kmetek Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 INSTANT FAIL 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 fric reče pred 6 minutami: Če jaz to razumem ps5pro stane 800€+ stojalo 30€ + 120e disk enota. Torej slabega jurja. Nic slabega prav jurija :))) Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 (urejano) BigBoss82 reče pred 2 minutama: Nic slabega prav jurija :))) Ti bi moral delati v računovodstvu Sonyja, oddelek za cene v EU. 10. september 2024 uredilo bitje ke_kit 5 Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Ja v ZDA maš še sales tax, ki pa je odvisno od države. Lahko pa ga kupiš v npr. Delaware, kjer ni sales tax , in plačaš pure 699 USD, kar je po naše tam ene 635 EUR. A 2 TB ma notri? in dodatni slot še za kak SSD? če ga potegneš iz stare PS5 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 ps5 digital vidm da pr nemcih stane 410€, torej bo pro bo prakticno dvakrat drazji za nek marginal upgrade Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Ma ok. Pričakovana sony cena. Mogoče razmislil o nakup, ko vidim kako bo MHW laufal. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 ke_kit reče pred 5 minutami: Ti bi moral delati v računovodstvu Sonyja, oddelek za cene v EU. Dobro ajde malo sem povrsno izracunal :)))))) se postnina in manča postarju in dodatna garancija :)) Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Navedek Upgraded GPU: With PS5 Pro, we are upgrading to a GPU that has 67% more Compute Units than the current PS5 console and 28% faster memory. Overall, this enables up to 45% faster rendering for gameplay, making the experience much smoother. Advanced Ray Tracing: We’ve added even more powerful ray tracing that provides more dynamic reflection and refraction of light. This allows the rays to be cast at double, and at times triple, the speeds of the current PS5 console. AI-Driven Upscaling: We’re also introducing PlayStation Spectral Super Resolution, an AI-driven upscaling that uses a machine learning-based technology to provide super sharp image clarity by adding an extraordinary amount of detail. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 (urejano) Majek reče pred 3 minutami: Ma ok. Pričakovana sony cena. A ti si zamudil launch PS5, ko smo se vsi čudili, da je cena tako nizka? Sony se enostavno uči na lastnih napakah, ker je PS5 prodajal preveč potrošniku prijazno in so se ušteli, da ne bo letel s polic. Gnide so se prebudile. 10. september 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 kar se tiče cene, upgrada za to ceno in digital-only formata konzole, je tole gigantski fail, IMO čaka konzolo skor tko kisla usoda ko kontroler Dualsense Edge za skromnih 200 EUR, ki ga nima nihče pod soncem me pa iskreno zanima, kaj Digital Foundry poreče, IMO bodo hitro kej povedal 1 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 sam Bloodborne 4K6fps patch ekskluzivno za PS5 Pro bi mogl nardit pa bi konzola letela s polic, ne pa kazat PS4 igrice z bolj stabilnim framerateom Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Dislikes likes so že tam tam. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 (urejano) pa kako so ga EU trgom načvrstili, m m mmmmm, nazadnje sem slišal za kej takega ko je v 1. letniku sošolka na fazanskem krstu skasirala dva kurca v enem večeru 10. september 2024 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 (urejano) Zj po predstavitvi bi še enkrat mogla ankica bit haha Sony vedno greedy ko se Xbox stelja v koleno. 800 faking evrov. 10. september 2024 uredilo bitje Tijuana Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Ni pogojev, da podprem tole. Razmišljal sem, da bi mogoče nabavil, če bi uspel prodati PS5 in VR2 za kake 700-800 EUR, ampak pričakoval sem, da bo kvečjemu stal 600EUR Z OPTIČNO ENOTO, ne pa jebenih 800 brez. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Saj vemo kok bo PS6, tam 1000 očitno Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Jaz sem pričakoval 600 € brez optične enote. Lepo so navili ceno ampak verjetno tisti hardcore fani ko si ciljna publika bojo nabavili 1 Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Kaj vi ste resno pričakovali optično enoto ? :O Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 (urejano) Tijuana reče pred 1 minuto: Jaz sem pričakoval 600 € brez optične enote. Lepo so navili ceno ampak verjetno tisti hardcore fani ko si ciljna publika bojo nabavili ne vem buddy, verjetno razvoj in proizvodnja kar nekaj stane, tko da si želiš, da se ti investicija nekako povrne... jst bi rekel da vso vseeno ciljali tudi na malo bolj casual playerje. Recimo "upper tier" casualov. Je pa sodeč po social media odzivih tole PR katastrofa na nivoju Concorda 10. september 2024 uredilo bitje Galko 1 Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 ke_kit reče pred 9 minutami: A ti si zamudil launch PS5, ko smo se vsi čudili, da je cena tako nizka? Sony se enostavno uči na lastnih napakah, ker je PS5 prodajal preveč potrošniku prijazno in so se ušteli, da ne bo letel s polic. Gnide so se prebudile. Mi je blo vseeno za launch, ker je blo sredi covida in je bil naval prevelik, da bi se še s tem ubadal. Leto dni kasneje sem pač kupil za ceno, ki je bla in sploh nisem razmišljal o njej. Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Majek kda je na sonyevi placilni listi hahaha Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Ko bi le bil. Pol bi jih šele hvalil, kako je cena primerna medtem ko bi jaz zastonj dobil projko zase in še za koga. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Galko reče pred 15 minutami: Je pa sodeč po social media odzivih tole PR katastrofa na nivoju Concorda Malo čekiram Reddit in Twitter, ful hejta proti projki v bistvu vključi še Concord taunt usput. Tako da hvala za Concord, da ima folk zdaj manj potrpljenja za tole 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 (urejano) To z opticno pa je itak najvecji zajeb.. ves koliko prisparas s prodajo naprej in koliko oni vec zasluzijo z digitalnimi Ma ja izgleda da so rekli jebat ga itak ne bomo doati prodali, bo premium pac za unih par clanov ki imajo prevec dnarja za konzole in premalo za pc lol 10. september 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Playstation 5 Prolapse 1 4 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 A to da je 100 eur vec v eu pa je itak stara praksa.. dobro menjalni tecaj je sel dol pa gor ampak skoraj vedno so zaokrozli na 100 gor za eu.. nekoc smo celo dobili se kasneje konzolo Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 IMO je tole okrog cene in digital only formata tudi testiranje odziva trga za precej precej bolj pomemben projekt - PS6. 6 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Po moje bojo naredili isto foro kot s PS5 "Slim". Saj se vidi, da je isti form factor. Enoto boš lahko dokupil posebej. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 (urejano) Ma ja kje je se ps6. Do takrat ko ze al recesija al pa bodo s5 stancali na veliko Malo so se zajebali ja s ps5 bi mogu bit 600.. tudi 700 glede na ponudbo in povprasevanje.. samo lih se je zacela inflacija par mesecev kasneje in pol se pomanjkanje cipovja al whatever...malo ao se zajebali pomoje in zdaj so ubrali drugo taktiko 10. september 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Galko reče pred 4 minutami: IMO je tole okrog cene in digital only formata tudi testiranje odziva trga za precej precej bolj pomemben projekt - PS6. Odziv vsega folka (razen Majeka) je trenutno ful negativen. Cel reddit že mema. Sem velik fan 5 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.