Skoči na vsebino

Trenutno igram [05/2025]

Priporočeni prispevki

ke_kit reče pred 9 urami:

Jaz se sicer kr strinjam, sam a ni tebi boljša MH Wilds?

Ce me vprasas, kaj bi igral, ce me vesolje omeji na samo eno igro do konca zivljenja, bi vsakic izbral Monster hunterja. 

Ampak Clair je meni nekaj posebnega. Ima tisti zelo redek iskren cloveski faktor, ki iz odlicne igre naredi izkusnjo. 

Povezava do prispevka

Me veseli, da je Claire Obscur: Expedition 33 tako kul izpadel. Da ne bomo samo Azijce igral :P

Zadnje mesece imam kronično pomanjkanja časa, tako, da gamersko ihto blažim samo z igrami za prave geeke, za prave moške, no, z igricami pač.

Po Potion Craftu platiniral še Regency Solitaire. :lol: Hej, ne se smejat, špil je overwhelmingly positive na steamu ... :) 

W9IDqBT.jpg

uredilo bitje Flegma
Povezava do prispevka

Včeraj izšel Midnight walk, ima tako flatscreen kot VR opcijo. Sam igram v VR. Simpl špil z res dobrim artom in zvokom. Gre bolj za walking simulator z lahkimi puzli. Spremljaš Sackboya :D, da pripeljeta ogenj na Lunino goro.

image.thumb.jpeg.3e61c242753730617a77ead2beef8d83.jpeg

image.thumb.jpeg.1b747b19afe917753c21af6aa9f8fc0b.jpeg

Povezava do prispevka

Prišel je na PC, The last of us 2 .... Končno.

Enko sem še na PS3 preigral, itak legendaren špil. 

Kaj reči o dvojki? 

Epic! A je normalno, da mi je šla Ellie že konkretno na kurac na koncu, potem ko sem odigral del z Abby? Špile je super tempiran, malo gobavcev, pa malo vojske, malo miru, pa kakšna scena čisto v levo (odbita mi je recimo tista z obiskom dinotov in vesolja), pa spet en zajeban "šef".... Nikoli ni dolgčas pa ogromno šans kako napredovati skozi igro. Boš vse opravil samo z metanjem flaš in zidakov lumpom v fris, ali se podaš v strelske dvoboje.. Včasih ni potrebno nič od navedenega, samo dobro staro tiholazenje. 

Tudi konec je zadovoljiv, škoda ker ne pokaže še kako se znajde Abby.. 

Skratka uživancija na polno...

• Račka +1 6
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

Se vedno sem balls deep v Oblivion Remaster :D

Pizdi me, da so navkljub popravljenemu gameplayu se vedno not pustili kopico bedarij ala to, da "M" ofne mapo, zapre je pa taisti ukaz pak ne in da se taista mapa v vanilla vedno odpira v world view namesto v local, ce si kjerkoli indoor, obe nevsecnosti popravijo modi. Difficulty slider je takisto broken, kakor leta '06, pa quest journal je grd ko kurac, ker so vse naloge, tako side kot main, nametane v en kurcev predal, nicesar ni loceno, vsaj po factionih bi lahko blo razdeljeno, jebote Toad Howard

Drgac pa ze predrugacen leveling system nardi dost razliko. 20 let nazaj mi ni blo pol pizde materne jasno, zakaj se ne levelam nikamor in da je lvling v tem spilu neki najbolj zakompliciranega v RPGjih ever made in sem sleherni playthrough konceval tam pri lvl 5, 6, mogoce 7, ce sem imel sreco ter posledicno zaobsel ogromno contenta, ki bi ga videl, ako bi lvl grind v tem jankynessu bil normalen. Takrat se je na polno uporabljal XP mod, ki je prefukal cel leveling system in ga naredil istega kot v 98% ostalih RPGjev, zal me je takrat ze precej minilo zanimanje, ki pa sem ga dobil zdaj nazaj ob izidu

Pa RDR za PC sem se zacel vceraj igrat. Gledat in igrat tale bonafide classic v 144 FPSjih hits different, kar solze pritecejo cloveku 🥹

Povezava do prispevka
tiesto reče Dne, 12. 5. 2025 at 8:15:

@Ripper hud spil za popizdit, js sm trenutno Abby Seattle day one in dogaja na polno :avadodo: nocem si spoilat zgodbe s serijo, v spilu je predstavljena svetovno.

Also, kak je length igranja z Abby, podobno kot Ellie?

Evo tretji na listi, ki mu dogaja na polno pa sem sele na zacetku. Zaenkrat veliko bolj kot pa RDR2 kjer sem na koncu samo se cakal da bo ze konec (nedavno nabavil komp tako da mam backlog iger za zadnjih 10 let sigurno :D)

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...