Feget Objavljeno 1. junij 2023 Share Objavljeno 1. junij 2023 Je kdo nabavil Star Wars Throne room dioramo? Je cool? Imam še ta staro verzijo throne rooma, tako da ne vem ali se splača kupiti še to novo... Sem pa dobil nek deal na amazonu za 70 evrov, tako da zdaj razmišljam ali obdržati naročilo ali scancelati Stara verzija: Nova verzija (diorama): Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 2. junij 2023 Share Objavljeno 2. junij 2023 mr.killer reče Dne, 24. 5. 2023 at 22:40: Danes videl in kupil v Mullerju v Novi Gorici ko je moja kupovala ličila. Klasika Navedek Povezava do prispevka
Kinetic Objavljeno 11. junij 2023 Share Objavljeno 11. junij 2023 Kaj je fora da je zdej še moder?? Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 11. junij 2023 Share Objavljeno 11. junij 2023 Gotta catch ‘em all 😀 Navedek Povezava do prispevka
Kinetic Objavljeno 11. junij 2023 Share Objavljeno 11. junij 2023 rumen fičo moder fičo ok... se mogoče rumen bugatti ni tolk prodajal kot so predvideli? Moder se bo zagotovo. V takem biznisu je že samo izbira barve lahko kritična. Dejansko sem se to spraševal že ko je prišel ven rumen. Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 11. junij 2023 Share Objavljeno 11. junij 2023 Tale se mi še kar dopade: Dočim tale pa prav nič in je prav posiljen: 1 Navedek Povezava do prispevka
r3yc Objavljeno 14. junij 2023 Share Objavljeno 14. junij 2023 Oh ja, moj childhood set! https://www.lego.com/en-si/product/eldorado-fortress-10320 Čist sm nahypan!!! Ja, morjo tlačt ženske vojščake povsod (woke, pa to).. Ampak vseeno... Samo še Pirates of the Baracuda bay rereleasajo, pa zmaga! Osebno bolj pričakovan kot Rivendell. Mal se mi je pocedil.. Kudos LEGu. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kinetic Objavljeno 14. junij 2023 Share Objavljeno 14. junij 2023 Pa sej piratke so ble že prej. Pri skulls eye schoonerju je bla ziher! Navedek Povezava do prispevka
Sudat Objavljeno 14. junij 2023 Share Objavljeno 14. junij 2023 r3yc reče pred 45 minutami: Oh ja, moj childhood set! https://www.lego.com/en-si/product/eldorado-fortress-10320 Čist sm nahypan!!! Ja, morjo tlačt ženske vojščake povsod (woke, pa to).. Ampak vseeno... Samo še Pirates of the Baracuda bay rereleasajo, pa zmaga! Osebno bolj pričakovan kot Rivendell. Mal se mi je pocedil.. Kudos LEGu. 1 Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 14. junij 2023 Share Objavljeno 14. junij 2023 To je sam za hiter nakup.. Lepo bo pasalo k piratom barakudinega zaliva. Sicer pa, ženske face se preprosto zamenja s klasičnimi minifigi pa si urediš da je čimbolj logično vlogam. Navedek Povezava do prispevka
r3yc Objavljeno 14. junij 2023 Share Objavljeno 14. junij 2023 Kinetic reče pred 1 uro: Pa sej piratke so ble že prej. Pri skulls eye schoonerju je bla ziher! Pr piratih nimam pripomb.. Pri neki imperialistični redni vojski pa ne paše lih. Ampak ja, igrače.. pa loh rečemo tud, da so fiktivne zadeve in ne lih zgodovinske.. Sj me ne mot tok, je bla bolj opazka.. Tko ko je Henrik reku, pr LEGU ni problem zamenjat glavo, pa je Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 14. junij 2023 Share Objavljeno 14. junij 2023 Super set, prava nostalgija, samo tale rumena barva hmm, mogoče jo zamenjam s sivo. Upam da bo tole preporod piratskih setov in jih dobimo še več. Navedek Povezava do prispevka
