Skoči na vsebino

Tema o e-mobilnosti

Priporočeni prispevki

reaper reče Dne, 24. 9. 2024 at 22:19:

Gužve za CT pa ni bilo videt. :)

Kakšen je tvoj komentar na novo 3-jko v primerjavi s trenutno, ki jo imaš? 

Folk je prihajal v valovih. Kar je ok. Pa še v nedeljo.

Izboljšanje v vseh smereh. V materialih, sestavi, vožnja po slabih cestah, manj je hrupa od zunaj. Sound je izbolšan (kar mi je skoraj neverjetno). Porabi manj. Edino ni hitrejši. Smerniki so tko tko. Sem se po 10min navadil. Raje bi imel klasično, ker se mi zdi da mi je pri tem edini minus, ker prepozno dam smernik, ko hočem ven iz krožnega.  NI pa zdaj nekaj waw, da bi moral menjati. 

Povezava do prispevka
Vodokotlič reče pred 2 urama:

Izboljšanje v vseh smereh. V materialih, sestavi, vožnja po slabih cestah, manj je hrupa od zunaj. Sound je izbolšan (kar mi je skoraj neverjetno). Porabi manj. Edino ni hitrejši. Smerniki so tko tko. Sem se po 10min navadil. Raje bi imel klasično, ker se mi zdi da mi je pri tem edini minus, ker prepozno dam smernik, ko hočem ven iz krožnega.  NI pa zdaj nekaj waw, da bi moral menjati. 

Ubistvu daš smernik takrat, ko se že pelješ ven, kar je čisto enako, kot če ga sploh ne daš. Tako da to da se po 10min navadiš, ok. Lahko si navajen, ampak še vedno ne "voziš" prav.

Povezava do prispevka
Vodokotlič reče pred 9 urami:

Je kr OK ja. Jaz je ne morem primerjati s starim modelom 3, ker ga nisem imel, peljal sem se pa samo v tvojem, na kratko. Ti imaš LR? Kar se pa smernikov tiče, jaz sploh več ne zaznam da ni ročk, se navadiš hitro. Edino @Skynetz ve, da mi vozimo narobe, ker ima s temi smerniki ful izkušenj in ve kako mi vozimo. 

Povezava do prispevka
reaper reče pred 1 minuto:

Je kr OK ja. Jaz je ne morem primerjati s starim modelom 3, ker ga nisem imel, peljal sem se pa samo v tvojem, na kratko. Ti imaš LR? Kar se pa smernikov tiče, jaz sploh več ne zaznam da ni ročk, se navadiš hitro. Edino @Skynetz ve, da mi vozimo narobe, ker ima s temi smerniki ful izkušenj in ve kako mi vozimo. 

Ja moj je LR. Tega novega sem tudi LR probaval.

Haha true. Moraš sam vozit. Vsaj nekaj dni. Pol si pa itak kupljen. (No jaz sem ga naročil brez da bi testiral :D )

Povezava do prispevka
Interceptor reče Dne, 26. 9. 2024 at 10:18:

Ker hud tank, ne se jebat. 
Samo kaj ko je težak ku en mali kamjon. 

Te baterije morjo zreducirat na polovico teže, pol pa bo vse skup bolj proper.

aja pa cena ... 
ne vem no. za 150k bi verjetno kupu neki drugega kot kitajca :D

Tudi najdražji BMW iX se skrije pred njim, tako po specifikacijah kot po obliki ter zagotovo nima tega:

11047611.jpg

Povezava do prispevka
Kočevc reče pred 6 urami:

BMW XM - 2750kg

Novi BMW M5 Touring - 2500kg

Pa noben od teh ni full electric

jah, moraš vedet da je recimo 1kw baterije cca 10kil

un kitajski tank ma 150kw baterijo. kar pride 1/3 teže avtomobila (oziroma krepko čez tono v baterijah). 

M5 touring ma 20kw baterijo ... pa še vedno je 2.5tone, kar je absolutno too much za tak avto.

Povezava do prispevka

Sem se včer peljal mimo in sem čakal tam na semaforju skor vzporedno z avtom. Avto je videt precej hud, samo XM je videti še bolj “vpadljivo”.  To kar kupec takega avta tudi išče.

Za 150k imaš na voljo široko paleto vozil. Verjetno ni pri nas ravno veliko ljudi ki bi se tepli za tega monstruma. Tekmuješ z raznimi renomiranimi Range Roverji, XMji… 

Povezava do prispevka
reaper reče Dne, 27. 9. 2024 at 19:18:

Jih je že kar neki na cesti, in če voziš za kom hitro vidiš..

Povezava do prispevka
Vodokotlič reče pred 9 urami:

Tko je že odkar sem jaz kupil avto (Konc aprila 2020). Ljudje me hočejo prepričati, da to ni to. Evo že čez 160k km imam. :)

Ej... Šefe je dons dal volan preoblečt na njegovi 3ki... Po 2h letih in pol mu je začel razpadat...

Na tesli pa nč hotl slišat o menjavi (ker se je kao znucal od uporabe)...

U glavnm 150€ pride pri enmu v Ljubljani (če bo kdo nucu lahka vprašam kdo)

Tud on ful zadovoljen drgač z njo. 

uredilo bitje Tadey
Povezava do prispevka
Tadey reče pred 1 uro:

Ej... Šefe je dons dal volan preoblečt na njegovi 3ki... Po 2h letih in pol mu je začel razpadat...

Ja volan je slaba izdelavo. Tudi jaz sem mel ta problem. Še posebej stari letniki. Ti novi naj ne bi več imeli to. Kaj naj rečem. Sem videl tudi dražje avtomobile s problemom z volani. Meni se je začelo takoj ko sem prsten dal gor.  Tko da poročni prstan ne nosim več. :D

Povezava do prispevka
Tadey reče pred 2 urama:

"ker se je znucal od uporabe" what? Kaj pa je potem veljaven razlog? To da je samo sonce sijalo gor tud ni ker sonce je grdo grdo. Dokler tega ni preveč ok. Ampak je pa vedno kislo kadar se ti kaj takega zgodi.

Povezava do prispevka
Vodokotlič reče pred 8 urami:

Pač umetno usnje. Ena plastika. Ni se obneslo kot pravo usnje. No če greš Tesli, da ti menjajo volan ti dajo takega s pravim usnjem. Hehe.

Sej je šel :)

Ni garancije oz niso nč nasprot prišli :)

Jah jebi ga nimaš kej. 

Bomo vidl zdj ko je preoblečen kaj bo :D

Povezava do prispevka
Vodokotlič reče pred 3 urami:

Preoblečen je top, če ga tapetar naredi prav. Podobna barva in tekstura.

Jaz sem menjal volan, ker sem ga dobil zastonj.

Jest nism porajtu neke hude spremembe :D 

Tko da je dobro naredu ded. Sam mi je vseen mal "hecno" da v 2.5 letih volan razpade. Na c5 pa je zdele 14 let star pa je volan skor kot nov... 350kkm ima pa sam ene 2 razi zarad moje zadrge ko sm se not usedu pa nism bil pozorn. 

Ostalo pa nimam nekih pripomb razn pač če nimaš doma polnilnice si v riti :D  Gladko. Sploh če za vikend delaš ornk kilometre pa tam ni za polnit.

uredilo bitje Tadey
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...