Sovica Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 Hernier reče pred 35 minutami: A maš kakšen gadget, da ti drži fon na kontrolerju? Naredu sm enga homemade par mesceov nazaj, gor sm z alkoholcom se napisal nintendo svic, pa mislil poslikat za mn3, Sam, Sm igral 5 minut pa mi je blo bolj komot met loceno telefon polozen nekje da prosto opletam s kontrolerjem, DiY gadget sm pa stran vrgu Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 @Hernier A to bo tudi zraven tvojega emulator packa? Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 20. avgust 2022 Share Objavljeno 20. avgust 2022 Končno moje mokre sanje so uresničene RDR@60fps 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 20. avgust 2022 Share Objavljeno 20. avgust 2022 PS5 Lover reče pred 1 uro: RDR@60fps Sanjaj lol. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 22. avgust 2022 Share Objavljeno 22. avgust 2022 Fak kolk se mi ne da romov iskat in jih kopirat na usb Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 22. avgust 2022 Share Objavljeno 22. avgust 2022 (urejano) Drgač je pa RDR že na XBSX v 4K na trdnih 30fps 22. avgust 2022 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 22. avgust 2022 Share Objavljeno 22. avgust 2022 Kastor reče pred 1 minuto: Fak kolk se mi ne da romov iskat in jih kopirat na usb Nimaš kaj iskat, imaš cel kup strani z romi... predvsem je vprašanje kaj bi igral in potem ugotoviš, da nič od tega, ker je zastonj in se zgubi motivacija al neki 1 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 22. avgust 2022 Share Objavljeno 22. avgust 2022 Kastor reče pred 7 minutami: Fak kolk se mi ne da romov iskat in jih kopirat na usb Poišči NoIntro packe. Nointro je grupa, ki zripa vse igrice določenega sistema in fukne na net zazipan folder z njimi. In pač za vsako igro zripajo vse verzije, tako da dobiš EU verzijo, JP in USA verzijo oziroma pač vse, ki obstajajo https://archive.org/download/no-intro_romsets/no-intro romsets/ Se pa specializirajo za igre na kartušah. Grupa, ki ripa CD igre, pa so Redump, ampak njihovi full system dumpi so pač preogromni, tako da jih nekako nima smisla DL-jat. PS1 dump mislim da znaša 600 gb, PS2 dump pa blizu 3 tera . No, kar je v bistvu še vedno dosti malo, če tako pomislim, hehe 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 22. avgust 2022 Share Objavljeno 22. avgust 2022 hm ok bom poiskal tole, saj iskreno povedano sploh ne vem kaj bi igral, na koncu bo random trip down the memory lane za 5 minut, pol pa nazaj na slay the spire Navedek Povezava do prispevka
bendeho Objavljeno 22. avgust 2022 Share Objavljeno 22. avgust 2022 Bessie reče pred 52 minutami: Drgač je pa RDR že na XBSX v 4K na trdnih 30fps ta video je za one X, imam series X in RDR1 izgleda res lepo, ne bi ji dal xy let, ne znam pa prešteti frame-e 1 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 22. avgust 2022 Share Objavljeno 22. avgust 2022 No, sej, že takrat je bil to zrihtano,, ne vem, če so za series kaj popravljali!? Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 22. avgust 2022 Share Objavljeno 22. avgust 2022 Bessie reče pred 3 urami: trdnih 30fps tu je problem, ker zdej ste tud konzolkoti razvajani z 120fps Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. avgust 2022 Share Objavljeno 22. avgust 2022 PS5 Lover reče pred 1 minuto: tu je problem, ker zdej ste tud konzolkoti razvajani z 120fps v bistvu ste PC-jaški tisti, ki niste imeli 60 fps v časih SNESa lol. 1 Navedek Povezava do prispevka
