tor Objavljeno 15. januar 2022 Share Objavljeno 15. januar 2022 Sej wet nurse je simpl za nardit. V hrbet jo napadaj, ko pa začne teleportirat, se pa drži stene in samo naprej hodi v krogih dokler se ne prikaže spet. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. januar 2022 Share Objavljeno 15. januar 2022 (urejano) George Michael reče pred 6 minutami: wet nurse boss se mora prit na vrsto..naj bi dal menda. Tako je. Ti samo uporabi vse tri, takoj ko premagaš Wet Nurse. 15. januar 2022 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 15. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 15. januar 2022 ke_kit reče pred 3 minutami: Tako je. Ti samo uporabi vse tri, takoj ko premagaš Wet Nurse. Lahko takoj vse poješ? Sem mislil, da moraš pred tem uporabiti foro s sejvanjem, ki jo je omenil Majek. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. januar 2022 Share Objavljeno 15. januar 2022 (urejano) tomazek reče pred 7 minutami: Lahko takoj vse poješ? Sem mislil, da moraš pred tem uporabiti foro s sejvanjem, ki jo je omenil Majek. Aja, ma to je samo, če hočeš narediti vse endinge brez ponovnih skozihodov. Če se ti ne gre za Platinum Trophy, pol pač narediš samo ta ending s popkovinami, ki ti odklene dodatnega bossa čisto na koncu. Če bi rad platino z enim samim skozihodom, potem shraniš save file pred zadnjim boss fightom (ko gori kapelca v Dreamu). 15. januar 2022 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 15. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 15. januar 2022 Aha, to je samo za platino...saj nimam pojma kaj vse mi fali. Ziher dosti 😁 Navedek Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 15. januar 2022 Share Objavljeno 15. januar 2022 ke_kit reče pred 27 minutami: @g. ProfesorHaha. Ma ne, ni šans, da platiniram Souls igre. Se mi zdi, da bi mi vzelo ful ful preveč časa. Sekiro in BB sta mačji kašelj v tem pogledu. nikoli ne reci nikoli zacnes z DeS Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 15. januar 2022 Share Objavljeno 15. januar 2022 ke_kit reče pred 11 minutami: Aja, ma to je samo, če hočeš narediti vse endinge brez ponovnih skozihodov. Če se ti ne gre za Platinum Trophy, pol pač narediš samo ta ending s popkovinami, ki ti odklene dodatnega bossa čisto na koncu. Če bi rad platino z enim samim skozihodom, potem shraniš save file pred zadnjim boss fightom (ko gori kapelca v Dreamu). Zakaj bi bila platina razlog, zakaj pa ne smao ogled vseh možnih koncev? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. januar 2022 Share Objavljeno 15. januar 2022 Majek reče pred 1 uro: Zakaj bi bila platina razlog, zakaj pa ne smao ogled vseh možnih koncev? Ker honestly niso res nič posebnega. Osebno bi raje pogledal na Youtube, kakor se zafrkaval s sejvi. Men se je v bistvu šlo samo za dodatnega bossa. Platino sem naredu usput, ker sem prvič IN drugič zajebal Umbilical Cords Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 16. januar 2022 Share Objavljeno 16. januar 2022 Sal v dlc dans malo…mi je kar fun…ona bestija gori ko pride je jeben…pol pa se se frenzy equipa pa ti mece neke scite…..mogo ga orav v boss areno zvlect da sem mel malo placa da se pomero..ker na stengah nisn mel sans. Gori oni beast pa lepo lezi na stolu pa cuma..sn mislo da se ma vdarla..zgleda se ne zaj :). Hunteri so mi malo tecni sicer. Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 17. januar 2022 Share Objavljeno 17. januar 2022 7 strani v treh dneh za 7 let star špil! Ki sem ga že večkrat v celoti preigral do amena in ko berem me mika, da bi ga šel ponovno, kljub 30 fps v letu 2022! PETICIJA, da uradno spremenimo ime foruma v Bloodnjalnik!!! 1 8 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 17. januar 2022 Share Objavljeno 17. januar 2022 Berem malo komentarje kak je God of War na Steamu...in 90% komentarjev je, kdaj bo Bloodborne portan 1 Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 17. januar 2022 Share Objavljeno 17. januar 2022 Hmmm…kaj je s tem…bolj si deep v spilu lazji bossi so :/….margo pa ona amy pa to sploh ni noben izziv. BSB pa logarius kurba ti data edina malo zasvicat…ostalo bol meh…zaj mi utica gori..najbolse da probam dlc kolko se da(ki je res jeben)…pa je to to za prvic. Aha…pojedo sem 3 tote corde..tak da to je 1 konec? bom vido al bom zaj dlc poko al se leto en skozihod da se malo nabildam pa te dlc. Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 17. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 17. januar 2022 (urejano) George Michael reče pred 16 minutami: margo pa ona amy pa to sploh ni noben izziv. Kera dva boss-a sta to? P.S.: Aja... pod prvo verjetno misliše Mergo's Wet Nurse. Amy pa? Amygdala? Pa saj to si že prej potolkel kolko vem. 17. januar 2022 uredilo bitje tomazek Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 17. januar 2022 Share Objavljeno 17. januar 2022 Tota ja…ne nisem se..oz amy oni dan margo pa malo prej…zaj sem pri ludwigu v dlcju…prvic sn priso do pol…ampak ok sn ga studiro 10min se izmiko…zaj mi je zacel strelat se neke. je ze malo vec izziva..pa dmg mu skoro nic ne delam…prav 200x ga bom mogo vdarit da bo hin kam si ti priso? Si zakluco ze? Kaj si kaj bildal? Jaz sem samo moc 42 pa vit 44..end 21 pa sekira +9….drugiSkoziHod bom ludwig sword pa amyArm. Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 17. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 17. januar 2022 (urejano) George Michael reče pred 30 minutami: Si zakluco ze? Kaj si kaj bildal? Jaz sem samo moc 42 pa vit 44..end 21 pa sekira +9….drugiSkoziHod bom ludwig sword pa amyArm. Ne nesem še Po prekletih Chalice Dungeonih se drkam. Fak... Ta del mi res neje glih pri srcu tak kot main game (brez njih) in DLC. Tisto je vse kapo dol 17. januar 2022 uredilo bitje tomazek Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 17. januar 2022 Share Objavljeno 17. januar 2022 Ja chalici so men tudi kar nekaj..1sem naredo pa me je minlo…da bi se drugo pol zagnal. Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 17. januar 2022 Share Objavljeno 17. januar 2022 Matr tak kot si overlevelan in ne delaš Ludwigu damage? Kaj po zraku mlatiš? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. januar 2022 Share Objavljeno 17. januar 2022 Toamzek in George pustita tisto sranje od chalicov, tisto je sam tko, če ti RES vsega zmanjka enega dungeona tko mal za okus nardiš, to je pa to. Sta main game in dlc preveč mega da bi si ju zakisal Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. januar 2022 Share Objavljeno 17. januar 2022 Galko reče pred 1 minuto: Toamzek in George pustita tisto sranje od chalicov, tisto je sam tko, če ti RES vsega zmanjka enega dungeona tko mal za okus nardiš, to je pa to. Sta main game in dlc preveč mega da bi si ju zakisal Men bi bilo žal, da bi zamudil par bossov tam notri. Definitvno se splača potrpet, ker labirint sploh niso neki zajebani (razen enga, kjer maš ves čas samo pol energije). Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 17. januar 2022 Share Objavljeno 17. januar 2022 Majek reče pred 2 minutama: Matr tak kot si overlevelan in ne delaš Ludwigu damage? Kaj po zraku mlatiš? ma ful malo res…se bolt paper mam gor pa iztegnjeno sekiro..pa mu dela 270dmg z light att….ce pa ga na strong dobim pa 330. Tak da ves da se po polzje premikam…zaj v drugo sem priso ze do konca skoro…samo mi je bol neki combo sword att spusto pa brez vialov sem ostal in sem lepo puso. Sau farmat zgorn del zadne sobe…ko so 3 svinje pa neke nindze…na en run dobis lepo 45k…pa full bloodVialov…tu se 2 kroga pa na jovo na novo ludwig…prav vrhunski boss mi je. Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 17. januar 2022 Share Objavljeno 17. januar 2022 (urejano) Ma na en chalice glpyh : xc284ugx . Idi na en chalice nagrobnik in daj search in vpiši to. Pol pa idi tam tepst oba viteza, da boš vsaj še dobro geme za orožje dobival zraven duš. Pa še izziv boš dobil. Pač pobiješ vse in uporabiš Hunter's mark. Teh si pa nakupiš v trgovini. Isto delaš za Blood viale in metke. Zakaj bi to farmal. edit: aja edina fora Hunter's marka je, da ti ne obnovi zalog blood vialov in metkov, tako da pač vsake tolko se portaš nazaj v dream ali pač preprosto umreš in pobereš nazaj. 17. januar 2022 uredilo bitje Majek 2 Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 17. januar 2022 Share Objavljeno 17. januar 2022 Naj naj naj stvari so 3…prav epic fajt…se muzika polek vrhunsko spremla….na koncu mu dau vecni mir da so luci vzgane :)) Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 17. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 17. januar 2022 Moraš biti online Zdaj našel kje vpišem. Grem pogledat. Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 17. januar 2022 Share Objavljeno 17. januar 2022 Ma ja toliko, da jo najdeš boš že online. Ko imaš enkrat aktivirano pa ne rabiš več hodit online. Razen, če jo zbrišeš al pa iščeš novo. 1 Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 17. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 17. januar 2022 Tnx. Grem v tretji layer pogledat, ker se je dobro farmalo v prvih dveh. Moral pa bi spat Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 18. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 18. januar 2022 "Ob tej posebni priložnosti bi se posebej rad zahvalil ožji družini, bližnjim prijateljem in posameznim dobrim ljudem foruma. Lepo je bilo sodelovati z vami in hvala za podporo v najtežjih trenutkih. Hkrati pa lep pozdrav vsem, ki me poznajo." 4 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 18. januar 2022 Share Objavljeno 18. januar 2022 Haha lol tole je pa fake Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 18. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 18. januar 2022 Gatsu reče pred 5 minutami: Haha lol tole je pa fake What? Evo, ravnokar fotkano in napisano ročno gor... Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 18. januar 2022 Share Objavljeno 18. januar 2022 Najs..kar platino speko…kaj si konce čizal z save-om? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.