Kinetic Objavljeno 14. junij 2023 Share Objavljeno 14. junij 2023 Dej nehi, rumena more bit! sej je ja pesek rumene barve ane. Mivka. Mi je pa šele zdej potegnal, ker prej sem samo na hitro pogledal, da je v bistvu baseplate iz kock sestavljen in ne baseplate kot je bil nekoč. Divje. Zato pa je tolk kock. Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 15. junij 2023 Share Objavljeno 15. junij 2023 Henrik reče pred 14 urami: Sicer pa, ženske face se preprosto zamenja s klasičnimi minifigi pa si urediš da je čimbolj logično vlogam. Ampak potem daš firmi z denarnico vedet, da podpiraš njihovo woke ideologijo z vsiljevanjem kvot v LEGO sete. Glasuje se z denarnico. Edini pravi upor proti woke tematikam je, da seta ne kupiš, vse ostalo je pesek v oči. Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 15. junij 2023 Share Objavljeno 15. junij 2023 Kinetic reče pred 9 urami: Dej nehi, rumena more bit! sej je ja pesek rumene barve ane. Mivka. Mi je pa šele zdej potegnal, ker prej sem samo na hitro pogledal, da je v bistvu baseplate iz kock sestavljen in ne baseplate kot je bil nekoč. Divje. Zato pa je tolk kock. Mivka je peščene barve, kot je en delček na tleh. Pa še stebri so rumene barve, razen če so naredili stebre iz mivke. Je pa dizajn škatle top, res tisti pravi lego set. Ne pa neke črne škatle, kot bi jih delali za emote 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 15. junij 2023 Share Objavljeno 15. junij 2023 (urejano) Kva mi spet delajo te LEGO Icons. 15. junij 2023 uredilo bitje Pastir_Matic 1 Navedek Povezava do prispevka
Ivan JJ Objavljeno 20. junij 2023 Share Objavljeno 20. junij 2023 A kdo ve ce bojo spet kej naredil Saturn raket? Imam space shuttle, ISS, Apollo modul, Saturn pa mi se manjka Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 21. junij 2023 Share Objavljeno 21. junij 2023 Ne sam g zihr najdes se po trgovinah oz online Navedek Povezava do prispevka
Douchebag Objavljeno 21. junij 2023 Share Objavljeno 21. junij 2023 kar najdi ga, je top model za nasa fanboy-e. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 22. junij 2023 Share Objavljeno 22. junij 2023 A kdo zbira disney 100 anniversary figurice? Katera vam ja najbolj cool, katera mislita da bo čez nekaj let kaj vredna Meni sta najbolj všeč Robin Hood in Prince John. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 22. junij 2023 Share Objavljeno 22. junij 2023 a sae da nabavt v kompletu cel set? Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 22. junij 2023 Share Objavljeno 22. junij 2023 Na amazonu sem videl to možnost, pa tudi neki momci na youtube so kupovali cele škatlice, sicer pa nisem zasledil te opcije na lego store ali pri resellerjih. Se pa da preko vrečk prepoznati katera figurica je notri, samo si res mega klošar ko v trgovini na šlataš vrečke ljudje te pa gledajo kaj počneš Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 22. junij 2023 Share Objavljeno 22. junij 2023 Boris reče pred 46 minutami: a sae da nabavt v kompletu cel set? Nazasnje sem na slo lego store se zmenil za cherry picking ampak pogoj je bil vzeti celoten set 12 figur (nema torej "radi bi samo št. 6 in 9). Ampak je že nekaj časa od tega tako da vprašanje, če še pali. Sam tebi verjetno slo store ne koristi kaj preveč :/ Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 22. junij 2023 Share Objavljeno 22. junij 2023 Slo lego ti jih se vedno natipa. drgac pa lahko cel komplet narocis na lucky-bricks pika de. 2 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 22. junij 2023 Share Objavljeno 22. junij 2023 zdej sm narocu grad za tamalo 1 Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 22. junij 2023 Share Objavljeno 22. junij 2023 Boris reče pred 37 minutami: zdej sm narocu grad za tamalo Novorojencki ne rabijo tak kompleksnih setov, sej se ne znajo sestavljat 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 22. junij 2023 Share Objavljeno 22. junij 2023 k bo lahk sestavljala bo ze upokojen set. Tko lahko fotr sestavi ze prej 2 Navedek Povezava do prispevka
Tomyboy Objavljeno 22. junij 2023 Share Objavljeno 22. junij 2023 Lego lstore pripravil vseh 18 komadov, to je to... 1 Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 23. junij 2023 Share Objavljeno 23. junij 2023 Nov Disney grad. xD 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.