Bog in batina Objavljeno 16. avgust 2021 Share Objavljeno 16. avgust 2021 Ali ima kdo izkušnje z temle zenbook-om z 2 zaslonoma...je stvar res tako priročna al je bolj meh...oz je cena upravičena. https://www.mimovrste.com/asus-zenbook/asus-zenbook-duo-14-ux482ea-evo-wb513t-prenosnik-temno-moder?tab=parameters Navedek Povezava do prispevka
Dusan On A Mission Objavljeno 16. avgust 2021 Share Objavljeno 16. avgust 2021 BREZPLAČNO darilo v vrednosti 15,19 € Marvo M112 gaming miška, USB, RGB BREZPLAČNO darilo v vrednosti 70,60 € Microsoft 365 Personal 1-letna naročnina, ENG Že zaradi teh dveh daril nebi kupil. Navedek Povezava do prispevka
Bog in batina Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 https://notesniki.si/izdelek/prenosnik-acer-conceptd-7-4k-in-rtx2060/ Kaj pa teli Acer Concept D7...zgledajo kar všečno.Ima kdo kaksno mneneje,izkušnje? Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 Bog in batina reče pred 3 urami: https://notesniki.si/izdelek/prenosnik-acer-conceptd-7-4k-in-rtx2060/ Kaj pa teli Acer Concept D7...zgledajo kar všečno.Ima kdo kaksno mneneje,izkušnje? saj ne, da si ga lastim ali da imam izkušnje z njim, gledam pa specifikacije in ceno. Star procesor, stara in niti ne tako dobra grafa...in zakaj pri 15 palčnem zaslonu rabiš 4K? In cena za vse to 1,5k €? Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 je Cashman bolj kot ne vse povedal. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 (urejano) Jaz sem razmišljal da bi si kupil novo tablico, predvsem za kakšne digitalne stripe in morda kakšen light use. Potem pa sem malo bolj razmislil in dejstvo je, da so androidne tablice totalna jajca - praktično neuporabne za karkoli resnega. In na koncu nabavil tole: https://www.mimovrste.com/tablice/chuwi-ubook-x-tablicni-racunalnik-s-tipkovnico-8gb256gb 12-inčni hibridni laptop, s 256gb ssd in 8 gb spomina, ki je čisto cool za light office use, plus predvanjanje 4k materiala. Glavni plus je lep visokoločljivostni ekran, na katerem digitalni stripi izgledajo brutalno dobro plus ob dejstvu, da je tabilca 12 inčna. Windows sistem je tako ene 1000x boljši od androidnih jajc. Tako da mega cool nakup za to ceno. Prvo sem bil skeptičen nad firmo Chuwi kaj so to nega random kitajska jajca, ampak je zadeva zelo proper. Build quality je odličen, prav tako touch tablica deluje brezhibno. Zelo zadovoljen. Tako da če kdo išče kakšnega mini hibrida za majhen denar zelo svetujem nakup. 18. avgust 2021 uredilo bitje Feget Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 Sorci kolega... sam karkoli kar ima v sebi Celeron ni vredno da bootne karkoli razen lightweight linuxa. 1 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 Men je kolegica @lizz zrihtala en laptop za dobro ceno s celeronom. Ma sem rekel, ma bo dobro za surfat po netu pa kak film pogledat. Ma tega ne bi smel prodajat, resno. Celeron so res taka pasja jajca, da sem moral menjat za vsaj i3, kater je še vedno zelo švoh, ampak je to, kar sem rabil za nezahtevno uporabo. Celeron je no go sincer 1995. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 Poglejta kakšna jajca od procesorjev imajo 2x dražje tablice valda pa ne boš za 400 evrov dobil top mašine - sploh v tako ličnem ohišju in s proper ekranom. Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 ja, zato ker furajo androida al neki. Kar je pa linux. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 19. avgust 2021 Share Objavljeno 19. avgust 2021 (urejano) No overall performance ni slab za tablični trg. Dejansko mislim da je kot tablica to najboljši nakup glede na ceno/performance. Tablica ki bi dejansko bila boljša bi bila v rangu 800+ evrov z oled ekranom. Druga opcija bi bili surface hibrid laptopi, ki pa so tudi kar dragi. Pa poudarjam, da je bil nakup primarno mišljen za branje digitalnih stripov in s tega vidiga je mega nakup, oziroma razen enako velike tablice z oled ekranom mislim da ni boljšega. 19. avgust 2021 uredilo bitje Feget Navedek Povezava do prispevka
