BigBoss82 Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 (urejano) Kaksne vi pribijate, prav se vidi, da nimate pojma o cem govorite :)) Pa to vam povem s spostovanjem, ampak tako pac je, ne morem lepse povedat. Paragon leveli so ze znani, nekatri imajo pac dostop in vejo.. Endgame je tudi ze znan Tudi ce je autoscailing vseeno lahko oneshotash mobe tako da pac izpilis build.. jaz ko sem z barbom dosegel level 25 sem bil bogi.. ne koncu vikenda sem onshotal vse in world boss me ni mogel ubit Drugace ce vas se kaj zanima kar vprasajte, ker kar ste gor napisali je 99% bullshit.. oz raje si prej malo poglejte yt Aja uniqe in legendarye je cisto neki drugega Unique kot pri d2 Legendary je pac poseben zaradi dodatnega skilla, ki ga itak extraktas, ko dobis jacci rare za infjuzat skill Pa tudi tej skilli so razlicni po jakosti, mah ne da se mi razlagat v glavnem imaj puno toga Malo si poglejte par videov preden se tle osmesujete tiatim, ki smo pac pogledali lih enih par videov na yt.. Samo kaj ces.. vi ste itak hejterji karkoli boste izvedeli, bo slabo tako da se boljsi nasvet izogibajte se igre in teme 11. maj 2023 uredilo bitje bigboss82 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 Dobro je za koga je! 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 Gatsu reče Pravkar: Dobro je za koga je! Haha E zdaj pa si zadel zebljico na glavico Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 saj sem igral beto in ze v beti sem dobival iste legendary iteme, sam da so tisti iz level 25 meli visje atribute kot tisti iz level 20. kot sem ze veckrat povedal, naj zmanjsajo intenziteto teh legendarijev na rare al pa magic, ker niso cisto nic posebnega, ker skos iste dobivas sam z visjimi statsi. zdaj vidim, da si nalepil sliko unique itema, ki ima tudi power level. to implicira, da obstaja verzija tega uniqua z visjim power levlom. bedno. a se lahko sploh cesa veselis v tej igrici, ko ves da bo vsak item obsolete cez tri levle/paragon pointe? sem pripravljen tudi na moznost, da me igra preseneti ampak celoten design igre me prepricuje v nasprotno. celotna igra krici lejte mamo to, mamo ono, mamo layer na layer kompleksnosti, da skrijejo bednost. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 (urejano) Baje so ze zmanjsal intenziteto v tej beti bo ze padalo manj legov Ja unique bo vec vrst mislom da so se eni boljsi.. tej navadni dropajo od do uni od do naprej s tem da se maloprekriva, ne vem tocno ma, ce bi gledali videe bi vedu vec kot jaz, ki si bolj zapomnes te srvari.. sam pac mores si vzet cas in pogledat Zakaj bi bil cez tri levele obsolete, tebi dropne rare al karkoli kar z tocno dolocenkmi attributi, ki pasejo na tvoj build, infjuzas skill da postane legendary.. in kaj mislis da bos cez tri levele ze dobil boljsi rare??? Vea kolk osem se jaz jebal v beti, da sem dobil thornes in vse atribute na vsakem kosu, da so korisrni in niso krneki? Lih taki hudi rare itemi so pravo kombinacijo in velikost atributov za dolocene builde se bodo trejdali, mislim da legov ne bos moral trejdat, za unique ne vem pomoje tudi ne Ma ti sploj ne ves kaksen je design igre, niti jaz ne vem pa sem si pogledal krneki vidov, kaj sele ti.. najprej si poglej, pol igraj in pol ko bosi mel konkretne argumente in ne dvomim da jih bos nasel, pridi sem hejtat.. al pa ne 11. maj 2023 uredilo bitje bigboss82 Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 saj sem nastel konkretne argumente. pejd ti pogledat kak video pa pol k bos mel konkretne argumente pridi sem fanboyat.. al pa ne Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 bigboss pogledal tri videje in ze misli, da je obrnil kompletni endgame ggwp Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 Sej vse lepo in prav, ampak debata o endgame z argumenti o tem kak je blo v ''beti'', kjer si imel lvl 25 max se mi zdi milo rečeno neresna. Pa kasneje lahko imaš vse prav in bo res smeti, ampak daj počakaj vsaj, da igra prvo pride ven. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 ok, mogoce mas prav in se ti v endgamu d4 odinstalira in zazene d2r Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 12. maj 2023 Share Objavljeno 12. maj 2023 (urejano) Razloži mi prosim kako fenomenalen je D2R endgame? Grindanje enih in istih map (ja, dinamično so generiranje, big whopper) da prideš do lvl99 ali ti v 3052013 runu pade zadnji Jah, ki ga rabiš za Infinity . 12. maj 2023 uredilo bitje shure 1 Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 12. maj 2023 Share Objavljeno 12. maj 2023 (urejano) Evo, server slam se je začel, upam da bo solidno. Vi are zi russians... 