Skoči na vsebino

Kaj se trenutno predvaja?

amnesia

Priporočeni prispevki

gerozaver reče Dne, 25. 7. 2024 at 10:58:

Presumed innocent se je zaključil.

Guess the killer, jaz ga nisem :blink:

Meni se je dozdevalo, da bo nekaj v tem stilu, ampak ok. Ni mi bil to zares minus. Največji minus sta mi bila Sarsgaard ter ta, ki je igral "Delay" karkoli že je ta igralec, holy shit, toliko netalenta v eni osebi, grozen B-movie acting all the way through. 

kid666 reče Dne, 25. 7. 2024 at 11:31:

@gerozaver

Skrij vsebine

jaz sem se bežno spomnil mal iz filma s Harrisonom Fordom, je pa tle dodan še en mini twist

(so pa potrdil že 2. sezono)

Ja, kolikor sem gledal je vse to narejeno po knjižni predlogi, in tudi knjigi sta dve, Presumed Innocent ter Innocent.

Povezava do prispevka

Gledam Batman Caped Crusader risanko (2024)

Dost na old skul narejena risanka, samo meni osebno ne sede tok kokr Animated Series. Za eno tako resno serijo je mogoče preveč klišejev, da bi jaz jemal resno. Vidi se, da se drži nazaj, nimam nič proti temu, da ni R rated, samo vseeno bi lahko blo vsaj malo boljše spisano vse skupaj.

Tud izgled likov mi ne sede.

En plus je to, da je Bats dejansko detektiv.

Penguin je ženska, Harley je mehičanka. Ne razumem teh sprememb, ker ne nardi razlike v zgodbi, ampak ok. Koga bo zih motilo :D

Bi rekel, da mi je bla Harley serija veliko bolj všeč, ker kljub temu da je bla zajebancija te je znala serija vsaj tu pa tam presenetit, tud če so malo kopirali The Boys. Tale Batman serija je pa za ljudi, ki niti prve epizode The Boys ne bi dokončali.

Povezava do prispevka

ne vem, če je že kdo kdaj predlagal, ampak Dave je zame odkritje leta (čeprav se je serija začela predvajat v 2020).

prva dva dela tako-tako, potem se pa začnejo vsaj nekajminutni presežki v vsakem delu do konca prve sezone (kolikor sem si do sedaj uspel pogledat, so pa zaenkrat tri sezone zunaj).

nora serija. pa Ally, uf. :wub:

:worship:

uredilo bitje quessoy
Povezava do prispevka

zadnjič sem mal brskal po starih serijah, ki jih mam na disku in sem pogledal prvo sezono Pachinko (apple tv, po knjigi). drama o korejskih izseljencih na japonskem, večinoma se dogaja v prejšnjem stoletju. spremlja eno družino in preklaplja med preteklostjo in sedanjostjo (pozna osemdeseta/zgodnja devetdeseta). kr zanimivo, ker nisem preveč poznal te tematike. 

pred kratkim se je začela druga sezona. 

Povezava do prispevka

Sicer se še ne predvaja, ampak oktobra bi naj na HBO Max prišla nova priredba Salem's Lot :

Navedek

New Line's film adaptation of Stephen King's 1975 bestselling novel “Salem's Lot” will debut on Max in 2024.

Jaz si bom kar "bookmarkal" za vsak slučaj. 

Povezava do prispevka

Nekje sem prebral ocene o From pa sedaj zaključujem  drugo sezono. Tretja se začne 22. septembra. Totalen Lost vibe. Marsikatera neumnost je not, posebno, ko like postavljajo v neracionalne konflikte med seboj (enako kot v Lost) pa ko uporabljajo neumno simboliko (halucinacije s plešočo balerino ipd.) ampak kot celota je serija čisti popcorn, vleče 100 na uro. Upam le, da ne konča kot en debakel, enako kot Lost.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...