, da ni FFA kot v Diablo2, da ti folk ninja loot? Ne valda ne. Personal loot. Stari uno v d2 je wild west :))) dvomim, da bo sw kdaj kot je bilo :))) Navedek Povezava do prispevka
Haldim Objavljeno 16. junij 2022 Share Objavljeno 16. junij 2022 Meni je kul špil. V bistvu prvi ki ga igram na telefonu in nimam kaj pripomnit. Sem zmetal par evrov not ampak tudi če ne bi bi lahk normalno igral. Če je kdo na serveru The void naj mi javi. Iščem warband Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 17. junij 2022 Share Objavljeno 17. junij 2022 Haldim reče pred 6 urami: Meni je kul špil. V bistvu prvi ki ga igram na telefonu in nimam kaj pripomnit. Sem zmetal par evrov not ampak tudi če ne bi bi lahk normalno igral. Če je kdo na serveru The void naj mi javi. Iščem warband Ja, smo na void. Dej mi username da te povabim v warband Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 18. junij 2022 Share Objavljeno 18. junij 2022 @dzaver danes em dobil nek warband chest legendary zadeva.. baje v teh chestih lahko diobis tudi set amulet, ki ga drugace lahko farmas komaj v hell 4 tako da treba zrihtat ta warband cimprej.. dungeoni so ql za farmat te sete ampak rifti ti dajo vec xp in predvsem killov, naslednjic ti bom pokazal kako se rusha rifte in dela multikill rekorde :)) Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 18. junij 2022 Share Objavljeno 18. junij 2022 Novi Diablič je z mikrotransakcijami naredil 24 mio USD v dveh tednih https://www.pcgamesn.com/diablo-immortal/microtransactions-revenue Neki pa je, ne Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 19. junij 2022 Share Objavljeno 19. junij 2022 bigboss82 reče pred 14 urami: @dzaver danes em dobil nek warband chest legendary zadeva.. baje v teh chestih lahko diobis tudi set amulet, ki ga drugace lahko farmas komaj v hell 4 tako da treba zrihtat ta warband cimprej.. dungeoni so ql za farmat te sete ampak rifti ti dajo vec xp in predvsem killov, naslednjic ti bom pokazal kako se rusha rifte in dela multikill rekorde :)) Kul, ja danes bom itak online in lahko rifte Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 19. junij 2022 Share Objavljeno 19. junij 2022 bolj igram diablo immortal bolj se mi zdi da bo diablo 4 res huda igrica 1 1 1 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 19. junij 2022 Share Objavljeno 19. junij 2022 ce bi bil diablo immortal pizza 1 1 4 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 19. junij 2022 Share Objavljeno 19. junij 2022 Nimam pojma ali ponazarja dejansko stanje, samo mi je blo ful smešno. 3 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 4. julij 2022 Share Objavljeno 4. julij 2022 Sem na dopustu tole mal igral na prenosniku in sem prišel sam preko Zoltun Kule cone pa še to sem se kar malo silil igrat. Da bi pa še denar metal v tole pa res nein danke. Sej verjetno je za nivo mobilnih iger zadovoljiva zadeva. Ma to mene res ne gane ker mi dol visi za to sceno. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 10. julij 2022 Share Objavljeno 10. julij 2022 (urejano) Jz sm probu s ps5 kontrolerjem na mobiju pa je dost v pizdi, sm obupal po parih minuat Ga pa ne mislm igrat drugje, ker konec koncev je samo mobitel spil in nic vec 10. julij 2022 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 27. julij 2022 Share Objavljeno 27. julij 2022 (urejano) Iiiiin zgubu char po relogu na drugm mobilcu Fak, nism placal dolarja pa se se vedno pocutim oropanga Ampak je vsaj zastojn guise 27. julij 2022 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
Tom7i Objavljeno 26. avgust 2022 Share Objavljeno 26. avgust 2022 Blizzard bo v igri Diablo 2 spremenil zaimke herojev in internet je seveda razburjen Navedek Do sedaj so bili liki tipa Barbarian, Necromancer, Amazon in Sorceress razdeljeni na zaiimke “she/her” in “he/him”, zdaj pa bodo vsi ti zaimki zamenjani za nevtralni “their”. Blizzard želi s tem odpraviti spolno binarnost in igranje narediti bolj prijazno LGBTIQ skupnosti, a to vsem ni po godu. Well no shit. Pa dobro no, kaj je bilo tega treba? Tistih nebinarcev, ki so v preteklih 20ih letih špil že igrali, verjetno ni toliko motilo, da bi zaradi zaimkov nehali igrat. Drugače je glede tega en dober post na njihovem forumu, ki ga je baje napisal pripadnik LGBT komune, se strinjam. Navedek Povezava do prispevka
Galaksija Objavljeno 27. avgust 2022 Share Objavljeno 27. avgust 2022 Res nevem zakaj bi kdorkoli še konzumiral Blizzard produkte, glede na dogodke izpred zadnjih par let. Izid in dogajanja okoli Diablo Immortala je bil res zadnji žebelj v krsto. 1 Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 27. avgust 2022 Share Objavljeno 27. avgust 2022 Dober video. Ogabno. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. avgust 2022 Share Objavljeno 28. avgust 2022 Good, pridte na good side. Activision Blizzard so govna Navedek Povezava do prispevka
igic Objavljeno 18. september 2022 Share Objavljeno 18. september 2022 Hej, bo kdo igral D2:R season 2? https://us.forums.blizzard.com/en/d2r/t/ladder-season-2-will-begin-on-october-6th7th/143042 Reset: 6-7.oct patch notes: https://news.blizzard.com/en-us/diablo2/23816418/diablo-ii-resurrected-ptr-2-5-terror-zones-now-live Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 19. september 2022 Share Objavljeno 19. september 2022 Jaz probam, ko se me spet dotakne malo nostalgija, torej čez 10 let. Sicer me bolj mika spet malo igrat trojko kot dvojko. Na koncu bom itak počakal kaka bo štirka. Glede na zadnje Blizzardove ''podvige'', ne izključujem niti tega, da štirke ne vzamem sploh. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 19. september 2022 Share Objavljeno 19. september 2022 Ha ha ha Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 19. september 2022 Share Objavljeno 19. september 2022 Ali se kaj govori o crossplayu PC,PS5,Xbox Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 19. september 2022 Share Objavljeno 19. september 2022 Jaz se D2 ne taknem ni štapom dokler ne porihtajo MPja na konzolah in ima vsak svoj loot na šefih - kar se ne bo zgodilo nikoli tko da ja mrbit čez 10 let 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.