ke_kit Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 BigBoss82 reče pred 10 minutami: Tako ja povej mu, da ne bo mislil, da je dober Ma to je res ful slabo. 80% časa panic rollanje. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 56 minutami: Dobra ideja, bom tudi jaz sprobal na PC. Nem kupil za PS5, ker se mi zdi, da ne bo glih my cup of tea. A Je pirat? Če pa bo dogajalo, pa verjetno nabavim. Combat je mešanica Lies of P (samo brez parryja) in Lords of the Fallen. Floaty in mal laggy kontrola nad likom kot v LOTF in podobno izkoriščanje oken napadov sovražnikov za perfect dodge in punishanje, kot ga ma Lies of P. Je pa bojevanje bolj kaotični hack and slash (napadanje s kvadratom in trikotnikom), kot pa počasno metodično iz Souls iger (napadanje s hrbtnimi gumbi). S tem, da je tu še večji poudarek na bossih, kot pri LOP. Jaz bi rekel, da bi ti mogla bit mal slabša kot ti je bila Lies of P, oz. to bo ful odvisno od tega koliko ti bo dogajalo vzdušje in setting (kitajska mitologija). 23. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Tnx, ti kar zadaneš glede mene po navadi. Zato bi res raje sprobal pirata prej. Saj, če bi full imel voljo igrati, bi že kupil. Ampak sem v zadnjih 2 mesecih igral vse skup par ur in nimam neke volje. Bo pa me sigurno premamilo spet v obdobju ko pride slabše vreme in kratki dnevi. Če ne prej, bom takrat skoraj ziher nabavil. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) "Secret" boss fight Spoiler Kul gimmick fight. 25. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) Boss fight. Spoiler 25. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 ke_kit reče pred 56 minutami: Je pa bojevanje bolj kaotični hack and slash (napadanje s kvadratom in trikotnikom), kot pa počasno metodično iz Souls iger (napadanje s hrbtnimi gumbi). @Aktivist Vanč Tole sem prej pozabil dodati. 1 Navedek Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) ke_kit reče pred 2 urama: Evo evo, tole je pa malo bolj zanimivo. Predvsem vodni Whiteclad Noble je bil kul. Sem do sem prišel in tale fight do zdaj mi je bil absolutno najljubši. Na videu se to verjetno ne podoživi, ampak v živo je uživaško fluiden, hiter, bolj ples kot boj, še posebej, ker tako tekoče temelji na odzivanje potez drug drugega, pa še brez pretiranih staggered udarcev je, ki bi prekinjali flow boja. Kot da bi gledal kul koreografiran anime duel. Skratka, carski boss. Vidim, da bom kar užival pri tem špilu, ampak bolj tako na izi: en boss na dan ali tri bo povsem dovolj. 23. avgust 2024 uredilo bitje Flegma 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Tole je meni top 5 setting teh iger. Fak kok je carski. Poln kurac mam Valhale, grskih pickarij, Rima in Japonske. Pa še zraven glasba. Res res zakon. Ne morem verjet, da so vleteli random devi s temi igrami. Stellar blade, LoP, Wukong. Na zapadu ništa novo, bi rekli. 3 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 3 chapter je boljsi ko drugi, lahko potrdim, ceprav sem se dalec od konca Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 ZELO hype brat tele vaše komentarje fantje, če je špil v istem rangu kot LoP in Stellar Blade je to zame perfektno. Ej kako je pa s tistim shizofrenim podajanjem zgodbe, na način da povprečnemu zahodnjaku ni nič jasno kaj se dogaja - kar je očitalo špilu ful veliko opisovalcev? Očitno ni tok hudo? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Glede na to, da vsi prisotni tukaj, ki igrajo, še sploh niso omenili zgodbe... sumim, da ubirajo moj pogost pristop "skip" all bullshit in se samo fajtajo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Galko reče pred 2 minutama: ZELO hype brat tele vaše komentarje fantje, če je špil v istem rangu kot LoP in Stellar Blade je to zame perfektno. Ej kako je pa s tistim shizofrenim podajanjem zgodbe, na način da povprečnemu zahodnjaku ni nič jasno kaj se dogaja - kar je očitalo špilu ful veliko opisovalcev? Očitno ni tok hudo? Na zacetku ti pove kaj je fora. Po tem pa uzivaj in se jebi😂 mas journal, lahko beres zadeve kot v soulsih. Jaz nekaj od prej poznam tudi. To je to. Je pa nadaljevanje knjige v bistvu. