doz Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Skynetz reče pred 55 minutami: Fajn, tankaj kar hočeš. S tvojimi odgovori si itak dokazal, da si bednik z nesposobnostjo kulturnega pogovora in obnašanja. Nisi pa odgovoril na moje vprašanje. Poglej si naslov teme in mi prosim odgovori 🤣 fakin pajac kva sploh delaš v avto temah če nimaš pojma o pojmu 🤣🤣 1 Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Fak si patetičen osebek Prav smiliš se mi. A je še kdo za, da odpremo GoFundme za doza? Za psihiatra seveda. Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Ne rabim nicesar od tebe, razen pojasnila zaradi katerega si se spravil name, oz zakaj te osebno prizadene, če tankam 100 oktanca, operem avto 1x na teden, menjam olje na 10k max, ter vozila vozim na krown zaščito vsake 2 ali 3 leta. Zakaj te to osebno prizadane? Se pocutiš manj moškega? Jaz tebi ne govorim kako delaj z avti, že podatek da ga opereš 2x letno mi je lol, ampak to je tvoja stvar in se ne vtikam v to. Spušil si tole, gladko, nazalost fant pojej kislo jabolko in me pusti na miru 😆 Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 doz reče pred 25 minutami: Ubogi revež, pa ja nisi ti tisti bednik z zjem ki sem ga z yarisko podil? Ker potem verjamem da si zafrustriran če te dve klasi nizji avti zjebajo po ovinkih 😅 tisto je bilo tudi nekaj posebnega, priblizaš se čudovitemu Z ju, da bi si ogledsl, tip ko.vidi nekoga zadaj takoj na polno, jaz za njim, obnašalo ga je po ovinkih, in potem sami izgovori 🤣🤣 patetično daleč od tega, pa moj Z je močnejši. Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 + hude gume in modano podvozje. lahko me gledaš v lepe vzvratne LED luči in še lepši izpuh. Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 stom1c reče pred 1 minuto: daleč od tega, pa moj Z je močnejši. Me veseli, z je bil moj sanjski avto 10 ali več let, takrat nisem imel financ zanj, sedaj pa sem se pač odločil za nekaj takega da lahko peljem starše na izlet. Pa tudi delam dosti kilometrov in Z ima kar veliko porabo... Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 (urejano) stom1c reče pred 6 minutami: + hude gume in modano podvozje. lahko me gledaš v lepe vzvratne LED luči in še lepši izpuh. Z meganom se tako ali tako ne spuščam v dvoboje, ker če gre s takimi avti zares so brzine totalno previsoke, zato sem večkrat izpostavil da je bil perfekten avto swift sport ker ni bil prehiter. Kot zanimivost megana ne bi kupil če ne bi imel nissanovega motorja 🤣 19. januar 2024 uredilo bitje doz Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 doz, menjaj za rwd, de ga lejku malu fuknes posrek za enga mega vzdrzevanega gserijo 330i limo vem, tam na jesenicama, to bi blo za swapat Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Če prešaltaš na 95 oktanov je isto kot da bi imel avto liter manjšo porabo. Baje veliko prevoziš. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 doz reče pred 39 minutami: Ubogi revež, pa ja nisi ti tisti bednik z zjem ki sem ga z yarisko podil? Ker potem verjamem da si zafrustriran če te dve klasi nizji avti zjebajo po ovinkih 😅 tisto je bilo tudi nekaj posebnega, priblizaš se čudovitemu Z ju, da bi si ogledsl, tip ko.vidi nekoga zadaj takoj na polno, jaz za njim, obnašalo ga je po ovinkih, in potem sami izgovori 🤣🤣 patetično deluzionalnost seka na polno 🤣 tist je bil pa kr nekdo drug, ki je po zimskem spanju prvic zapeljal avto pocasi mal okol, mislm da celo z letnimi gumami na spolzki podlagi. In je pisal, kak se mu je neki psihic zalimal na rit in da se je cim prej umaknil s ceste in te spustil mimo ha ha ha bo mogoc ta oseba zapisala celotno zgodbico, sam tolk kolkr si deluzionalen tak ne ves kaj pocnes in kaj ti spila v glavi. V napacno smer need for speed style skoz rondo je blo tak vprasanje casa in vprasanje casa kdaj se spet ponovi Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 stom1c reče pred 22 minutami: + hude gume in modano podvozje. lahko me gledaš v lepe vzvratne LED luči in še lepši izpuh. Potrjujem, da je stomicev izpuh res lep. Modri rincki, hnnnngh. Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 stom1c reče pred 24 minutami: + hude gume in modano podvozje. lahko me gledaš v lepe vzvratne LED luči in še lepši izpuh. Na kakšnem meetu me pocukaj za rokav častim drinko, pa da vidim stroj Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 PuskA reče pred 16 minutami: doz, menjaj za rwd, de ga lejku malu fuknes posrek za enga mega vzdrzevanega gserijo 330i limo vem, tam na jesenicama, to bi blo za swapat Naslednji avto bo 2007 yaris avtomatik 🤣 bo treba kakšen cenejši hobi 🤣🤣 Navedek Povezava do prispevka
fire_soul Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 model, po tem kar pišeš tu noben ne želi s tabo na pjačo, niti te vidt na 50m 2 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 fire_soul reče pred 3 minutami: model, po tem kar pišeš tu noben ne želi s tabo na pjačo, niti te vidt na 50m Si travmatiziran če se odrasli malo sporečejo? Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 A jih kaj šparate za naslednje lastnike 🤣 1 Navedek Povezava do prispevka
