Skoči na vsebino

Trenutno igram [06/2021]


Priporočeni prispevki

Fuck me, iz kerga naftalina si ti to zej potegno, lol :D

 

Cheaterjev tolk, da peceta obedve glavi, sam en moj najljubsi Madzarski server z ono mapo v ogromni kuhni se vedno deluje

 

Se iz cajtov Xfire-a ga mam favoritanega, well before 2010, haha. Lepi spomini

Povezava do prispevka

ma en laufa private server pa včasih špilam poleg; je že praznik, ko se nas nabere za 3v3 za s&d;

 

pač špil na 1920x1080 resoluciji zgleda presenetljivo ok glede na starost, puške pa majo zelo podoben filing kot danes

uredilo bitje AdamSmit
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 1 minuto:


Lol. Od takrat ko sem jo nabavil in sem nekaj začel  (preigral samo uvod) nisem več niti vklopil. Si me pa dobro spomnil, da jo imam na lagerju. :)

 

Haha... Saj sem vedel, zato sem te tudi malo s heca vprašal. Ker sem ti že takrat rekel, da ne kupuj saj itak neš igral tak dolge igre 😁

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
tomazek reče pred 4 minutami:

 

Haha... Saj sem vedel, zato sem te tudi malo s heca vprašal. Ker sem ti že takrat rekel, da ne kupuj saj itak neš igral tak dolge igre 😁


No ja. dolge igre imam pač dolgoročno v igri. En tak primer je recimo Witcher 3. Na PC-ju ga imam že ohoho let in še vedno kdaj pa kdaj zaženem. S tem, da sem ga že končal vsaj 2x. ;) 

Povezava do prispevka

Hja... Upal bi dati roko v ogenj, da Valhalle ne boš 😁 Niso to igre, ki bi vsakih par mesecev pognal za 1 uro. 

 

Ali pa samo jaz tega ne razumem, da bi se vedno znova moral privajati na kontrole in kako bi se spomnil zgodbe ipd. 

 

Jaz se ponavadi, če dam na stran za mesec, dva, tri... Nikoli več ne vrnem. Razen, če bi me potegnilo iti od začetka. S sredine ne bi. 

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Po eni strani se zelo strinjam. Ker vem, da če igro odložim na stran že za dva tri dni, me potem težko spet potegne. Sploh ti Assasini (Odiseja sem preigral do tričetrt, čeprav sem kar užival).  Ampak Witcher in RDR (1 in 2) sta pa moje edini izjemi. To lahko vsak dan vklopim. 

Povezava do prispevka
tomazek reče pred 1 uro:

Si končal Valhallo? Kak ti je bla? 

Spomnu si me na resident evil XD

Btw, hvala za igro, k sem z njeno pomočjo ugotovil, da imam gromozanski drift na kontrolerju. :D

V BB pravijo, da lahko prinesem samo kontroler in mi bojo zamenjali. BB GOAT. :D

  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 10 minutami:

Spomnu si me na resident evil XD

Btw, hvala za igro, k sem z njeno pomočjo ugotovil, da imam gromozanski drift na kontrolerju. :D

V BB pravijo, da lahko prinesem samo kontroler in mi bojo zamenjali. BB GOAT. :D

 

A ti tudi nič ne igraš? Mene kontroler še ne jebe na srečo. Moram nabaviti rezervo za vsak slučaj. 

 

Če ti ga menjajo brez servisa, potem že vejo, da gre za neko serijsko napako. 

Povezava do prispevka
tomazek reče pred 4 urami:

A ti tudi nič ne igraš?

Ma PS5 sem nabijal na polno, ampak večinoma z DS4, ker sem igral večinoma PS4 igre. Na DualSense sem igral samo Valhallo in Demon's Souls, ampak takrat ni bilo nobenega drifta. Poleg tega pa sva s kolegom nabijala fuzbal in je on vedno imel DualSense. Tam tudi ni bilo problema. Težave so se začele šele zdaj pri RE8.

Povezava do prispevka

Sranje... Upam, da mi čim dlje zdzi. Bi že sedaj v Days of Play kupil rezervo, če bi bla kaka akcija kot je bila včasih tudi za kontrolerje... Zdaj pa odlašam, pol pa mi bo žal, če pride kaj in bom čakal novega. 