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) Galko reče pred 21 minutami: Ej kako je pa s tistim shizofrenim podajanjem zgodbe, na način da povprečnemu zahodnjaku ni nič jasno kaj se dogaja - kar je očitalo špilu ful veliko opisovalcev? Očitno ni tok hudo? Na začetku chapterja dobiš theme in cilj, pol pa poki. Main npc tega chapterja te vodi, vmes srečuješ questgiverje ki dajo flavor svetu in odprejo nov content. Ko končaš chapter dobiš risan cutscene kjer ti nekak zaokroži zadevo. To je Odiseja z opicami, žabami in divjimi prašiči. Do zdej razumem vso štorijo, si pa pomagam z Googlom in AI za backstory likov ki jih srečam. 23. avgust 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 23. avgust 2024 Js poznam zgodbo samo teh imen si ne bom nikol zapomnu, kitajska imena so malo bolj zajebana kot japonska. Pri japoncih je vsaj lepo sestavljeno iz zlogov k pri nemcih, kitajci pa serjejo une x-e povsod zravn in jih nikol ne preberem prou 1 Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Galko reče pred 8 minutami: Ej kako je pa s tistim shizofrenim podajanjem zgodbe, na način da povprečnemu zahodnjaku ni nič jasno kaj se dogaja - kar je očitalo špilu ful veliko opisovalcev? Očitno ni tok hudo? Sama premisa zgodbe je v bistvu enostavna. Wukong (opičji kralj) po izgubljenem fajtu na samem začetku igre izgine in leta kasneje se pojavi nov heroj(ti igralec), ki ima nalogo/prerokbo najti 6 mističnih artefaktov in obuditi/vrniti Wukonga nazaj med žive. Vmes mu stojijo naproti ali pa mu pomagajo kitajski bogovi in karakterji iz najbolj znane kitajske povesti Journey to the West. Aja pa naš novi opičji heroj v vlogi katerega igramo je morda dejansko že inkarnacija samega Wukonga. Tko da model opica išče samo sebe Journey to the west je za kitajce ko za nas Odiseja in Iliada. Mislim, da nas je večina seznanjena s temi zgodbami vsaj iz OŠ/SŠ. Problem je ker mi na zahodu tega praktično ne poznamo. A je kdo tu to prebral ali gledal njihovih filmske priredbe ? Verjetno ne ker preprosto nismo izpostavljeni temu. Predstavljaj si random kitajca, ki ne pozna Odiseje in Iliade ter grških mitoloških bajk in igra zdaj tovrstni špil in mu začnejo uletavat razni Zeusi, Pozejdoni in vsa njihova žlahta. Ne bo mu jasno nič Gre za nepoznavanje kulture. Recimo GOW trilogija tudi ne razlaga nič ker predvideva, da publika(zahod) že pozna osnovno tematiko in like/razmerja med njimi. 6 Navedek Povezava do prispevka
DrAndy Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Tudi meni špil dogaja na polno, tale kitajska mistika mi res paše, je svež veter v poplavi vedno enih in istik tematik v igrah. Igram na PCju, na huge OLEDu, Steam itak prepozna DualSense gamepad brez problema. Grafično je igrica nadmočna in za PS5 so morali oklestit preveč stvari in posledično zadeva na njem tehnično izpade res slabo. Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) @Galko poglej to 23. avgust 2024 uredilo bitje gojc Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) V glavnem zmaj je Long to sem zastekal Drugace zgodba, dobi artefakte, da revajvas Son Wu Konga najjacega ever, ki ga je samo Buddah lahko ustavil al neki.. ceprav ti si kao njegova reinkarnacija kao ker tip ni umrl ampak ipak si isti ko on, to je rdeca nit.. anyway.. od zgodbe posameznega podrocja ne stekam nic, ceprav so riasanke ql za pogledat in imajo nek nauk, sploh pa pasejo ko odlomis zadnjega bosa. Tak zen moment ko pti the withness Pac v vsakem chapterju je nek pederauzer, ki je spizdu artefakt in zdaj glumi gadnega in jebe sistem podrocja, dokler ga ne prefukas in pol mu je ful zal in obljubi, da ne bo vec, sam ne pomaga.. pac standart uno ko v tej njihovi pripovedi oz stevilnih risankah, ki so se po tem zgledovale ipd ki lutajo iz vasi v vas kjer ima vsaka bek specificen problem, ki ga resijo in pol grejo naprej in nak oncu je najbrz nek epilog Ce pa hoces vedet vec glede problema vsakega podrocja mores brat Journal.. zgodba je Tako da pomoje je na nivoju Lies of P ipd tezko, da je manj Komaj zdaj sem zastekal, da lahko artefakte uporabis, da bustas neki po zelji 23. avgust 2024 uredilo bitje BigBoss82 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Ok walk in the park 😂 Meni je act 2 po tezavnosti neka random vas v DkS 3. Plus oni Stone boss fajt je hud! Jaz špilam v kitajscini, je super! Navedek Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Vučko3 reče pred 22 minutami: Jaz špilam v kitajscini, je super! Itak! meni bi prav weird delovalo, če bi mi eng šprehali Evo, tole dvomim, da bo kdo opazil tukaj , ampak Kitajci so menda povsem navdušeni, da liki govorijo v dialektu province iz katere prihajajo v zgodbi. Sem pa zdajle gledal malo za knjijg na amazonu. Kar konkretne špehe so Kitajci pisali že pet stoletij nazaj. Tudi jaz slabo (v bistvu nič) ne poznam njihove mitologije. No, le to, da je bil Wukong inspiracija za Gokuja v Dragon Ballu. Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Flegma reče pred 14 minutami: Itak! meni bi prav weird delovalo, če bi mi eng šprehali Evo, tole dvomim, da bo kdo opazil tukaj , ampak Kitajci so menda povsem navdušeni, da liki govorijo v dialektu province iz katere prihajajo v zgodbi. Sem pa zdajle gledal malo za knjijg na amazonu. Kar konkretne špehe so Kitajci pisali že pet stoletij nazaj. Tudi jaz slabo (v bistvu nič) ne poznam njihove mitologije. No, le to, da je bil Wukong inspiracija za Gokuja v Dragon Ballu. Jst sm mal raziskoval zdej in sm zacel brat skrajsano verzijo Monkey: Folk Tale of China od Arthurja Waleyja, mas na libgenu, cca 300 strani. (original je 2.5k) Je pa tut ogromno filmov in serij. Na YT je cela serija iz 1986 z angleskimi podnapisi, ki je baje tut najbolj gledana kitajska serija in zeo vestna adaptacija. Sem pa pogledal se Havoc in Heaven, animiran film iz 1961 in A Chinese Odyssey, kjer igra Stephen Chow (2 dela, prvi je ta mesec se na netflixu). Tedve pokrivata bolj del zgodbe samo. Glede spila se pa se odlocam al bi kupil to al Lies of P. Ma kdo, ki je igral oboje kaksno menenje glede tega? 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Galko reče pred 2 urama: Ej kako je pa s tistim shizofrenim podajanjem zgodbe, na način da povprečnemu zahodnjaku ni nič jasno kaj se dogaja - kar je očitalo špilu ful veliko opisovalcev? Očitno ni tok hudo? Problem je v tem, da igra podaja zgodbo na tak način, kot da bi pisci mislili, da že poznamo ozadje te kitajske mitologije. Ful stvari je povedanih ful površno in sploh ne veš kaj točno se dogaja. Meni je neki jasno, ker sem kot otrok gledal risanko Journey to the West in so mi te, v igri sicer samo bežne, reference ful dobre. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Hidden cave v act 2 boss bobnar je moj prvi roadblock. Dost je blo 🥲 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Ful mi sede da je toliko bossov a hkrati ne rabim zapravit 30h v open worldu da jih najdem. Malo sem se naveličal teh open worldov ker je vsega preveč. En izmed redkih rpgjev ki ga lahko igram ko imam samo kako urco ali 2 časa. V kakem Baldurs gate sm vedno prvo uro preživel v inventory in pogovarjanju z NPCji tako da sem rabil vsaj 3h v dnevu da sem lahko zagnal špil. Čimprej si dobite skill ki omogoča da se ti combo po dodganju nadaljuje. 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 24. avgust 2024 Share Objavljeno 24. avgust 2024 zasledovalec reče pred 8 urami: Je pa tut ogromno filmov in serij. Na YT je cela serija iz 1986 z angleskimi podnapisi, ki je baje tut najbolj gledana kitajska serija in zeo vestna adaptacija. Sem tudi jaz to bral ja, pa na YT je dejansko official release, ni nek model naložil, ampak kar lastniki pravic sami Na trackerju nyaa pa je tudi oriđiđi cut v 4K Bravo kina Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 24. avgust 2024 Share Objavljeno 24. avgust 2024 Act 2 je vrhunski od začetka do konca. To ni nek semi-linearen level dizajn, legit cela cona je zaokrožena in polna bližnjic in loopbackov. Animacija na konc poglavja je pa tokrat stop motion, ne risana. Sick! Vse bolj kapa dol Kinezu, upam da level in boss design nadaljuje v tem slogu. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. avgust 2024 Share Objavljeno 24. avgust 2024 Jap, jaz še nisem ven prilezel iz act 2. 3 odprte poti + 2 sidequesta za naredit. Crouching tiger šel v prvo, komaj. Za onega hidden bobnarja sem rabil 20 poskusov. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. avgust 2024 Share Objavljeno 24. avgust 2024 Oke se mi rosijo, ko vas berem. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 24. avgust 2024 Share Objavljeno 24. avgust 2024 Prvi zmaj na kerga sem naletel je gladko v top 10 najjacih zmaj bossov. V bistvu sem ful vesel, da so opisi downplayali igro, pozitivno presenečen na vsakem koraku tbh. 1 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 24. avgust 2024 Share Objavljeno 24. avgust 2024 Potem je mnenje mn3njalnik plebsa, da je igrica dobra? Na mnenje smetane pa še čakamo Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.