Enrico Pallazo Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 fric reče pred 1 uro: Divje je, da beat saber ni day one patcha dobil This Sad! Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 (urejano) Sovica reče pred 1 minuto: Naj kdo proba star wars squadrons al kaj je ze A sploh dela Nisem ga videl na seznamu. PSVR1 igre ne delajo na PSVR2, če to misliš. 24. februar 2023 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 ke_kit reče pred 39 minutami: Nisem ga videl na seznamu. PSVR1 igre ne delajo na PSVR2, če to misliš. Sem guglal pa ne vem oz sm 90% da ne dela ker sony+EA Je sicer en yt video squadroons vr2 sam imo clickbait, na mobitelu ne morem razbrat a je vr2 al vr1... Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 (urejano) Evo aloy vr2 doma, zdaj pa skatlo hitro v pec Mi je reku prodajalc, mogoce ti desn kontroler ne bo delal 24. februar 2023 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Lets go. 8 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 U ja, tale Kayak VR je baje čisti odfuk. Kao zen izkušnja in to. Najboljša sprostitev po celem dnevu nabijanja RE8 VR. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Ma niti demo ne bom probu od re8 fuck this 1 Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 (urejano) stom1c reče Dne, 22. 2. 2023 at 21:37: To tut mene zanima. sicer pa pridem domov, grem cez setup, crkneta kontrolerja in zdej jih morm se nafilat fml Haha, isto, pa glih me je vprasal za nek showcase al neki stom1c reče Dne, 22. 2. 2023 at 22:25: Ne dela desni kontroler v igrci. gg sony vidim da je ze tut po redditu. Men tut desn neki ni kul, lev je ze polna baterija desn pa se vedno fura prvo crtico, sm zamenju kable sam mislm da je kr v kurcu. Sicer dela sam ce ne polni jebes to Ce si kupu v harveyu je primaline pooblascen da ti takoj da novga, sj najbrz si bil to ti ko so mi rekl da so mel enga pa je sel direkt tja 24. februar 2023 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Navedek had the same problem and i just had to change direction of the lightning cable thingy and it started charging. Annoying but it works Navedek I had to flip over the usb-c connector to get mine to charge. I had to do the same to get power to the headset. Being USB-c it shouldn't matter but for some reason it does What the fak upam da to ni res in sm dubu skart robo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Svetujem ti, da probaš polnilni kabl obrniti za 180 stopinj. Ne pa za 360! 2 Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Sovica reče pred 13 minutami: Haha, isto, pa glih me je vprasal za nek showcase al neki Men tut desn neki ni kul, lev je ze polna baterija desn pa se vedno fura prvo crtico, sm zamenju kable sam mislm da je kr v kurcu. Sicer dela sam ce ne polni jebes to Ce si kupu v harveyu je primaline pooblascen da ti takoj da novga, sj najbrz si bil to ti ko so mi rekl da so mel enga pa je sel direkt tja Dejansko so mel sam enega? Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Drgac sm resetiral pol kotroler zadnjic in od takrat nalrej je bp Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 (urejano) "Enga" kot osebka ki je prnesu nazaj.. Drgac zdej kaze obe crtici pa prve par minut mi v star wars demu ni delal l1... pa na desnem da je en gumb skos klikal.. ne vem bom videl cez vikend imo samo boomer fore... Zdele sm.probal receni star wars demo ne me jebat hotu sm se naslont na sank ene 10x, setam gor dol ne morem naprej...wtf.. vidm neki pod sabo prtisnem gumb vn pride rocket pikado.. pol sm se popravu jukebox, igral bobne... carsko, komi cakam da horizon zloada 24. februar 2023 uredilo bitje Sovica 1 Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Sovica reče pred 57 minutami: I had to flip over the usb-c connector to get mine to charge. OMFG RES JE Kako izklopis kontroler, kako dam zvok cez slusalke Ne vem ce mi bo ratal ps6d cez celado ma bom probal Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Kot bi govoril steni prej 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 ke_kit reče pred 3 urami: U ja, tale Kayak VR je baje čisti odfuk. Kao zen izkušnja in to. Najboljša sprostitev po celem dnevu nabijanja RE8 VR. ves da mi je bilo pa tu do zdaj edino mal slabo. Neki veslam po kostariki, en ozek passage, in eto kot da bi bil na colnu..dizziness drugače pa ja, Pistol Whip zlo dobro. 