lizz Objavljeno 19. avgust 2021 Share Objavljeno 19. avgust 2021 atomic reče pred 6 urami: Men je kolegica @lizz zrihtala en laptop za dobro ceno s celeronom. Ma sem rekel, ma bo dobro za surfat po netu pa kak film pogledat. Ma tega ne bi smel prodajat, resno. Celeron so res taka pasja jajca, da sem moral menjat za vsaj i3, kater je še vedno zelo švoh, ampak je to, kar sem rabil za nezahtevno uporabo. Celeron je no go sincer 1995. ej! kolegica lizz ti je zrihtala sam popuste, celeron si si sam zbral :D. drugac pa švohotnost je se vedno relativen pojem.. kdaj bodo to ljudje dojel 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 19. avgust 2021 Share Objavljeno 19. avgust 2021 Za 400€ dobis jebenega ipada ki bruhne po tem celeronu kadar hoces. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 19. avgust 2021 Share Objavljeno 19. avgust 2021 Ipad lol Če bi bil 50 evrov ga ne bi kupil. Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 19. avgust 2021 Share Objavljeno 19. avgust 2021 dejansko je šit, če na to gledaš kot na laptop. če pa na to gledaš kot tablič, potem je še vseeno drago ampak prebavljivo. čeprav nikoli in a trillion years ne bi kupil windows naprave za tablični use. thats just... raje ne bi. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 19. avgust 2021 Share Objavljeno 19. avgust 2021 (urejano) Hmm ne vem no, na windowsih dobim 100% support vsega kar sicer uporabljam, android pa je res tisto proper sranje dobro edino za telefone. Androidna tablica je meni ena najbolj neuporabnih zadev možno (poleg seveda applovih jajc). 12 inčni windows laptop po drugi strani ima svoje prednosti - predvsem super prenosljivost. 256 gb ssd in 8 gb delovnega spomina pomeni, da je za windows office uporabo čisto cool. Visokoločljivostni ekran pa je milina za branje stripov ali knjig - main reason for buying the device. Sicer imam za delo dva laptopa, enega z i7, enega z i5 tako da za resno delo bom tako uporabljal ta dva. Ampak če pa rabim prenosljivost je pa ta 12 inčnih kar cool. Spet zanemarjate ceno izdelka, ki je res nizka - v tem cenovnem rangu imaš ali res obupno slabe laptope, ki niso nič kaj prenosljivi, ali pa res bedne androidne tablice, oziroma applovo sranje, ki ne podpira ničesar. Sicer pa se mi ne da več. Če je kdo na trgu za tablica za branej stripov sem mu dal najboljši deal na trgu trenuntno v tem cenovnem rangu. Ne da se mi zdaj tukaj prepričevati folka ali je zadeva krš ali ne. Vem samo to, da je v primerjavi z vsemi appli in androidnimi tablicami res prava milina, ko uporabljaš kvaliteten operacijski sistem. Ta železnina je itak polna nekih mojstrov tehnike, kjer nobeden nima 5 evrov 19. avgust 2021 uredilo bitje Feget Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 20. avgust 2021 Share Objavljeno 20. avgust 2021 ti jih tud nimaš, zato pa si škrtaru pa si kupil krš. Drgač bi si vzel surface od MSja. odjava je zgori desno. Lp pa lep pozdrav. Edit. Recimo ta kos dreka:https://www.pametni-nakupi.si/product/microsoft-surface-pro-4?utm_source=Fbmpp&utm_medium=mpc&utm_campaign=prenosniki 1 Navedek Povezava do prispevka
1309976 Objavljeno 22. avgust 2021 Share Objavljeno 22. avgust 2021 (urejano) Za šolo potrebujemo dodaten laptop. Na stran imam danega tega v spodnjem linku. Uporaba bo za šolo, ter tudi za igrice (tudi sam občasno). https://www.mediamarkt.at/de/product/_lenovo-gaming-notebook-legion-5-r5-5600h-16gb-ram-512gb-ssd-rtx-3060-15-6-zoll-fhd-120hz-82ju000jge-1816862.html Doma že imamo Legiona 5, sicer z 1650ko (kupljen lani, tak čas). Za igre pa se še vedno uporablja ps4. Kaj menite je zgornji link dober nakup ali se za splošno uporabnost raje nabavi laptop za 600-700eur in ps5 (ter proda ps4, če bi sploh še kaj dobil zanj)? Malo me odvrača možnost nadgradnje pri cenejših laptopih, ker je ponavadi bolj ali manj ni. Do zdaj sem imel prakso, da sem kupoval laptope, ki so bili potem v uporabi cca 10 let. Legioni so solidno nadgradljivi (ram, ssd, baterija in wifi) in dokaj kvalitetna izdelava. Razmišljam pa v smeri če vseeno ni boljša kombinacija s cenejšim laptopom in ps5. Mogoče še to, za to ceno so zgornji laptopi že pošli (me pa eden čaka še skoraj 14 dni). Kolikor sem razbral iz raznih testov in poročil po netu je splošno sicer dober čas za nakup laptopa, a kot sem že omenil razmišljam predvsem o smiselnosti oziroma čim boljši uporabnosti za denar. Kakšno mnenje? Lp 22. avgust 2021 uredilo bitje 1309976 Navedek Povezava do prispevka