 

Evo jaz pa kot smo se menili par dni nazaj spet zagrizel v veliko jabolko - RDR 2 😁 Me zdaj kar vleče, da par zadev več raziščem in še kaj postorim... Bom igral počasi in še kaj drugega vmes. Posnel sem še Detroit Become Human in taki dve igri bi komot kombiniral. Tudi Detroit sem imel že dalj časa namen iti drugič skozi z drugačnimi odločitvami. 

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 10 urami:

Naslednje igre na mojem backlogu so

The Last Guardian (ja ja vem, sorry @Slinch, cepec sem in to, I know)

Nier: Automata

Uncharted: The Lost Legacy

RDR2

 

A imaš sweet 60fps retail verzijo TLG?

uredilo bitje Gatsu
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

NBA 2k21 ker je bla zastojn na idzies store

 

Hotu sem nabavit WD Legion za 20 baksov, pa mi je Masterkard poteku. Kaksna je? Nekje vmes med enko pa dvojko, kar se kvalitete tice, al more of the same?

 

Se vedno pa grindam Cyberpunk side queste. Filing double jumpanja po strehah Night Cityja je preprosto carski, sploh zej, ko deluje dost bolj tekoce kot prej. Opravil je z vsakim novim street cred levelom vec in priznam, da se ze ponavljajo. Karakterji v njih so kr carski sicer. Pa Johnny mi gre mal na kurac s svojim smartass attitudem

 

Pa mal se Dying Light igram zej na peceju

Povezava do prispevka

Days Gone na pc. Čisto spodobna avanturica, kjer bi namesto tega lika mogo bit Norman Reedus aka Daryl za popolno dogodivščino. Streljanje na pcju je isti drek kot na PS4 (zato sem tudi nehal špilat ko je ven prišla)

 

Vse ostalo je pa dokaj zabavno, mapa ni Ubisoft nora, zgodba je zabavna, vožnja je carska. Pač walking dead simulator, kar se tiče zombi iger, ni glih dying light, je pa čisto kul.

Povezava do prispevka
AdamSmit reče Dne, 1. 6. 2021 at 13:35:

COD2 multiplayer

 

še vedno zabavno; čeprav je tempo igranja zelooooooooo počasen (v primerjavi s tanovim cod npr :D )

 

Sej dejansko ga eni kar še zdej igrajo tud competitive, samo bolj čez zimo. Niti ni tako mejhn community glede na to kok star špil je. https://eu.letsplay.live/games/cod2/

 

 

 

 

Povezava do prispevka

Sem igral Chivalry 2 in bil prekleto razočaran. Osnovno igro in dodatek sem veliko preigral v študentskih letih, predvsem zaradi smešnih voice lineov, vendar sem po par 100 urah prenehal zaradi dolgočasnosti.

 

Za Chivalry 2 sem upal, da bodo nadgradili igro, ampak so po fseh totih letih ponovno izdali isto igro, le da so zraven nametali podvojene napade, ki delajo isto zadevo, le da je drugačna animacija. Igra me je zdolgočasila do amena po 10 minut igranja. Voice linei so manj imaginative kot pri prvi igri, game modi so ENAKI, combat pa preferira da pač mlatiš ko zmaj po LMB.

 

Pač, glede na to da so imeli toliko časa, da dodajo ne vem... da vsakič ko spawnaš dobiš svoj poseben mission, da postane igra malenkost bolj raznolika in fokusirana, napram temu kar obstaja sedaj, ko te spawna v igro in samo letiš do prve barabe in LMBjaš. Pač faking malo inovativnosti, če hočeš da igra preživi dalj kot prvo tedenski naval.

 

Itak bi zraven še ostali ti osnovni game modi če kateremu tak gameplay ne paše. Enostavno je to ena tistih iger, ki jo je bolj zabavno gledat kot pa igrat. Sem bil ziher, da bom kupil.

uredilo bitje MaDrung
Povezava do prispevka

Nocem biti tisti, ki skace v besedo in pametuje, ampak kar se tice zgodbe, Replicant se poscije po Automati, pol jo pa še povozi s soundtrackom. 

 

Ja, gameplay je boljsi pri Automati, naceloma zato ker je novejsa igra. Ampak pri Nieru sta zgodba in liki v ospredju, Replicant tu stoji dalec na vrhu. V vseh aspektih zgodbe, od podajanja, do domisljije, do zakljuckov. 

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...