144,000 Light Warrior Objavljeno 19. februar 2023 Share Objavljeno 19. februar 2023 (urejano) Evo to je igralec kova, ki bi ga Dallas rabil. Ne pa razni olupki drugih ekip. 19. februar 2023 uredilo bitje Aang 1 1 Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 19. februar 2023 Share Objavljeno 19. februar 2023 Ta ne špila obrambe nič, takih imajo že dosti oz. Preveč Navedek Povezava do prispevka
BigBadWolf Objavljeno 19. februar 2023 Share Objavljeno 19. februar 2023 Aang reče pred 1 uro: Evo to je igralec kova, ki bi ga Dallas rabil. Ne pa razni olupki drugih ekip. 2016 is calling Navedek Povezava do prispevka
144,000 Light Warrior Objavljeno 19. februar 2023 Share Objavljeno 19. februar 2023 Pa kaj vam ni jasno. Saj pa je Kiddo izjavil da je obramba pase. Treba samo več košev dat. Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 (urejano) Lol Doncic pa Joker vzela 5, 6 metov, Kyrie, Embild in co. 20+. I guess you have to give them something at least… To bo mev Skip spet field day, ko bo lapov, kako modela nista prava moška, ker ne zahtevata žoge zase or. somethin 20. februar 2023 uredilo bitje dilar Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Ma sej realno je kr hecno da zgolj evropejci jemljejo to All star tekmo kot sov/dopust/karkoli, uni crnuhi pa se hocejo dokazat kdo zna jace kucnit iz "igre" in/ali cepnit kos s polovice. Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Kak skor.. Tole je vedno bolj parodiji podobno... Kdo to sploh še gleda v živo? All star? Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 (urejano) dilar reče pred 3 urami: Lol Doncic pa Joker vzela 5, 6 metov, Kyrie, Embild in co. 20+. I guess you have to give them something at least… To bo mev Skip spet field day, ko bo lapov, kako modela nista prava moška, ker ne zahtevata žoge zase or. somethin Lol pa saj Donkeju in Jokiću že na faci vidiš da jima bolj ne bi moglo dol viset za tole allstar tekmo. Pa Luka ko je šel na klop "I got my 2 points" haha. Pa že onidan je omenil da se glede all-starja najbolj veseli nedelje ko gre v Mehiko na dopust. Skoraj tako dobra obramba kot na pravih tekmah. Vsaj zabaval se je malce. 20. februar 2023 uredilo bitje Seth 2 Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 A drafta ni bilo? Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 tuerk reče pred 1 minuto: A drafta ni bilo? Je bil ja, tole sem celo pogledal za razliko od same tekme. No je pa končnu uspelo Giannisu premagat LeGMa. Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Kyrie's shoes. 7 Navedek Povezava do prispevka
Waslich Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Gogy reče pred 22 minutami: Kak skor.. Tole je vedno bolj parodiji podobno... Kdo to sploh še gleda v živo? All star? Se mi zdi, da odkar je prišel Lebron na sceno, z "hey, were are all buddies" mentaliteto, je vse skupaj postalo en joke. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vincent Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Waslich reče pred 8 minutami: Se mi zdi, da odkar je prišel Lebron na sceno, z "hey, were are all buddies" mentaliteto, je vse skupaj postalo en joke. nobene tekmovalnosti ni več na te tekmah, odkar je to neumno izbiranje ekip. Moral bi špilat beli proti črnim, to bi zadevo vsi resno vzel Ali pa vsaj američani proti ostalim, to bi se poklal pomojem. Minimalno pa nazaj na East v West, to se vsaj približno resno vzame (tekmovanje katera konferenca je močnejša). 1 2 Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Vincent reče pred 32 minutami: nobene tekmovalnosti ni več na te tekmah, odkar je to neumno izbiranje ekip. Moral bi špilat beli proti črnim, to bi zadevo vsi resno vzel Ali pa vsaj američani proti ostalim, to bi se poklal pomojem. Minimalno pa nazaj na East v West, to se vsaj približno resno vzame (tekmovanje katera konferenca je močnejša). Sm lih hotu rečt ja, naj bo USA vs. the World, bi se vsaj mejbi še Balkanci napalili (jači od sudbine, etc.). Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Mah, tut East - West je šlo v kurac, odkar so mimoze na sceni in vzamejo All star kot revijalno tekmico, pokažmo frizurce, pa patike, pa dejmo gledat, da se ne bi noben poškodoval...Pazi, noht se mi je zalomil. Ne me po glavi, k mam glih viklerje za mini val... 4 1 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 (urejano) Jst pogledam sam se trice v zivo, ker mi je edini se tak pravi, klasicni event, ki ga ne mores neki poneumit. So dodal te dodatne zoge z vecje razdalje za bonus, amapak klasika ostane, pac zadet jih mors cimvec, ni tle neke znanosti. Me je pa presenetila "neumnost" parih tekmovalcev, ker jim je zmanjkalo casa, ker so res lagano metali, celo gledali pri daljsih metih ce bo zoga padla not, namesto takoj tekli do naslednjega stojala. Mislm wtf, event je od nekdaj, vsak lolek ve da je treba tud mal takticno natempirat vsak met.... Mi je blo pa kul da je se Dame koncno dobil, ceprov z mal srece, Hieldu se je ena mal odkotalila ven, kar bi blo dost za zmago Skills challenge pogledam sam zato ker je pred tricami. Tist originalni koncept mi je bil se ok, to kar je zdej to ratalo je pa negledljivo sranje. Kucanja spustim, ker noben vec nima idej kaj nardit. Med nogami zdej dela ze vsak na razne nacine. Ful pogresam mal kreativnosti, tko kot jo je zdej pokazal Mcclung (hudi dunki drgac ). Mislim res mi ni jasno, po YT se najde en kup hudih dunkov enih random amaterjev, modelckov iz geta, z res atraktivnimi zabijanji, potem ti pa nbajevci servirajo boring shit kot so ga ostali trije poleg Mcclunga. Allstar tekma pa skoda besed. Ne gledam sploh ze vsaj 10 let 20. februar 2023 uredilo bitje seattle 1 Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Take oblike metanja tric nihce ne trenira in jim totalno zjebe ritem ze to da morajo sami jemat zoge z vozicka, casovna omejenost pa je pika na i. Podnobno je pri zabijanju problem da se vecini sploh ne da s tem ukvarjat, se pripravljat, se izpostavljat, riskirat poskodbe za en prazen nic, tako rekoc. Ni prestiznosti ni zadostne denarne kompenzacije. Ce bi imel eno ali drugo, bi imel vec resnih konkurentov. Sej vsako leto imas mogoce enega ali dva resna konkurenta, ostali pa pridejo lih tolko da so zraven. Sej ze to da so pripeljali enega iz G lige je letos izjemna poteza ki se je izkazala za dobro saj so nasli cloveka ki iz hoce pokazat v upanju na boljso pogodbo. Kar se tice all star tekme pa ne bo nikoli vec tako kot je bilo nekoc ker enostavno ni vec unega rivalstva med ekipami in konferencama. In to se je zacelo z upadanjem lojalnosti fransizam in idejo da si igralci sami krojijo svojo usodo, kar je seveda dalec od slabega, samo pol tak format hitro nima vec smisla. Osebno sem gledal predvsem zaradi sova pred tekmo, pol samo tekmo sem prespal, haha. 1 Navedek Povezava do prispevka
Thrivial Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 dilar reče pred 5 urami: Sm lih hotu rečt ja, naj bo USA vs. the World, bi se vsaj mejbi še Balkanci napalili (jači od sudbine, etc.). Lahko bi imeli turnir: 1. ZDA 2. Bivsa Jugoslavija 3. Preostanek Evrope 4. Preostanek sveta 1 Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Stasis reče pred 3 urami: Sej ze to da so pripeljali enega iz G lige je letos izjemna poteza ki se je izkazala za dobro saj so nasli cloveka ki iz hoce pokazat v upanju na boljso pogodbo. Ne samo za boljšo pogodbo 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Waslich Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Nevem zakaj tip tolko vztraja, ker tako in tako ni NBA material. V Evropi bi verjetno lahko odfural eno solidno dobro plačano kariero. Niso vsi za NBA. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Navedek McClung faced this dilemma last summer. He could have made over a million dollars playing either for Fenerbahce (Turkey) or the Shanghai Sharks (China). Jebat ga, sanje so sanje. In NBA so njegove. 1 Navedek Povezava do prispevka
El Jefe Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 2 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 Goran bo očitno brez kluba še danes... Ne vem zakaj ni probal Dallas dobit modela ker bi bil pomoje 10x boljši cheerleader ko Pinson + model je dejansko lahko zelo uporaben v obrambi na kar nekaj za Dallasovo obrambo problematičnih igralcih. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 K so Dalas hudi bebci Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 Dajte nehat hypat te odslužene veterane, odpadno železo vse skupaj in aldridge in goran. Aldridge bo vsaj kako piko v napadu dal. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 V večini ekip nimajo ti modeli itak nobenga vpliva oz praktično ne igrajo. Sam fak ko pogledaš na Dallasovo klop... 1 Navedek Povezava do prispevka
Waslich Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 (urejano) Goran je letos tema. IMO game over z njegovo kariero (v NBA). Sem pa vedno mislil, da ker je bil crafty in smart player, da bo morda sposoben podobno kot Nash furat kariero do 38-40 leta. Samo očitno ne bo. 21. februar 2023 uredilo bitje Waslich 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.