tomazek Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 Bibliotekari inštruirate matematiko? Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 Buzzkill reče pred 4 minutami: Recimo za sake argumenta, da je res. Ti je taka stvar ok? Ali bi imel problem s tem, da se rine rasne elemente v učenje matematike? Ne bi me motilo, če bi bilo neki bolj vsakdanjega, ne pa neke ekstremne zadeve. Men, kot odraslemu, to izpade zgolj smešno, ker deluje kot neka parodija, kar po moje tudi je. Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 CRT je še ena stvar k so jo američki desnilčarji uspešno zdemoniziral in z njo strašijo po twiterjih 1 Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 jaz sem se 2d grafe učil na tem primeru, pa lejte kako dobro sem izpal, bigots. https://www.desmos.com/calculator/mnugjqauzc Povezava do prispevka
BumbleBee Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 Chad gaymerji spilajo izkljucno na CRTjih 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 men je carsko kako kao neka zvezna država v USA hoče preklicat učenje o Gravitaciji in o Darwinu, a obenem bi dovolili, da tudi froci nosijo strelna orožja 1 Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Galko Objavljeno 1. marec 2023 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 1. marec 2023 (urejano) en zelo ontopic RL move sem spustil pred par minutami in ga moram sharat postavljam eno kampanjo, kjer nastopa zelo poznani slovenski influencer in zelo odkrit gay. Tko nastavim targetiranje, prekopiram tekste, nastavim slike in videe. Gledam modela na videu, res uno najbolj stereotipen gej v vesolju, tak mil, nežen, prijazen, ful gestikulira med govorom. Gledam, gledam, gledam in si jezno zamrmram "Prekleti pedri ej" ... in ugotovim, da se z levo roko že ves čas divje grabim za tiča wat da fak no 1. marec 2023 uredilo bitje Galko 2 1 10 Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 Eto, dobili so te. Zdej ti ne preostane nič drugega kot nabavit doživljensko zalogo poppersov, metha, Prepa in usnjenih trakov. Ps. mene je tudi malo strah ker sem rešu Chernierovo nalogo že 12x, vsakič isto... Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 1. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 1. marec 2023 Galko reče pred 1 uro: en zelo ontopic RL move sem spustil pred par minutami in ga moram sharat postavljam eno kampanjo, kjer nastopa zelo poznani slovenski influencer in zelo odkrit gay. Tko nastavim targetiranje, prekopiram tekste, nastavim slike in videe. Gledam modela na videu, res uno najbolj stereotipen gej v vesolju, tak mil, nežen, prijazen, ful gestikulira med govorom. Gledam, gledam, gledam in si jezno zamrmram "Prekleti pedri ej" ... in ugotovim, da se z levo roko že ves čas divje grabim za tiča wat da fak no Lej, sprijazni se in odprl se ti bo čisto novi svet Povezava do prispevka
Chenier Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 To ste videli, gadget za na telefon za žvaljenje na daljavo Za vse, ki ste si želeli žvaljat s frendi, pa vam je bilo preveč gay, je zdaj ta opcija 3 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 and yet, everybody would put the dick inside 1 Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 Weraziel reče pred 4 minutami: and yet, everybody would put the dick inside probat ni greh... Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 (urejano) Te ustnice so silly, glupa fora za prispevek za 24ur, nič več. Zdej, povezana custom made fleshlight in vibrator... Now we talking. Dejanski potencialni uspešni produkt če se mene vpraša. Ping treba rešit, pa maš sub 30ms syncano penetracijo, 3 potencialne luknje, in še kaj. Jaz tle vidim samo zmage. 1. marec 2023 uredilo bitje Buzzkill Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 (urejano) Karkoli že... Brad je definitivno en najlepših moških ever. Prav tisto, ko včasih razmišljaš: "Če bi res moral izbrati, bi izbral njega." 1. marec 2023 uredilo bitje DaCapo Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 kva maš to nek fb page boomer humor, kaj je fora če bi rad naznanil da si gay, reč da si gay 1 Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 Ne razumem.. ka je napisal? Povezava do prispevka
Chenier Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 Tudi jaz ne štekam, kaj se dogaja Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 jesus fuck... koji lame as comics... Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 Bessieju je udarlo na slabše razen če on to zdej sproti riše in objavlja, potem sem pa slightly impressed 1 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 (urejano) Dobro, da nima oči, k bi prebral. Also, kaj ste taki hejterji navsezgodaj. 2. marec 2023 uredilo bitje ke_kit 1 Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se