XEcutIor Objavljeno 16. september 2020 Share Objavljeno 16. september 2020 Jaz bi se pa priporočal za FIFA 14 in Most Wanted! Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 16. september 2020 Share Objavljeno 16. september 2020 (urejano) DaCapo komplet po fer ceni al pa nič. Če ne ti hijene poberejo najboljše, ostalo pa noben ne bo niti povohal. 16. september 2020 uredilo bitje tomazek 1 Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 16. september 2020 Share Objavljeno 16. september 2020 No ja, nisem mislil sploh prodajati, zgolj iz radovednosti sem vprašal. Ampak ajde, če smo že pri tem: koliko bi pa bile vredne te omenjene igre? Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 16. september 2020 Share Objavljeno 16. september 2020 Oled Vito v dobrem stanju je zelo težko dobiti, tako da pod 100 evrov je jaz niti slučajno ne bi dajal. Če je dobro ohranjena vsaj 120. Je pa to res ultimativna handheld retro konzola, če jo pohekaš in naložiš nanjo emulatorje (za gb, gba, nes, snes, mame, neo geo, sega, ps 1, psp, N64 in celo dreamcast). 1 Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 16. september 2020 Share Objavljeno 16. september 2020 Kaj se zoni toliko čoha Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 18. september 2020 Share Objavljeno 18. september 2020 Tole vsak čas izide, modularna konzola, ki poganja igre iz originalnih medijev... Polymega Osnova je 500€ potem pa dokupuješ module/čitalce za ostale sisteme. Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 19. september 2020 Share Objavljeno 19. september 2020 Kakšne retro packe delajo momci za čip ki stane 45 evrov, a si ti fuknjen 20 let gaming zgodovine za manj kot 100 evrov Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 20. september 2020 Share Objavljeno 20. september 2020 A ma kdo kako stran kjer piše zakaj so emulatorji tako problematični? Pa zakaj more strojna oprema biti res božjastna? Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 @XEcutIor na tole slučajno naletel, za ko boš imel VR očala: https://www.emuvr.net/ 1 Povezava do prispevka
XEcutIor Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 Ćamir (izbrisani) reče pred 15 minutami: @XEcutIor na tole slučajno naletel, za ko boš imel VR očala: https://www.emuvr.net/ Kul stran, tnx! Čeprav ta program verjetno ne bom probal, ker če bom kdaj našparal dovolj cekinčkov za navidezno resničnost, si bom raje kupil PSVR kot Occulus Rift. Za slednjega močno dvomim, da bo delal na mojem 11-letnem prenosniku + na Windows XP-jih. Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 No, saj verjetno ne boš do konca lajfa na tem prenosniku Povezava do prispevka
XEcutIor Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 (urejano) Kaj pa, če bom? Vsake toliko časa spucam prah ven, in do zdaj se mi je vedno zaženil. Sem očitno res tako skrben s prenosnikom kot z mojim 10-letnim avto. Pri katerem sem seveda prvi lastnik. Pravzaprav, več bi mi koristil, če bi mi omenil TOP 10 PC iger v obdobju Windows XP-ja (2001-2006). Tistih TOP TIER iger in Skritih Biserov (Hidden Gems). Da malo obudim nostalgijo 23. oktober 2020 uredilo bitje XEcutIor Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 2. januar 2021 Share Objavljeno 2. januar 2021 Evo, sem za foro probal ZELDO na emulatorju vs. zraven neposredno pognana na Switchu Malo sem umrl zraven Na PC-ju imaš prav filing, da igraš Zelda: Breath of the Wild Ultimate Edition Remastered 2 1 Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 4. februar 2021 Share Objavljeno 4. februar 2021 (urejano) GoldenEye 007: Cancelled Remaster Files Have Leaked Če je kiri fan stare klasike, da se pa prek X360 emulatorja špilat 4. februar 2021 uredilo bitje Tijuana Povezava do prispevka
XEcutIor Objavljeno 4. februar 2021 Share Objavljeno 4. februar 2021 Je tudi že nek youtuber opisal, kak izgleda tale X360 špil. Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 4. februar 2021 Share Objavljeno 4. februar 2021 Chamir reče Dne, 2. 1. 2021 at 12:52: Evo, sem za foro probal ZELDO na emulatorju vs. zraven neposredno pognana na Switchu Malo sem umrl zraven Na PC-ju imaš prav filing, da igraš Zelda: Breath of the Wild Ultimate Edition Remastered Lahko napišeš kje si dobil emulator/igro? Če želiš tudi na ZS Hvala! Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 5. februar 2021 Share Objavljeno 5. februar 2021 (urejano) AMF reče pred 14 urami: Lahko napišeš kje si dobil emulator/igro? Če želiš tudi na ZS Hvala! Mas tudi (konkretno glih za BOTW) s strani gusarjev narejene "repacke", zadeva pride kot installer, pozenes, pocakas da instalira (viruse) in igras. Zadeva je malo bolj user friendly, kot ce gres sam DLjat emulator itd. Na private trackerjih. torrentleech recimo. edit: mas tut na partisu 5. februar 2021 uredilo bitje []D [] []V[] []D 1 Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 5. februar 2021 Share Objavljeno 5. februar 2021 Kolk močno kišto pa rabiš za tole? Vem da za kake ps emulatorje mora kar bit :S Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 5. februar 2021 Share Objavljeno 5. februar 2021 Ta bazira na cemu emulatorju kar je WiiU emulator, tko da pomojem ne rabis posasti, da deluje. Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 Saj vem, da bi bil morda bolj primerna Starinarnica, samo neko 4k emulacijo na 60 frejmih jemljem kot nekaj izrazito sodobnega, zato pišem sem. Skratka, včeraj sem se igračkal z DuckStation emulatorjem (PS1), ki je v javnost uletel nekje 2020/2021 in s prve popolnoma zasenčil konkurenco. Včeraj sem ga končno konkretno potestiral in moram reči, da je zadeva naravnost sick in iz PS1 izvleče nore reči. Kot prvo kot za joke upscala igrice na 4k/60FPS, zgladi robove, popravi sence, ni da ni. Ima par ful naprednih settingov in naslov na smooth laufa 99,9 % PS1 knjižnice, težavo ima samo z nekimi čudnimi japanskimi igricami, ki jih itak noben ne bi igral. Skratka, PS1 emulacija je zdaj praktično 100 % future safe. Res upam, da se DuckStation dečki spravijo na PS2, ki sicer ima izjemno emulacijo, ampak lahko je še jača Tole bo super hype na GAPE BOYju 1 Povezava do prispevka
Sovica Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 (urejano) Navedek . Res upam, da se DuckStation dečki spravijo na android Podpis 18. avgust 2021 uredilo bitje Sovica Povezava do prispevka
Sovica Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 Sovica reče Pravkar: Podpis So se ze App mas v storeu Noob 1 Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 (urejano) mas na linku iz posta uporabnika Hitler tut .apk 18. avgust 2021 uredilo bitje []D [] []V[] []D Povezava do prispevka
Sovica Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 Uf tole bom na morju igral Upam da je flawless na ps5kontrolerju, sprobam Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 A maš kakšen gadget, da ti drži fon na kontrolerju? Povezava do prispevka
jazbinec Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 kaj je gape boy, steam dreck? Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 18. avgust 2021 Share Objavljeno 18. avgust 2021 @jazbinec tako je Drgac pa huda zadeva tale duckstation, res noro kako izboljsa grafiko. Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se