fric Objavljeno 26. februar 2023 Share Objavljeno 26. februar 2023 Čez nekaj mesecev bo itak že PSVR2 na bolhi. Tako, da si ne uničiti izkušnjo s PSVR. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 26. februar 2023 Share Objavljeno 26. februar 2023 Ma težko si boš karkoli uničeval s slabšo izkušnjo. Kvačjemu se lahko zgolj odločiš, da VR ni zate in prišparaš denar na dvojki. 2 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 26. februar 2023 Share Objavljeno 26. februar 2023 ke_kit reče pred 7 minutami: Ma težko si boš karkoli uničeval s slabšo izkušnjo. Kvačjemu se lahko zgolj odločiš, da VR ni zate in prišparaš denar na dvojki. Potem pa svetujem kar tole. Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 26. februar 2023 Share Objavljeno 26. februar 2023 Te zadeve delajo v PS-ju? Potem želim Ćamirju good luck s pucanjem VR opreme konec leta 2 Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 kmetek reče pred 12 urami: Za 50€ akontacije se da vse zmeniiti Ta prav Gorenc, proda še tist kar ni njegovo. Jaz bi se tudi dodal na listo, če bo zadeva đizz-free, da probam če bi to bilo za probati. GT7 imam, volan imam, playseat imam, PSVR2 in GT7 se sliši super ampak se mi ne deva 600 € za nekaj, kar bo stalo nekje kot trenutno playseat in volan. Malo me skrbi motion sickness zaradi oči. Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 Zadeva bo jizz free, ampak načeloma smo se že zmenili, da bomo za decembrske praznike donirali Če nam uspe vsem dosedaj napisanim izmenjat do takrat, komot še koga stisnemo not Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 Ni panike, če se do takrat zavleče samo dajte dalje. Če bo kdo vmes imel express test se pa mogoče izzide. Jaz zadeve ne bi imel pri sebi za daljše obdobje, bolj za kakšen vikend ali dva, da se vidi če je sploh zanimiva zadeva. Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 Komot. JIZZ free. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 JIZZ FREE* *jizz free vam lahko obljubi samo uporabnik kmetek, za ves jizz, ki se bo nabral na VR okularih po tistem, ko uporabnik kmetek odda naprej, uporabnik kmetek ni odgovoren. 2 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 28. februar 2023 Share Objavljeno 28. februar 2023 Navedek Currently, there is no way to play 3D Movies or 360 degree videos on PSVR2. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 28. februar 2023 Share Objavljeno 28. februar 2023 Zastojnski https://store.playstation.com/en-si/concept/10007376 Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 1. marec 2023 Share Objavljeno 1. marec 2023 A ce lje staknem rabljen gt dela normalno pol online al je vezan na key ki se locka na acc Also lah bi mi del playstation pike za nakup vrja Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 4. marec 2023 Share Objavljeno 4. marec 2023 (urejano) Kek kaktusi se zacnejo ko ta mal spile igrce pa mu fotr kaktus uleti in vprasa are you winning son. Horizon so me 3v1 pofukal roboti zdej 3x, k se ne upam tok skakat po sobi da bi kej razfukal kek Also skor sm kupu jurski park pol grem pa gledat gameplay pa mi je grafika sam zamorila Za vr bi neironicno kupu kak AC black flag vr remake 4. marec 2023 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. marec 2023 Share Objavljeno 4. marec 2023 Mene mika What the Bat, k je 10% popusta. Navedek Povezava do prispevka
foker Objavljeno 8. marec 2023 Share Objavljeno 8. marec 2023 kdaj bo tole PSVR2 mogoče kupiti v Sloveniji v maloprodaji Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 8. marec 2023 Share Objavljeno 8. marec 2023 Prejšnji torek. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 Ahh gaijin pozresnezi. To bo fix mega grind plus premium pass bo nujn, ce ne bos lah prakticno sam z dvokrilci letel Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 12. marec 2023 Share Objavljeno 12. marec 2023 Vse je res ampak tole bom absolutno igral in komaj cakam Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 (urejano) Lah bi bil ze danes, neucakan, datum za release pa se sploh ni dan VR RE je 50%off Also pistolwhip al ragnarock Neki rabm da malce maham 15. marec 2023 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 Pistolwhip > ragnarock Sicer lahko stojiš med igranjem ragnarocka, sam še zmeraj noge ne delujejo tolk kot pri kvalitetni rundi pistolwhipa. 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 Kastor reče pred 1 uro: Pistolwhip > ragnarock Sicer lahko stojiš med igranjem ragnarocka, sam še zmeraj noge ne delujejo tolk kot pri kvalitetni rundi pistolwhipa. Komadi Ragnarocka > komadi Pistolwhipa Zato mi tudi ne sede Beat Saber. V vanili pa špil krene komade. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 Pismo ja ok, meni tud ta tehno al elektronika al kaj je to pri pistolwhipu ne sede tolk, Ragnarock sem si še nasnel svoje komade iz neta in se neki matram na hell march iz red alerta bobnat Edino dodana vrednost so mi tiste kavbojske epizode, tista glasba mi je pa carska (predvsem not dead yet od devore in short change hero od the Heavy). Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 Sovica reče pred 10 urami: VR RE je 50%off Jaz še zdaj nisem zbral poguma Pizda ker neki tesnobno mi je preveč.. to je res čist drug špil preko VRja. Drugače pa je Aces of Thunder, me prav zanima. VR je kot naročen za letalske simulacije. Sicer edino ne vem kako je kaj z motion sickness pri teh igrah? Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 15. marec 2023 Share Objavljeno 15. marec 2023 (urejano) double post 15. marec 2023 uredilo bitje Boba-Fett Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 (urejano) Imo neobstojec, saj sedis in se vozis, ne hodis okol na mestu, edini glavo lahko obracas po kokpitu. Loopingi ti imo tudi ne bi smel, saj ti ne pritiska G v mozak Motion sickness se mi zdi da sm mel samo prvo minuto pri tistem star wars spilu ko si se premikal na joystick, sem se pocutil mal pijanga ampak je po se eni minuti igranja obcutek izginil. Pri horizonu ko mahas z rokami nisem nikol fasal, tudi pri pavlov ki ima isti joystick movement nisem fasal, pa igram dokler nimam prerosnih sipc. Sicer mi je pavlov kr zajeban, ne igram toliko da bi tweakal aim gunov, tko na default najraje pograbim kako bareto ali 1911 pa gasa, rifle vidim da aimam prenizko , zombie moda si se nism upal igrat, ker me zagrabi tesnoba takoj ko me samega spawna v neko razfukano bolnisnico z utripajocimi lucmi in praznimi hodniki 16. marec 2023 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 Motion sickness ne vem če je samo ob stanju. Poznam že par folka, ki jim je bilo instant slabo na psvr1 ob igranju gran turisma. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 (urejano) Pri war thunder si bom definitivno dal ventilator pred faco pa upam da bo prepoznal logitechov joystick 16. marec 2023 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.