Skoči na vsebino

Trenutno igram [10/2024]

ke_kit

Priporočeni prispevki

TLOZ: Echoes of Wisdom

Fenomenalna igra. Ne morem nahati igrati. :avadodo:

Noro je, kako jim uspe vedno znova narediti tako vzdušne in lahkotne igre, ki so tako polne kvalitetne vsebine, pa čeprav gre vedno za skoraj isto zgodbo, ki se dogaja v že poznanem svetu, z vedno istimi tropei. Enostavno imajo tako dobro naštudirano formulo za katero vedno stoji nor talent. Vsaka jim čast, res.

Edini minus je malce zamudno browsanje po predmetih, ki jih lahko pričaramo. Sem šele pri drugem dungeonu, pa imam v inventarju že kake 40-50 summonov. Ful bi pasalo, da bi lahko urejal zadevo, tko da odstranjuješ stvari, ki postanejo redundant, ko najdeš nove boljše.

Kljub temu, mislim da so znova uspeli sproducirati instant klasiko. :avadodo:

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
  • Galko pinned this tema
ke_kit reče pred 14 urami:

TLOZ: Echoes of Wisdom

Fenomenalna igra. Ne morem nahati igrati. :avadodo:

Noro je, kako jim uspe vedno znova narediti tako vzdušne in lahkotne igre, ki so tako polne kvalitetne vsebine, pa čeprav gre vedno za skoraj isto zgodbo, ki se dogaja v že poznanem svetu, z vedno istimi tropei. Enostavno imajo tako dobro naštudirano formulo za katero vedno stoji nor talent. Vsaka jim čast, res.

Edini minus je malce zamudno browsanje po predmetih, ki jih lahko pričaramo. Sem šele pri drugem dungeonu, pa imam v inventarju že kake 40-50 summonov. Ful bi pasalo, da bi lahko urejal zadevo, tko da odstranjuješ stvari, ki postanejo redundant, ko najdeš nove boljše.

Kljub temu, mislim da so znova uspeli sproducirati instant klasiko. :avadodo:

Tudi jaz igram. Sicer šele prvi dungeon in ja morem rečt zaenkrat res odlično. Raziskovanje nagrajeno. Uganke rešljive na več načinov. Tudi sovragi imaš veliko različnih možnosti jih premagati, če lepo zbiraš echote. Mi je veliko bolj všeč kot druge 2D Zelde ampak ja sem dosti za začetku.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka

Po platini Shadow of the Colossus mi seveda sedaj paše igrat The Last Guardian, ki mi tudi manjka še par trofej do platine. Disc verzije nimam, nepatchana različica je 60fps na ps5, kar bi bilo seveda užitek igrat, vendar ima igra svoje težave pri teh framih. Poleg vsaj dveh znanih delov, kjer ne moreš nadaljevati zgodbe je tukaj tudi en plezalni del, kjer ga je v 60 framih skoraj nemogoče preprelat. Ob tem sem razmišlju, kako pri igrah, ki so v osnovi narejena na 30 fps niso tako enostavno samo switch on/off na 60fps, četudi je hardware več kot dovolj sposoben. Škoda, da nikoli ne bomo dobili patcha za ps5, ampak še vedno gre za še eno mojstrovino Uede, ki je v nizu izdaj svojih 3 mojstrovin res postavil nov mejnik umetnosti v video igrah. Ueda res poskrbi, da veš, da gre za njegovo delo ob tem da se je izogibal motion captura za animacije in se raje odločil za keyframe animacijo, izbral "sprane" barvne palete in uporabljal nasičen bloom efek... Igra ima tudi nekaj AI težav, Trico zna bit bolj trmast kot pravi maček, platformanje je lahko nadležno in pri skokih nikoli ne veš točno kje boš pristal ipd.. Vse to ne pokvari izkušnje, ki je tudi v letu 2024 še vedno ena boljših. 

Povezava do prispevka

jaz imam pa že 11 ur v ... ...faking Unicorn Overlord :D :D

Kako carski mobile game zakamufliran v console release, dej ne se jebat no :D Vanillaware so spet na polno deliverali. Spet so naredili špil, ki je žanrsko dobesedno KR NEKI (faking strategija / top down FRP / recruiting simulator z 1 tono menijev in nastavitev... Kjer pa sploh nimaš nadzora enotami v combatu, rofl lol), spet ima ene zadeve totalno v pizdi (tokrat je to zgodba in grafika v overworldu), ampak spet zadeva vleče ko hudič in se špila ko pesem. Pa spet se zibajo sise pri ženskah tako kot je treba, čeprav so precej manjše kot v Dragons crown.

