MorskaGlista Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 tomzzi reče pred 8 minutami: Edino kar mi ni všeč je to, da se za vsako novo nameščeno aplikacijo pojavlja okno za skeniranje le te. To se da izkljčit nekje v Security appu, se pa ne spomnim točno, kje. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 (urejano) Pa nimajo Piksli bolj ažurne update? 2. januar 2023 uredilo bitje MorskaGlista Navedek Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 Nevem v čem je problem? Če ni potrebe ni updejta. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 To je tudi res ja. Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 sej trash od playa se ne updejta mesečno al kaj? updejtajo takrat, ko zvohajo kak nov način nabiranja podatkov pod pretvezo securityja. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 4. januar 2023 Share Objavljeno 4. januar 2023 Mic-E reče Dne, 22. 12. 2022 at 23:35: Ampak, jaz bi u koleno ustrelil tistega ki je izbral ta fingerprint senzor! Danes je prišel januarski update, ki naj bi izboljšal delovanje fingerprint senzorja na Pixlnu 7 in 7 Pro. Navedek Povezava do prispevka
dreknapalci Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 Dečki, malce pomoči. Danes mi je randomly med pregledovanjem slik v galeriji (Google Foto) priletelo na ekran tole, pa se mi niti sanja ne kaj bi bilo "bliskovno sporočilo SMS". Po kliku izven okvirčka je zadeva izginila in je nisem uspel najti nikjer - preveril sem med SMSi in posearchal "bliskovno sporočilo" v Nastavitvah - brez uspeha. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 (urejano) Flash SMS je sporočilo, ki se ti prikaže neposredno na zaslonu brez, da ga ti odpreš, niti se nikamor ne shrani, če ne pritisneš "Shrani". Tako da...si zajebal in nikdar ne boš vedel, kdo je ta baba (ali dec?) ki bi si malo dopisoval/a in se potem spoznal/a 10. januar 2023 uredilo bitje MorskaGlista Navedek Povezava do prispevka
dreknapalci Objavljeno 11. januar 2023 Share Objavljeno 11. januar 2023 MorskaGlista reče pred 5 urami: Flash SMS je sporočilo, ki se ti prikaže neposredno na zaslonu brez, da ga ti odpreš, niti se nikamor ne shrani, če ne pritisneš "Shrani". Tako da...si zajebal in nikdar ne boš vedel, kdo je ta baba (ali dec?) ki bi si malo dopisoval/a in se potem spoznal/a Svašta xD nikad čuo Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 11. januar 2023 Share Objavljeno 11. januar 2023 a je to kej z operaterjem? edinokrat da dobiš flash msg je, ko ne vem, npr aktiviraš sim kartico, ki si jo ravno kupil ti operater stisne "kartica je sedaj aktivna bla bla, aktivran je bonus bla bla". ravno včeraj to naredu, zato vem, da je šlo za flash msg iz operaterjeve strani. Navedek Povezava do prispevka
dreknapalci Objavljeno 11. januar 2023 Share Objavljeno 11. januar 2023 Malo sem še povpraševal naokol pa je kolega tole objasnu: 1 Navedek Povezava do prispevka
Merithyn Objavljeno 18. januar 2023 Share Objavljeno 18. januar 2023 A mogoče mel kdo že težave, če obstaja kakšna nastavitev ker na support od vivo-ta ne znajo. Eno obvestilo imam zapečeno na lock screenu- in na drawer-ju z obvestili, ko potegneš dol (ko se mi je update-al na anndroida 13). In sicer Ikona: kolešček Naslov: Nastavitve, Vsebina: Funkcije za dostopnost: Časovni zamik za dotik in pri... Odzivni časi za dotik in pridržanje so lahko zakasnjeni... Any idea kako to pobrisat? Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 25. januar 2023 Share Objavljeno 25. januar 2023 Kaj kupiti za staro mamo, 65 let, zdej ima preklopni telefon?? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 25. januar 2023 Share Objavljeno 25. januar 2023 gerozaver reče pred 1 uro: Kaj kupiti za staro mamo, 65 let, zdej ima preklopni telefon?? Ma en kateri koli smartphone. Moj oče ima 66 let in visi cel dan na telefonu, WhatsApp, Viber, Feedly, vse se je že navadil, nobene panike. Če se je treba pa kaj pametnega kdaj navaditi pa bog ne daj, cela drama Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 25. januar 2023 Share Objavljeno 25. januar 2023 staro mama, ki ima 65 let. model, moja MATI ma 63 letos. kakšno je to sploh vprašanje, a to je neka kmetica, ki si sveti s