GTA Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Pri obeh BRZjih pise na fuel capu, da je treba tankat 100ko, zato to tud pocnem. Par skrtic je tankal 95, pa so jim pokasljevali. Tojto. Aja na dailyu sem tankal 100ko, nekaj casa prej, preden je prisel BRZ. Fake it till u make it. Peace. 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 (urejano) PuskA reče pred 1 uro: doz, menjaj za rwd, de ga lejku malu fuknes posrek za enga mega vzdrzevanega gserijo 330i limo vem, tam na jesenicama, to bi blo za swapat Če verjameš ali ne, me je tega da mi odnaša rit groza, za večino je to užitek mene pa je groza... zato mislim ne bi hvala RWD kot tudi pri 43letih se nimam želje učiti vozit popolnoma druge dinamike, vse avte,.ki sem jih imel zadnjih 15 let sem takoj nastavil optiko tako da so bili čimbolj nevtralni glede predkrmarjenja ali podrkrmarnjenja, običajno to pomeni, nekaj steka v minus in dodan camber... pri meganu sem nastavil zadaj na -1.5, pa roko na srce ne rabi toliko, vsaj za mojo vožnjo ne -1 bi bilo dovolj, ta avto ima izjemno dobro šasijo, res poslastica za ovinke.. v zadnjih 20 letih se ne spomnim da bi me kdaj zaneslo na cesti... itak nikoli ne grem na limit avta... 19. januar 2024 uredilo bitje doz Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Jaz v alfo giulietto 1.4 turbo 120ps tankam 100ko v bmwja trojko 2.0 190ps pa premium dizel Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 ja dobro, ti in avril k mata dost pod palcem in vama je vseeno mi revezi se pa moramo delat norca iz drugih revezev ki tankajo 100ko da se pol boljse pocutimo 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 doz reče pred 3 urami: Če verjameš ali ne, me je tega da mi odnaša rit groza, za večino je to užitek mene pa je groza... zato mislim ne bi hvala RWD kot tudi pri 43letih se nimam želje učiti vozit popolnoma druge dinamike, vse avte,.ki sem jih imel zadnjih 15 let sem takoj nastavil optiko tako da so bili čimbolj nevtralni glede predkrmarjenja ali podrkrmarnjenja, običajno to pomeni, nekaj steka v minus in dodan camber... pri meganu sem nastavil zadaj na -1.5, pa roko na srce ne rabi toliko, vsaj za mojo vožnjo ne -1 bi bilo dovolj, ta avto ima izjemno dobro šasijo, res poslastica za ovinke.. v zadnjih 20 letih se ne spomnim da bi me kdaj zaneslo na cesti... itak nikoli ne grem na limit avta... Mene je groza, da enega srečam na krožnemu, ki gre v napačno smer in to na pune hamre rore. Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Nekaj takega mi je napisal Dante, medtem ko tip 3/4 časa vozi zadet in pijan 😅 je tip še živ ali ga je že holesterol pokopal? Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Vodokotlič reče pred 3 urami: Mene je groza, da enega srečam na krožnemu, ki gre v napačno smer in to na pune hamre rore. Od dogodka je minilo 2 leti, tako da če še nisi prebolel travme, oz ti mamičina uteha ni pomagala, boš pač moral obiskati strokovnjaka, da bosta skupaj predelal ta grozljiv dogodek, lahko pa travmo rešuješ tudi tako kot naprimer Kočevc in podobni, v bistvu večina Slovenskih mladcev, ki mu tudi mamičina dojka ni pomagala, da se zapiješ, in tako blažiš svojo psihično bolečino... saj je zelo znano da Slovenci rešujejo travme z alkoholom, namesto da bi se soočili s težavami. Tako da ti jaz kupim kakšno flaško. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Jaz ne pijem alkohola skoraj nic, kar pa po pisanju tukaj, neb mogu rect za tebe da ga ne mesas clo s kakimi tableti. Pa realno, si kvecjemu ti tukaj potreben psihicne pomoci, ne sam da se ne znas obnasat na internetu, te tvoji izpadi se prenasajo tudi v RL v udelezbi v cestnem prometu. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Jaz že od nekdaj pravim, za bi morala biti psihotest pa IQ test obvezen del vozniškega izpita. 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Kočevc reče pred 1 uro: Jaz ne pijem alkohola skoraj nic, kar pa po pisanju tukaj, neb mogu rect za tebe da ga ne mesas clo s kakimi tableti. Pa realno, si kvecjemu ti tukaj potreben psihicne pomoci, ne sam da se ne znas obnasat na internetu, te tvoji izpadi se prenasajo tudi v RL v udelezbi v cestnem prometu. Sinko 6 let totalne abstinence 🤣 Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 https://streamable.com/cqxsbo 5 Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Saj veš da te hecam. Ne tako resno Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Adr reče pred 17 urami: Jaz v alfo giulietto 1.4 turbo 120ps tankam 100ko v bmwja trojko 2.0 190ps pa premium dizel lepo to plačuješ davek na neumnost Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Vodokotlič reče pred 2 urama: Saj veš da te hecam. Ne tako resno Haha ne skrbi, ne moreš mi potegniti živca 😆 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.