Ne vem, možno da se bo špil preveč začel ponavljati oz da bo preveč razvlečen. 11 Sentinels nisem obrnil, Odins sphere nisem obrnil. Tko da možno da se tudi tukaj utrudim. Ampak so far so good. Tale mi je pa še bolj jak naslov kot omenjena, mislim da mi je najboljši Vanillawarov špil. Predvsem je fun ko svinja, kljub temu da izgleda ko krompir pa da sem jaz pri 12 letih pisal boljše like. Res so carski developerji, totalno neko svojo špuro furajo, ogromen respect za unikatnost in totalno ne jebanje bilokakih trendov :D  Ko nek napol prismojen indy studio so, lol.

res res priporočam fanom taktičnih JRPG-jev. Kako lahko rečeš "ne" nečemu takemu?

scarlett-unicorn-overlord.gif

unicorn-overlord-scarlett.gif

:D

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Jaz sem igral Unicorn Overlord 10 urni demo ko je igra izšla in mi je zelo dogajala. Samo se mi po Personi 3 ni dalo še enega dolgega špila in mi ni bilo vredno polne cene. Sedaj pa čakam znižanje in sušo.

Ampak suše v kratkem ne bo sedaj Zelda. Naslednji teden pride Metaphor. 

Letos res odlično leto iger. Ne morem verjeti, da je bila panika s slabim letom ali sušo. Prince of Persia: The Lost Crown, Persona 3 Reload, Unicord Overlord, Paper Mario: 1000 year old door, Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. Metaphor: ReFantazio, Mario & Luigi. še prihajata.

Potem pa so še druge dobre igre, ki nimam v planu igrati in so izšle letos: Astro Bot, FF7 Rebirth, Animal Well, Balantro, Like a Dragon Infinite Wealth, Shin Megami Tensei 5: Vengance, Dragon's Dogma 2, Stellar Blade, Wukong. Stacked leto res.

Povezava do prispevka
Tijuana reče pred 14 minutami:

Prince of Persia: The Lost Crown

Persona 3 Reload

Unicord Overlord

Paper Mario: 1000 year old door

Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Metaphor: ReFantazio

Mario & Luigi

Astro Bot

FF7 Rebirth

Animal Well

Balantro

Like a Dragon Infinite Wealth

Shin Megami Tensei 5: Vengance

Dragon's Dogma 2

Stellar Blade

Wukong. 

Lmao ker revenge asian gangbang pa je to na Astrobota in Perzijskega princa, kar malo sta se mi zasmilili ti ikoni :D 

Povezava do prispevka

Drgač je bolj za indie thread, ampak trenutno se v indie krogih ful hypa Arco, baje je ful dodelana in cinematična gnusač špila. RPG, combat mehanike pa so mešanica turn battlov in bullet hella (združevati nezdružljivo al neki), ogromno različnih sovražnikov in štirje playable liki, vsak s svojo zgodbo

arco-gameplay-01.gif?t=1726671056arco-gameplay-02.gif?t=1726671056

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 11 minutami:

prince-of-persia-the-lost-crown-has-leaked-ahead-of-the-v0-37xit8ndrw4b1.jpeg?width=720&format=pjpg&auto=webp&s=cdf44a94625fdb5b7ef4d86f1c15cac712578d30animal-well-1-1.jpg1719.jpg?width=465&dpr=1&s=none

Top trojica western 2024 gaminga

Pa lep pozdrav še naprej

(Mal provociram za bv sicer, ker Animal Well mi je super, Balatro in Princ pa mi bosta pomoje tudi dogajala, ko bom igral :D

od teh sem igral samo balatro in balatro ni igrica, je digitalni crack kokainum

tak manj energeticen vampire survivors, prizges za 10 minut pa ugasnes cez dve uri

je pa hades 2 infinitely boljsi spil

vsak dan gledam ce je kak patch note da se bo odprl nov level (ceprav vem da pred 2025 ne bo nic)

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...