bendeho Objavljeno 22. avgust 2022 Share Objavljeno 22. avgust 2022 Bessie reče pred 2 urama: No, sej, že takrat je bil to zrihtano,, ne vem, če so za series kaj popravljali!? nimam pojma, imam one x tudi doma, samo mi iz nekega razloga ne bere dvdjev, samo bluray, in ne morem sprobati, ce je kaka razlika v rdr1, razen da zaradi ssdja hitreje nalaga Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 23. avgust 2022 Share Objavljeno 23. avgust 2022 ke_kit reče pred 17 urami: v bistvu ste PC-jaški tisti, ki niste imeli 60 fps v časih SNESa lol. Toti najbolj glasni PCjaši tukaj takrat še rojen niso bli tko da 2 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 23. avgust 2022 Share Objavljeno 23. avgust 2022 Kastor reče Dne, 22. 8. 2022 at 12:25: Fak kolk se mi ne da romov iskat in jih kopirat na usb Kle jih maš par, pa izberi 2 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 23. avgust 2022 Share Objavljeno 23. avgust 2022 Dad joke 9/10 Navedek Povezava do prispevka
Sovicha Objavljeno 23. avgust 2022 Share Objavljeno 23. avgust 2022 Za analfabete gamerske zgodovine bi lahko en znalec sestavil top 100 iger 80ih, ki jih lahko zdaj igramo na emulatorju 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. avgust 2022 Share Objavljeno 23. avgust 2022 https://digitaldreamdoor.com/pages/best_video-games-1980s.html 2 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 23. avgust 2022 Share Objavljeno 23. avgust 2022 Damn reality check - 1980 in na seznamu en kup mojih top špilov 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 23. avgust 2022 Share Objavljeno 23. avgust 2022 Gogy reče pred 1 uro: Kle jih maš par, pa izberi Sorry za te stvari se obrnem na uporabnika dam ... playgame 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 26. avgust 2022 Share Objavljeno 26. avgust 2022 ke_kit reče Dne, 20. 8. 2022 at 19:09: Sanjaj lol. Sem bil takrat tiho, ker so bili še vedno eni dropi v mestih, sam zdejle z zadnjim canary buildom je rock solid Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 26. avgust 2022 Share Objavljeno 26. avgust 2022 PS5 Lover reče pred 2 minutama: Sem bil takrat tiho, ker so bili še vedno eni dropi v mestih, sam zdejle z zadnjim canary buildom je rock solid Na steam decku? Močno dvomim. Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 26. avgust 2022 Share Objavljeno 26. avgust 2022 ke_kit reče pred 9 minutami: Na steam decku? Močno dvomim. Seveda na average compu no 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 5. december 2022 Share Objavljeno 5. december 2022 Bloodborne@60fps when??? 1 Navedek Povezava do prispevka
Chenier Objavljeno 19. marec 2023 Share Objavljeno 19. marec 2023 Danes zjutraj se mi je spet zahotelo drkat emulatorje Trenutno se ukvarjam s tem, kako dobro replicirati CRT videz pri pixlih, ker je res zanimiva primerjava (levo CRT, desno LCD) Moje igračkanje: LCD pixli 16:9 fukam everyday edition crt look 1 crt look 2 črnobel look aka fukam hipsterke everyday Bolj ali manj nekega res dobrega repliciranja CRT-jev pomoje ni mogoče doseči 1 Navedek Povezava do prispevka
Sovica Objavljeno 19. marec 2023 Share Objavljeno 19. marec 2023 For me its crt look 1 Navedek Povezava do prispevka
Chenier Objavljeno 19. marec 2023 Share Objavljeno 19. marec 2023 Moram mu malo bit sharpness, pol bo pa pomoje res cool ja, zdaj mal drkam Zeldo: Link to the Past Mi je pa ta shader, ki sem ga zgoraj uporabljal (monochrome* sem sam zbalansiral, ostali so po predlogi), mega všeč, ker dejansko pri okviru TV-ja dinamično preliva barve na rob, tako da res dobro izpade v gibanju *Saj drugače monochrome (črno-bel) look je bolj iz eksperimentalnih razlogov, ker se mi zdi, da pri Metroidu dobro paše, sicer je realno irelevanten, ker se igric nikoli ni nažigalo v monochromu, ker so barvni TV-ji v ZDA postal standard že sredi sedemdesetih Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. marec 2023 Share Objavljeno 19. marec 2023 (urejano) Chenier reče pred 2 urama: ker se igric nikoli ni nažigalo v monochromu, ker so barvni TV-ji v ZDA postal standard že sredi sedemdesetih No ja, škoda da nisi tega napisal v osemdesetih, da bi prebrali moji starši. Takrat smo edino barvno TV imeli v dnevni sobi in Spectrum igrice v barvah sem lahko igral zgolj v določenih terminih. Črnobela Minirama je bila dejansko tista, na kateri sem preigral tričetrt naslovov. 19. marec 2023 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.