Skoči na vsebino

Srednji svet na teveju


LordFebo

Priporočeni prispevki

Combat_Liberalism reče pred 21 urami:

also, dobro so naredili galadriel in "junake" v psihopate, ki radi pobijajo in "bad guye" v like, ki imajo dober point (we are worthy of life just as you, we deserve a home; no, your kind was a mistake, I will genocide every last one of you)

 

nice nazi vibes, to si želimo od good guyev; the last ringbearer is the truth

 

 

 

 

Aragornov genocid nad Orki. 

Povezava do prispevka

men je ta 7. del bil boring

 

harfoot se preveč vleče dogajanje, škratje kraljestvo še najbolj okay, samo preveč predvidljivo, važn da je tolko stoletij pred LOTR filmi Balrog že zbujen ene 500 metrov pod škrati (vsaj tko izgleda), mnja uni butci k bežijo iz novonastalega Mordorja pa tud jao, valda da so vsi preživel, Isildur pa kao edini k ni :rofl:

Povezava do prispevka

Hecni so okusi, meni je bil pa ta del še najmanj slab :D that's not saying much sicer, ampak vsaj prizori so bili posneti in odigrani kot neka resna serija in ne debilno, kot do zdaj; vsebinsko še naprej nič ne štima, kar pa ste že itak omenili zgoraj (od balroga do isildurja; od šli bomo v vojno z orki in jih pregnali do oh well, moramo jim zdaj prepustiti to ozemlje WE MUST aaaaah)

uredilo bitje Combat_Liberalism
Povezava do prispevka
ChAiN reče pred 1 uro:

a noben pa ne bo komentiral, da so rabl PowerPoint, da so poimenovali Mordor :rofl:

 

al pa da je to bil kao neko "big razkritje" moment? kao uuu, lejte, to je mordor. No fkin shit. Pa tajmlajn, da 2000 let stišijo v kolk bo na koncu, nekja let?! 

uredilo bitje Combat_Liberalism
Povezava do prispevka
Navedek

It began with the forging of the great films. Threads were given by Tolkien, wisest and fairest of them all. The rights were then given to Jackson, a great miner and craftsman of the mountain of lore.

And nine, nine hours were gifted to the race of men, who above all else, desired quality But they were all of them deceived, for another show was made.

In the land of Amazon, in the fires of Mount Prime, the Dark Lord Bezos forged in secret a master flop And into this show he poured his money, his greed and his will to dominate all film One show to ruin them all.

Včasih ga yutup komentarji kar zmagajo :)

  • Račka +1 1
  • Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 3
Povezava do prispevka

Un Sauron leži komaj živ, praktično na smrtni postelji ... naslednji prizor, pride iz kolibe, zajaha konja in juhuhu ...

Vulkanski izbruh pobija selektivno, Galadriel ne stakne niti praske, niti najmanjše opeklinice?!? Ne pomaga nobeni žrtvi, ampak odide z nekim random (kar se nje tiče) fantičem s pogorišča ...

...

...

...

Kakorkoli ... žalostno, da se ni treba niti malo potrudit, da bi našel kakšne bedastoče, ker ti jih dobesedno zarivajo v obraz. Če imaš pa kaj proti, si pa, po besedah režiserja, "patently evil".

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...