1 Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 (urejano) Horizon mi ma ful prevec zamegljene roke pa lok, skoda, moti me tole blurano perje po rokah k bi lah izpadl ful bl carsko. Mogoce rabm mal se kalibrirat.. se mi zdi da mas lepse roke v star warsu, drgac mi je ze ene parkrat dal na pauzo da ni light sourca, najbrz ker z rokam maham po zraku direkt pred lustrom Rabm en piv piv,cmogoce pavlov k deluje k en vr cs.. se nujno pa dirkacino, znaci gt pa kej bl arkadnega 24. februar 2023 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Hairy Potterja ni za VR? Bi blo verjetno kul čarati in jahati metlo... Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Sovica reče pred 1 uro: Rabm en piv piv,cmogoce pavlov k deluje k en vr cs.. se nujno pa dirkacino, znaci gt pa kej bl arkadnega GT7 je res izven zemeljsko,jaz se kar vračam in vračam. Špil dobi res čist drugo perspektivo. Ko si rečeš, to je to. Kot da bi prej s kondomov, pol pa ko brez pa nebesa . Kaj bi dal da še F1 in nov WRC, ki bo od Codemaster, predelajo za VR. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Kaj pa časi na krog - ste hitrejši al počasnejši v VR? Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 ke_kit: omg tok robe notri.....jaz se komaj znajdem kaj je kaj 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Stipe2 reče pred 2 urama: Kaj pa časi na krog - ste hitrejši al počasnejši v VR? K da bi sprasval a dajes vec headshotov v VR Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Sovica reče pred 4 urami: Horizon mi ma ful prevec zamegljene roke pa lok, skoda, moti me tole blurano perje po rokah k bi lah izpadl ful bl carsko. Mogoce rabm mal se kalibrirat.. se mi zdi da mas lepse roke v star warsu, drgac mi je ze ene parkrat dal na pauzo da ni light sourca, najbrz ker z rokam maham po zraku direkt pred lustrom Rabm en piv piv,cmogoce pavlov k deluje k en vr cs.. se nujno pa dirkacino, znaci gt pa kej bl arkadnega Če maš pri horizonu zameglejene roke maš verjetno kalibracijo slabo al pa headset malo off, tam so vsaj men roke ostre ko britev, razen ko si jih porinem čist pred obraz Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 (urejano) Ne tut ce roko stegnem je zamegljena/lok tut ni ravno ostrina ko je blizu. Se bom jutri se malo igral, sicer sem 3x kalibriral, mogoce si lece dajem preblizu, ker v prvem spilu sem mel roke res lepo ostre Je pa res fun igrat 24. februar 2023 uredilo bitje Sovica 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 Tudi pr meni so roke in lok ostre Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 24. februar 2023 Share Objavljeno 24. februar 2023 A se ti kej rosijo lece Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 25. februar 2023 Share Objavljeno 25. februar 2023 Sovica reče pred 12 urami: K da bi sprasval a dajes vec headshotov v VR Točno to sprašujem... Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 25. februar 2023 Share Objavljeno 25. februar 2023 Stipe2 reče pred 4 minutami: Točno to sprašujem... Imo folk kupi zaradi dozivetja ne zarad casov. Ugibam da mas slabsi cas, ker mas najbrz vecji fokus na kontrolerju Ce ne bi blo autoaima/eyetrackinga bi imo falil skor vse. Lplp Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 25. februar 2023 Share Objavljeno 25. februar 2023 Sovica reče pred 15 minutami: Imo folk kupi zaradi dozivetja ne zarad casov. Ugibam da mas slabsi cas, ker mas najbrz vecji fokus na kontrolerju Ce ne bi blo autoaima/eyetrackinga bi imo falil skor vse. Lplp Vem da zaradi dozivetja, zato sem vprasal kako je pa s casi, ce se da vozit enako hitro...ki mene zanimajo casi. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 25. februar 2023 Share Objavljeno 25. februar 2023 Nc, kupu sm pavlov, upam da ce se zatipkas pri defuzanju bombo raznese Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.