svečami že cel lajf al kaj? 1 Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 26. januar 2023 Share Objavljeno 26. januar 2023 Zdej ma preklopni telefon na tipke Gledam Redmi 10c 4GB Razen stare mame je tudi tašča Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 30. januar 2023 Share Objavljeno 30. januar 2023 Me zanima glih kot zanimivost... Koliko časa mora nek OLED zaslon na telefonu prikazovati en in isti content, da pride do burn-ina? Ker danes sem nekaj gledal telefon od očeta in ima ZELO opazen burn in nekega Tetrisa, ki ga non stop nažiga, pa me zanima, koliko ur je preživel na tem Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 30. januar 2023 Share Objavljeno 30. januar 2023 Jst bi reku da preveč Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 30. januar 2023 Avtor Share Objavljeno 30. januar 2023 Odvisno je tut od tega kok ima nažgano svetilnost, tko da je težko odgovorit direktno. Je pa @Me3dotov odgovor skoraj zagotovo pravi 1 Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 30. januar 2023 Share Objavljeno 30. januar 2023 Nekaj let nazaj, sem vedno, ko sem babo čakal ko je cote kupovala, vedno letel na kak A1 štant gledat telefone. Takratni Galaxy S8, S9, S10 (se pravi 4 leta in več nazaj) so vsi imeli tako smešen burn in od tistega izložbenega načina kjer je vse nabrito do konca. Še vseeno kar zanimivo, ker izložbeni način ni baš statična slika. Še sliko sem našel. Navedek Povezava do prispevka
dreknapalci Objavljeno 31. januar 2023 Share Objavljeno 31. januar 2023 Quick search ni našel nič uporabnega, sem rekel vprašam še tukaj, če je kak dober Android mojster: A je možno nastavit urnik vklapljanja in izklapljanja hotspota na Androidu? Že časovno bi bilo super, čista idealka pa bi bila kar lokacijsko - ampak najbrž sanjam Navedek Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 31. januar 2023 Share Objavljeno 31. januar 2023 Ne vem če je to že v samem sistemu, se pa zagotovo da urediti preko Taskerja (app za avtomatizacijo). Tule je en primer vklaplanja hotspota ko je povezan na določeno bluetooth napravo: Pomoje bi delalo, če v štartu ne izbereš BT naprave, ampak nastaviš lokacijo. Isto potem za izhod iz taska 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 1. februar 2023 Share Objavljeno 1. februar 2023 Js mam na s8+ burn inano tipkovnico 😄 podobna jakost k ona slika zgorej, ze kake 2 leti. Glede na to da imam telefon namesto racunalnika, sem veliko prevec na tem forumu 😂 Navedek Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 8. februar 2023 Share Objavljeno 8. februar 2023 VoWifi in VoLte naj bi zdaj delala na Pixlih 6 in 7 po temle vodičku. 1 Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 8. februar 2023 Share Objavljeno 8. februar 2023 Zadeva deluje. https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/blob/main/README.en.md angleški guide je lažje prebavit. kitajščina je total debby downer. lep dokaz, da Goolag umetno cockblocka od njih "nepožegnane" države pri VoLTE. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 8. februar 2023 Share Objavljeno 8. februar 2023 Zdaj samo še 5G, pa smo na konju! Mi je postal kar všeč tale Pixel 6 Pro zdaj, ko končno vse dela. 1 Navedek Povezava do prispevka
Štromar Objavljeno 8. februar 2023 Share Objavljeno 8. februar 2023 Saj 5G bi moral delovati. Katerega ponudnika imaš? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 8. februar 2023 Share Objavljeno 8. februar 2023 @Štromar A1, sem klical že podporo pa so rekli, da pač ne dela in da nimajo kaj Navedek Povezava do prispevka
Štromar Objavljeno 8. februar 2023 Share Objavljeno 8. februar 2023 Huh, a tako. Zanimivo. 5G kot tak naj bi bil standard, tako kot 4G. Sem pričakoval, da če ga naprava podpira, da potem pač dela. A v meniju (Network mode) ti kaže 5G/LTE/3G/2G (auto connect)? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 8. februar 2023 Share Objavljeno 8. februar 2023 Ja preferred network imam 5G. So pa na A1 rekli, da mora biti neka konfiguracija za specifično napravo v omrežju, tako, da očitno nekaj z njihove strani ni nastavljeno. Ne vem, ker se ne spoznam toliko. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.