12. maj 2023 uredilo bitje shure Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 shure reče pred 12 urami: Razloži mi prosim kako fenomenalen je D2R endgame? Grindanje enih in istih map (ja, dinamično so generiranje, big whopper) da prideš do lvl99 ali ti v 3052013 runu pade zadnji Jah, ki ga rabiš za Infinity . D2 endgame ni najboljsi, je star ze 20 let ampak ma vseeno ene kvalitete, ki ga naredijo dobrega in zasvojljivega. character v endgamu ne scala infinetly. mas lvl99, ki ga je tezko dosect, ni ga nujno dosect, je samo en challange, ki se ga lahko lotis oz ena mikro optimizacija lika. content se ne scala infinitely. hell lahko obrnes z zelo slabim likom, ce ves kaj delas lik potem postane masina za tamanjenje monstrumov. torej imas opazen napredek. ok, imas players x scaling, ampak pazi, scala se drop rate, ne pa power lvl itemov! itemi imajo razpon atributov zabetoniran in se ne scalajo infinetly z power levli. torej ni infinite treadmilla, kar ti daje moznost, da cutis napredek tvojega lika. endgame ma vec razlicnih zon, ki se cutijo razlicne v tezavnostih, v naboru monsterjev, ki jih srecas, ipd. nekatere zone od tebe zahtevajo da se naucis brati mape ali met nek strukturiran nacin iskanja poti do bossa. endgame te vzpodbuja da si naredis vec likov specializiranih za posamezen content. bi rad tamanil krave in ostale high density podrocja? lightning javazon. boss killer? blizz sors. generalist? hammerdin. trav runi? zerker/horker barb itd. eni buildi so bolj poceni in primerni za first playthrough, medtem drugi rabijo drago opremo, da pridejo do izraza. recimo blizz sors vs lightning sors al pa skelemsncer vs poison mancer. to so nekak glavne stvari. predvsem je pomembno da ni infinite treadmilla in se veselis vsakega mini upgrejda na liku. 1 Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 Kar sem gledal od endgamea v D4 mi deluje precej bolj zanimivo kot pa pri D2. Autoscaling mi gre sicer na jetra, ampak nisem dobil vtisa, da bo tako tudi pri višjih levelih in boš dejansko dobil občutek napredka. Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 Ob keri uri je World boss ali je ob 18: 00 Navedek Povezava do prispevka
coupet Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 Ker class bo najboljs za zacet ob izidu? Tisti ko igrate zdej beto Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 (urejano) dobro so popravili performance ni vec zatikanja oz malo je ampak skoraj neopazno zdaj igram z rouge sorca so baje neki nerfnili 13. maj 2023 uredilo bitje bigboss82 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 Ste igrali kej crossplay pc in ps? Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 (urejano) zadnjic ko je bila open beta smo probali samo kako dela, za ziher, na hitro 13. maj 2023 uredilo bitje bigboss82 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 bigboss82 reče pred 33 minutami: zadnjic ko je bila open beta smo probali samo kako dela, za ziher, na hitro Danes si igral Crossplay na Ashavi... jaz sem bil na Ps5, ti na PC 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 Aja zato sem imel monologe :)) V glavnem zdaj sem igral rouga in sorco, jutri bom vrjetno probal se necrota in druida itak do 20 gre hitro Sorca dela res najvec dmg, sam ta ranged stil ni lih zame Rouge mi je do zdaj najboljsi, mele rouge aka monk iz diablo 3 :)) Navedek Povezava do prispevka
foker Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 (urejano) bomo videli,.. jao mi gre na jetra da mi onemogoča dostop do igre zarad drajverjev,..mislim ,..če nimaš te pa te verzije kao odjebi,.. medtem pa je super laufal na starejših,..Novo ni nujno najhitrejše za vse,.. Jebo PC experience 13. maj 2023 uredilo bitje foker Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 14. maj 2023 Share Objavljeno 14. maj 2023 jaz bom pocakal z nakupom sm nameraval igrat day 1, ampak bom kr skipal Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 14. maj 2023 Share Objavljeno 14. maj 2023 Day 1 zame . Ubil World Bossa dobiš mount ko igra izide . Men je cool špil igral beto in server slam Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 14. maj 2023 Avtor Share Objavljeno 14. maj 2023 Jst sm jo tudi ravnokar poklal (beri sem se šlepal :D) pa spotoma še prednaročil Necrobutcher Jr. bo šel delat družbo Necrobutcherju Sr. na odpad. Meni za popizdit dolgočasna classa Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 14. maj 2023 Share Objavljeno 14. maj 2023 MartinPocrezze reče pred 2 urama: Day 1 zame . Ubil World Bossa dobiš mount ko igra izide . Men je cool špil igral beto in server slam ne dobiš mounta, sam trofejo k se navesi na mount 1 Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 14. maj 2023 Share Objavljeno 14. maj 2023 Sem prišel do levela 20, pa res ne vem, če me je potegnilo dovolj, da bi kupil. Mogoče mi trenutno ne paše taka vrsta špila, Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 14. maj 2023 Share Objavljeno 14. maj 2023 (urejano) Sem mislil da je mount vidim zdaj sem prebral da je to nekaj novega mount trophys. Ko izide špil naredim guild tko da se vidimo 2.6.2023 14. maj 2023 uredilo bitje MartinPocrezze Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 14. maj 2023 Share Objavljeno 14. maj 2023 pomoje je skin za mounta Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 14. maj 2023 Share Objavljeno 14. maj 2023 Fak glih za glih, da mi je ratal bit lvl20 in ujet zadnji spawn Ashave. Sm bil ze kr dobr zgearan na rogue-u, pa se cheese boss dmg build in je padla bp. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 14. maj 2023 Share Objavljeno 14. maj 2023 Pastir_Matic reče pred 1 uro: Fak glih za glih, da mi je ratal bit lvl20 in ujet zadnji spawn Ashave. Sm bil ze kr dobr zgearan na rogue-u, pa se cheese boss dmg build in je padla bp. je dobra igrica a? 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.