Skoči na vsebino

[ankica] PS5 Pro

PS5 Pro  

103 glasov

1. 1. bom ubodel

Priporočeni prispevki

Sej ce bi dali disk se nebi pizdakal

In ce bi dali isto ceno za usa in eur se vrjetno vecina nebi.. in ce bi blo 600 bi vsi haypali

Sam naredijo tako in pol ti se napisejo da ni standa zravsn :))))))))))) in prezentacija od kurca..pravse vidi, da jih boli k lol uni ki hoce premium tle imaa ko te jebe

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka

Ma racunica jim je, pol manj kot enakovreden pc in se s pcjem se mores jebat in vrjetno kupit monitor in je digital only :)))

Dobro jih je oprala ta inflacija.. sam tipi ne stelajo, da prihaja se recesija in folk ne bo tega kupoval..

ma sej pomoje niso glupi pomoje so naredili preceh majhno serijo.. prav me zanima kaksna bo ponudba.. ziher bodo ubrali taktiko i havw the supply I make the demand.. 

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka
Galko reče pred 19 minutami:

IMO je tole okrog cene in digital only formata tudi testiranje odziva trga za precej precej bolj pomemben projekt - PS6. 

Bravo. Tocno to je. Das ven z visoko ceno, vidis kako se obnese, ce si dal previsoko jo pac znizas naknadno (Xmas, BF etc.)

Ker so rekli, zakaj bi scalperji lahko sluzli, ce lahko mi.

Podoben koncept kot tisti bedni pro joypad za oderusko ceno.

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 3 urami:

Pa a si ti vidu specse?

Atomic ima tle še vedno dober point. Takega refresha PS5 nikakor ne potrebuje. Tole lahko kvečjemu opišeš kot "Sony nateguje debile, ki mislijo, da je PS5 Pro nuja."

Nuja so boljši programerji, ki se niso včeraj prvič spoznali z game developmentom in mislijo, da je vse kar potrebujejo licenca za UE5.

Jaz sem ga samo hecal, ker je trdil, da Proja ne bo.

Drugače je meni žena obljubila, da mi bo ona kupila Pro - komaj čakam, da ji povem ceno. :D

Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 32 minutami:

A to da je 100 eur vec v eu pa je itak stara praksa.. dobro menjalni tecaj je sel dol pa gor ampak skoraj vedno so zaokrozli na 100 gor za eu.. nekoc smo celo dobili se kasneje konzolo

ni res PS5 je bil 499 v obeh valutah. potem je dolar prišel skoraj na isto vrednost kot euro in so dvignili na 550€. Dolar/euro je sedaj nazaj v enakem razmerju kot ob izidu PS5 oni nas pa lepo užgejo za celoh 100€ lol... Dejansko pričakujem da bo prodaja v Evropi tako slaba da bo cena padla prej ko v enem letu.

uredilo bitje Gatsu
Povezava do prispevka
Navedek

Players can add an Ultra HD Blu-ray Disc Drive,

... 

PS5 Pro is available as a disc-less console, with the option to purchase the currently available Disc Drive for PS5 separately.

https://blog.playstation.com/2024/09/10/welcome-playstation-5-pro-the-most-visually-impressive-way-to-play-games-on-playstation/

ec940be2cf0740fd67c35af7a1bff97cdb6ecf26

uredilo bitje Bessie
Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 5 minutami:

ni res PS5 je bil 499 v obeh valutah. potem je dolar prišel skoraj na isto vrednost kot euro in so dvignili na 550€. Dolar/euro je sedaj nazaj v enakem razmerju kot ob izidu PS5 oni nas pa lepo užgejo za celoh 100€ lol... Dejansko pričakujem da bo prodaja v Evropi tako slaba da bo cena padla prej ko v enem letu.

Mislim dosti prej.. ne apomnem se tocno ma mislim, da so ble vse konzole razen ps4 pri nas drazje

Povezava do prispevka

Ma ja res so čudni. Kot, da niti niso bili sigurni, če sploh želijo tale PRO. Ker če bi ga predstavili bolj mamljivega, bi se jim verjetno zažrl v PS5. Ok pol so inženirji pri Sonyu rekli, saj lahko nekaj sestavimo na hitro, tehnologija je tu (menda niti enega deadlajna niso zamudili) in eto so ga.. Pa so rekli, ok dajmo neko ceno visoko, če kdo tok nor ga naj pač kupi. Igra ki bi trgala gate, pa niti nimamo.. jebat ga. In pol še Cernya dajo ki zgleda res kot nek jeben profesor matematike, ki ga že 15 let ni namočil. Tiste video ki so kazali, ma jebemti da jaz sploh nisem noben razlike opazil.. :confused:

Mar bi se vrgli v ps6, pa bi ga izdali 2026. Bomo vidli kako se bo Microsoft odzval. 

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 19 minutami:

zdej sem končno pogledal reveal video in nam grejp kazat igre ki super laufajo že na PS5?!? Kje je Dragons dogma 2, Wukong, Elden ring itd ter kakšna prihajajoča igra?!?

Das 800 eur in si prepuscen na milost in nemilost developperjev da izdajo patch, ki “odklene” ps5pro. A smo pozabli kako je bilo za 4 pro? Dokler ni blo patcha je pro verzija identicna peasant verziji.

Pol pa imas leta 2024 Bloodborne se vedno na 30 fps…

uredilo bitje bitsurugi
Povezava do prispevka

Ok, še moj zadnji komentar na to temo

CHAD BASIC PS5 kupljen na release day, vgrajen BR, dodan vertical stand = 500 EUR

LOW ENEGRY PS5 pro z dodatnim nakupom BR enote in vertical standa = 800 EUR + 140 EUR + 30 EUR = fucking 970 EUR

Dejansko se je poduplirala cena, crazy 

uredilo bitje Hernire
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...