MaDrung Objavljeno 22. avgust 2021 Share Objavljeno 22. avgust 2021 Jaz bi ti priporočal PS5 in laptop za nekih 700 €, ki je res za pisarniško delo (kak probook ipd.). Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 22. avgust 2021 Share Objavljeno 22. avgust 2021 Ja, ta diskretna grafa nima neki ful smisla ce mislis laptop uporabljt za pisarno in spilat igrice na ps. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. avgust 2021 Share Objavljeno 22. avgust 2021 zakaj rabis za solo dodaten laptop? Navedek Povezava do prispevka
1309976 Objavljeno 22. avgust 2021 Share Objavljeno 22. avgust 2021 (urejano) 2 otroka (11 in 13)...pa cca 12 let stari hp je spustil dušo. So ga leta že kar nacenjala, sem moral neprestano nekaj rihtati. Imata sicer se tablico, a je prenosnik vseeno bolj uporaben. In pa, predvidevam da bo pozimi spet nekaj časa šola od doma. Služben prenosnik je pa off limits za familijo. Lp P.s. Po eni strani pa se mi niti ne mudi nekaj z nakupom ps5, ker je ps4 backlog kar konkreten (edino Deamon souls me mika, ampak bo že). Pa predvidevam, da bodo čez leto začeli hypati s kakšno ps5 pro varianto...Najboljši sosed variante pa tudi ni več. 22. avgust 2021 uredilo bitje 1309976 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. avgust 2021 Share Objavljeno 22. avgust 2021 a kupi nek decent nettop pa tipkovnico pa monitor pa misko za to pa plejko za igrice se vedno bos pod 1100 eur Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 22. avgust 2021 Share Objavljeno 22. avgust 2021 (urejano) Nettop 2021 choose oneLtc 22. avgust 2021 uredilo bitje Arey 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. avgust 2021 Share Objavljeno 22. avgust 2021 kaj je narobe z nettopom za solo Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 22. avgust 2021 Share Objavljeno 22. avgust 2021 mogoče to da želi prenosnik. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. avgust 2021 Share Objavljeno 22. avgust 2021 prenosniki spadajo v smeti Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 22. avgust 2021 Share Objavljeno 22. avgust 2021 magični kralj reče pred 8 minutami: prenosniki spadajo v smeti tvoje mnenje tudi. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. avgust 2021 Share Objavljeno 22. avgust 2021 klasik dono 1 Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 22. avgust 2021 Share Objavljeno 22. avgust 2021 1309976 reče pred 10 urami: Za šolo potrebujemo dodaten laptop. Na stran imam danega tega v spodnjem linku. Uporaba bo za šolo, ter tudi za igrice (tudi sam občasno). https://www.mediamarkt.at/de/product/_lenovo-gaming-notebook-legion-5-r5-5600h-16gb-ram-512gb-ssd-rtx-3060-15-6-zoll-fhd-120hz-82ju000jge-1816862.html Doma že imamo Legiona 5, sicer z 1650ko (kupljen lani, tak čas). Za igre pa se še vedno uporablja ps4. Kaj menite je zgornji link dober nakup ali se za splošno uporabnost raje nabavi laptop za 600-700eur in ps5 (ter proda ps4, če bi sploh še kaj dobil zanj)? Malo me odvrača možnost nadgradnje pri cenejših laptopih, ker je ponavadi bolj ali manj ni. Do zdaj sem imel prakso, da sem kupoval laptope, ki so bili potem v uporabi cca 10 let. Legioni so solidno nadgradljivi (ram, ssd, baterija in wifi) in dokaj kvalitetna izdelava. Razmišljam pa v smeri če vseeno ni boljša kombinacija s cenejšim laptopom in ps5. Mogoče še to, za to ceno so zgornji laptopi že pošli (me pa eden čaka še skoraj 14 dni). Kolikor sem razbral iz raznih testov in poročil po netu je splošno sicer dober čas za nakup laptopa, a kot sem že omenil razmišljam predvsem o smiselnosti oziroma čim boljši uporabnosti za denar. Kakšno mnenje? Lp se pridružujem ostalim z mnenjem, da je precej bolj praktično kupit nekaj thin and light za šolsko delo. dodatna stvar k bi men bla pomembna recimo (nism fotr - fuj mularija), pa je to da bi rajši videl, da ma froc ločene zadeve za delo in zabavo. pač, mulariji, ki ma danes probleme z vsem je mal smešno danglat "korenje" pred nosom medtem ko je treba delat (beri: drkaj zoom, namesto fortnita or what have u). Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.