PS5 Lover Objavljeno 3. avgust 2020 Share Objavljeno 3. avgust 2020 Best way to play Demon's Souls, vsaj dokler ne pride remake. Povezava do prispevka
XEcutIor Objavljeno 3. avgust 2020 Share Objavljeno 3. avgust 2020 Slinch reče pred 2 urama: ko bodo zanamci prvič prijeli kontroler najnovejše konzole tudi več ne bo loading zaslonov stipe state drive confirms Sanjala svinja o kokuruzu. A kokuruza nema Ne zaupam več tem novodobnim konzolam 10. generacije. Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 3. avgust 2020 Share Objavljeno 3. avgust 2020 Kaj pa punca? Zaupa konzolam 10. generacije? Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 3. avgust 2020 Share Objavljeno 3. avgust 2020 Če bi, je ziher nebi dolgo gledal. Povezava do prispevka
XEcutIor Objavljeno 3. avgust 2020 Share Objavljeno 3. avgust 2020 (urejano) Morski reče pred 1 uro: Kaj pa punca? Zaupa konzolam 10. generacije? Samo Nintendovi franšizi zaupa. Baje. Ostalim, torej Sonjam in Iksbaksam, pa ne. 3. avgust 2020 uredilo bitje XEcutIor Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 3. avgust 2020 Share Objavljeno 3. avgust 2020 Sovica reče pred 3 urami: N64 goldeneye starfox Mace the dark age LP Turok je must-play. Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 4. avgust 2020 Avtor Share Objavljeno 4. avgust 2020 Mefisto reče pred 15 urami: jaz sem mega fan emulatorjev postal. PS2 špilov se mi danes res ne bi dalo več poganjati, ps2 emulator na pc-ju pa je res odličen. Vse mi je delalo brez problemov. Celo tako me je nahajpal emulator, da sem nabavil Nba Street V2 original disk, ki deluje super preko emulatorja. Tudi meni se res ne da priklapljati ps2 preko tistih starih kablov na tv in potem drkati za eno ali dve igrice. Na emulatorju pa je vse res pooenastavljeno. Plus, da še špili poganja v večji ločljivosti. Enako lahko trdim za dolphina, ki ga imam za gamecube. Ene par špilov, za katere se mi gamecube res ne da priklapljati, bom zdaj preko emualorja preigral. Vse deluje odlično, v višji ločljivosti. In kar je meni najbolj cool - oba emulatorja lepo podpirata odlični dualshock 4, ker dualshock 2 pa gc gamepad sta danes res v kurcu oba. Res velike upe polagam še na switch emulator. Če bo še deloval tako kot mora, bom jako srečen. Točno tole. Sam sicer še vedno imam originalni hardware, ker mi je pač PS2 zakon kot naprava (in kot zbirka fizičnih igric), samo iskreno mi je emulator za igranje way to go. NBA Street V2 nameravam tudi jaz kaj igrat, a sploh opaziš kakšne dejanske razlike z igranjem na originalnem PS2, kolikor se pač spomniš? Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 4. avgust 2020 Share Objavljeno 4. avgust 2020 (urejano) Mefisto reče pred 18 urami: jaz sem mega fan emulatorjev postal. PS2 špilov se mi danes res ne bi dalo več poganjati, ps2 emulator na pc-ju pa je res odličen. Vse mi je delalo brez problemov. Celo tako me je nahajpal emulator, da sem nabavil Nba Street V2 original disk, ki deluje super preko emulatorja. Tudi meni se res ne da priklapljati ps2 preko tistih starih kablov na tv in potem drkati za eno ali dve igrice. Na emulatorju pa je vse res pooenastavljeno. Plus, da še špili poganja v večji ločljivosti. Enako lahko trdim za dolphina, ki ga imam za gamecube. Ene par špilov, za katere se mi gamecube res ne da priklapljati, bom zdaj preko emualorja preigral. Vse deluje odlično, v višji ločljivosti. In kar je meni najbolj cool - oba emulatorja lepo podpirata odlični dualshock 4, ker dualshock 2 pa gc gamepad sta danes res v kurcu oba. Res velike upe polagam še na switch emulator. Če bo še deloval tako kot mora, bom jako srečen. Kak je pa ime temu PS2 emulatorju? Kolk jaz googlam so štiri različni. To bi pa res probal pa zagnal par ps2 klasik. Hvala v naprej! 4. avgust 2020 uredilo bitje Tijuana Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 4. avgust 2020 Share Objavljeno 4. avgust 2020 Tijuana reče pred 13 minutami: Kak je pa ime temu PS2 emulatorju? Kolk jaz googlam so štiri različni. To bi pa res probal pa zagnal par ps2 klasik. Hvala v naprej! https://pcsx2.net/ Povezava do prispevka
Mefisto Objavljeno 4. avgust 2020 Share Objavljeno 4. avgust 2020 Ja tale pcsx2 je dober emulator. Dve nastavitvi moraš pazit - eno je hardware acceleration (za grafiko), drugo je pa nek slider stabilnost/hitrost emulacije. Tisto je najbolje imeta na drugi ali tretji stopnji (mislim da safe pa normal). In meni je do sedaj vse delalo super, vključno z res alter naslovi (Shadow Hearts). Naštimaš si dualshock 4 podporo za windows in si zmagal. Burnout 3 v HD izgleda res proper, God of War 1 in 2 pa sta praktično ista kot HD verzija za playstation 3. V bistu je ta emulator zlato z neba, zjebe ga v bistu edino to, da so skoraj vsi najboljši ps2 špili bili remasterani za ps3 in potem jih vseeno raje igram tam. Ampak če nimaš ps3 ali škrtariš na HD verzijah špilov je pa tole the next best thing. Gamecube emultaor se mi zdi, da je še bolj stabilen kar se tiče kompatibilnosti. čamir: Nba street v2 deluje res odlično na emulatorju. Špila pa se top. Zaradi boljšega joypada je to meni najboljši street basket, takoj za legendo Street hoops z neo geo arkadnih sistemov. Pa še to je eden redkih gemov, ki nikoli ni dobil HD remasterja in res škoda da ne, ker se je igra odlično postarala. Par nivojev nad nba jam jajci, ki je imel še ogromno preporodov, a so bili vse po vrste precej gnili. Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 6. avgust 2020 Share Objavljeno 6. avgust 2020 NBA Street vol2 mi je še danes najljubši športni naslov (blizu pride samo PES6). Res škoda, da je bila trojka precej slabša in da FIFA Street NBAju ne seže do kolen Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 6. avgust 2020 Share Objavljeno 6. avgust 2020 A dejansko si moram novo mašino kupit da bom lahko laufal tele špile ujet v nomans land z bednim pcjem in ps4 Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 4. september 2020 Share Objavljeno 4. september 2020 Damn son... pa me je lih zasrbelo, da dokončam KZ3 na zaprašenem pstriplu Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 7. september 2020 Share Objavljeno 7. september 2020 Slinček ima že trdega😁 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 7. september 2020 Share Objavljeno 7. september 2020 Fak, kako nehumano raztura Paul Robertson (pixel animator). Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 7. september 2020 Share Objavljeno 7. september 2020 (urejano) PS5 Lover reče pred 32 minutami: Slinček ima že trdega😁 slinček ima trdega že dolgo če mi vmes malo pade pa hitro fuknem OST na gramofon armanipradagucci4ever 7. september 2020 uredilo bitje Slinch Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 7. september 2020 Share Objavljeno 7. september 2020 Slinch reče pred 53 minutami: slinček ima trdega že dolgo Ma dela še online na pstriplu? Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 15. september 2020 Share Objavljeno 15. september 2020 https://www.goretroid.com/products/retroid-pocket-2-handheld-retro-gaming-system?variant=35482640187552 Tole je že videl/testiral kdo. Baje naj bi šlo za ultimate retro emulator, podpira vse gameboy, nes, snes, playstation one, neo geo, mame in še. 1 Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 15. september 2020 Share Objavljeno 15. september 2020 3.5" screen nič ne topa svoj phone + dual shock 4 na plaži Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 15. september 2020 Share Objavljeno 15. september 2020 (urejano) Izbris 29. september 2020 uredilo bitje Feget Povezava do prispevka
Gost Chenier_ Objavljeno 15. september 2020 Share Objavljeno 15. september 2020 Kaj pa če kupiš neko cheap PS Vito in jo shekaš? Podpora emulatorjem je dosti podobna kot na WiiU, tudi isti backend lahko uporabljaš (retroarch), pa še nativno ti poganja PS1 špile in za bonus PSP igrice, če se počutiš ekstra adventures Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 15. september 2020 Share Objavljeno 15. september 2020 kaj switch je že hacked? evo da gladko za 500% dvignem uporabo switcha če lahko gor igram ps1 in ps2 igrice Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 15. september 2020 Share Objavljeno 15. september 2020 Slinch reče Pravkar: evo da gladko za 500% dvignem uporabo switcha če lahko gor igram ps1 in ps2 igrice Še ps5 ne zmore tega Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 15. september 2020 Share Objavljeno 15. september 2020 PS Vito imam doma in jo res nič ne uporabljam - mislim da sem jo prižgal ene dvakrat. Koliko zajebano pa jo je poheckati? Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 15. september 2020 Share Objavljeno 15. september 2020 Feget reče pred 14 minutami: Jep ravno to rabim na svojem telefonu, ko prejmem klic za milijonski posel, da mi v ozadju špila donkey kong za snes Drugič keri majmun igra igrice na plaži Tretjič kateri mega opičnjak nosi dualshock 4 s sabo na plažo!!!! Četrtič - če kaj ubije retro nostalgični feeling je to novi telefon. ok prinzam, screen bi bil lahko večji. Yeah, your username checks out Povezava do prispevka
XEcutIor Objavljeno 15. september 2020 Share Objavljeno 15. september 2020 (urejano) Slinch reče pred 1 uro: kaj switch je že hacked? Kolikor vem, lahko komot hekneš Switch, če je le-ta bil kupljen pred aprilom 2018. Ker po tistem datumu so Nintendovci neki patchal vse Switche. Njihov hardware (Tega X2 chip) so izboljšal. Moj Switch bi bil komot lahko hecknan, ker je bil kupljen aprila 2017, aammmmpppaaakkk ne, ne bi rad, da me benajo na NSO 15. september 2020 uredilo bitje XEcutIor Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 15. september 2020 Share Objavljeno 15. september 2020 Feget reče pred 2 urama: PS Vito imam doma in jo res nič ne uporabljam - mislim da sem jo prižgal ene dvakrat. Koliko zajebano pa jo je poheckati? https://vita.hacks.guide/ Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 16. september 2020 Share Objavljeno 16. september 2020 Btw, koliko pa je sploh kaj vredna PS Vita prve generacije? S priloženimi par retail igrami (Tearaway, Golden Abyss, Most Wanted, Fifa 14 , Lego Chima in nek Lego Marvel Super Heroes). Na spominski kartici je sicer še prednaložen Killzone Mercenary. Povezava do prispevka
Gost Chenier_ Objavljeno 16. september 2020 Share Objavljeno 16. september 2020 Daj men utopi Tearaway in Golden Abyss Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se