Skoči na vsebino

Priporočeni prispevki

Normalno, da je Real boljše prišel skozi. Imajo pač daljšo klop.

Zakaj bi Lull dobil kakšno prepoved? Naredil je nešportno in to je to. Pač dejansko, so si sami zabili nož v hrbet.

Če se bo vrnil Exum in Tavaresa še ne bo, ima pod košem Real unega lesenega Porierja tako, da niti ni tok slabo za Partizan. Če se pa vrne Tavares, so ga pa nasrkali.

Bolj bo sranje, če zmagajo že v torek, ker so potem brez Panterja v polfinalu, kar pa je ogromen hendikep sploh, ker bodo naleteli na Barco in domačega terena ne bo več.

Je pa tudi povsem možno, da se serija vrne v Madrid. Namesto, da bi se tepli eni lesenjaki iz klopi, so bili glavni akterji pri fajtu, ključni igralci Partizana. Bedaki. Ampak vsaka šola nekaj stane. To je dokaz, da je pot od junaka do bedaka, vedno zelo kratka. Panter, ki bi se lahko z zlatimi črkami vpisal v zgodovino Partizana, je postal dejanski grobar izjemne sezone, ki jo bo težko še kdaj ponoviti.

 

uredilo bitje Bog in batina
Povezava do prispevka
UnKn0wn reče pred 12 minutami:

A sploh mamo letos kaksnega igralca, ki je v evropi odigral solidno sezono v malo mocnejsi ligi (oz. klubu, ki igra se kaksno evropsko ligo)? iz glave bi rekel samar in nikolic, pa hrovat (ampak njega bi cist stekal, ce poslje sekulica v kurac)

Ne, še Tobey je več ali manj sedel pri Barci. Prepelič je bil poškodovan ali pa skregan s klubom. Nikolič pobira droptine v Bresci. Samar solidno v Nemčiji (še najboljši od vseh) , Hrovat who?? naš edini center pa igri v tako gnili ligi, da jo nobena score aplikacija ne dobi, Blažič zelo slab v Turčiji. Tako, da bomo gledali Dončič vs svet.

Povezava do prispevka

navadno klovnjarjenje srbije, ti komaj čakajo da vojake pošljejo sprehajat in pozirat. tako kot naši, ko je Golob poklical vojsko, da so planiško letalnico čistili ... še kdo pomni? bil je to največji športni dogodek v zgodovini Slovenije, po besedah premierja na otvoritvi. offtopic. danes realissimo 80-60 partizan. Musa 30+, hezonja 15 ... partizan vsi igralci pod 13 točk. vojaki naj pogasnejo luč

 

manjši popravek, klical me je Robert ... Planica je gostila sv. prvenstvo v navadnih skokih, ne poletih. vojaki so zgolj pazili na mir, ne na zaletišče, kljub temu, da so bili locirani ob zaletišču. ne ve se točno, kaj so počeli

uredilo bitje WoreH
Povezava do prispevka
twEEneR reče pred 2 minutama:

Čus je izgubil slačilnico. Bo pa partizan to zmago drago plačal, saj Punter ne bo mogel igrat v polfinalu proti Barceloni. 

tole je iz riti povlečeno. real izgleda izredno kompaktna druščina. problem je kvaliteta muse

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...