BigBoss82 Objavljeno 19. maj 2023 Share Objavljeno 19. maj 2023 Haha dobro dobro vidim, da ste se razpickali, zo je dobro Sem muslu l, da mi bo dal bitsu prav... on bo igtal povasi na konvu bo itak prvi najjaci Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 19. maj 2023 Share Objavljeno 19. maj 2023 bigboss82 reče pred 6 minutami: Haha dobro dobro vidim, da ste se razpickali, zo je dobro Sem muslu l, da mi bo dal bitsu prav... on bo igtal povasi na konvu bo itak prvi najjaci Da ne bo pomote: kar sem napisal je kako se bom JAZ lotil. Kako se boš TI lotil je tudi popolnoma prav s tvojega zornega kota oz. nič manj prav kot moje. Je pač tvoja preferenca in jo čisto respectam. Vsaj vem koga poklicat, če bom rabil kak carry ^^ Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 19. maj 2023 Share Objavljeno 19. maj 2023 Jaz si bom naredu build za barbariana , kateri skili so sem videl v Beti in v server slamu tako da bom itak pogledal kaj je "najboljsi" build in si naredil nekaj kar meni sede. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 19. maj 2023 Share Objavljeno 19. maj 2023 bitsurugi reče pred 1 uro: Da ne bo pomote: kar sem napisal je kako se bom JAZ lotil. Kako se boš TI lotil je tudi popolnoma prav s tvojega zornega kota oz. nič manj prav kot moje. Je pač tvoja preferenca in jo čisto respectam. Vsaj vem koga poklicat, če bom rabil kak carry ^^ Ne stoj bit tako racionalen dio povero. Mn3 mantra je "My way or pasja jajca." 1 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. bitsurugi Objavljeno 19. maj 2023 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 19. maj 2023 Jaz bom itak kmalu ratal le filthy casual, ravno nekaj dni po izidu D4 je tudi “release date” za Miss Bitsurugi Jr 😁😂 9 4 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 19. maj 2023 Share Objavljeno 19. maj 2023 bitsurugi reče pred 1 minuto: Jaz bom itak kmalu ratal le filthy casual, ravno nekaj dni po izidu D4 je tudi “release date” za Miss Bitsurugi Jr 😁😂 Opa! Čestitke stari. 1 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 19. maj 2023 Avtor Share Objavljeno 19. maj 2023 Lahko bi na mn3 izbiral ime Fant: Sekiro al pa Maldini Punca: Sekirca 1 3 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 19. maj 2023 Share Objavljeno 19. maj 2023 Faking Maldini XD 1 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 bitsurugi reče pred 16 urami: Jaz bom itak kmalu ratal le filthy casual, ravno nekaj dni po izidu D4 je tudi “release date” za Miss Bitsurugi Jr 😁😂 Čestitke. Ja tvoji speed recordi bodo zdej 100% šli po zlu. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 (urejano) Čestitke! Ne ga strašit, saj pa ima žensko. Dojenčki pa itak večina spijo, ko so auf pa so priklopljeni na jošek in potem spet spijo. Ne bo mu hudega dokler ne začne puzat in vlačit kable od elektronike, vtikat prste v vtičnice... 20. maj 2023 uredilo bitje tomazek 1 Navedek Povezava do prispevka
1309976 Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 (urejano) tomazek reče pred 54 minutami: Čestitke! Ne ga strašit, saj pa ima žensko. Dojenčki pa itak večina spijo, ko so auf pa so priklopljeni na jošek in potem spet spijo. Ne bo mu hudega dokler ne začne puzat in vlačit kable od elektronike, vtikat prste v vtičnice... Si imel srečo z otroci, če je bilo tako. Jaz sem prvih nekaj mesecev vecino casa hodil okrog kot zombi (še posebej pri prvem)...ko sem imel pa obravnave, sem pa moral iti spat v drugo sobo (da sem naslednji dan sploh lahko normalno razmisljal)...žena mi še dandanes tega ni odpustila. Ker prijatelčin mož pa česa takšnega nikoli ni naredil. Čestite Bitsurgi! 20. maj 2023 uredilo bitje 1309976 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 Fak no... saj zato so one doma. Absolutno nefer pričakovanja od moškega, če mora v službo zjutraj. Moderni svet... Dajte raje o igri naprej Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 ja stvari so razlicne.. naceloma zenske skrbijo, pa tud hocejo vecinoma one skrbet, ce so prave.. itak ga dojijo, podirajo kupcek, ti ga se ga niti dotaknit ne smes, ce si prej rok ne operes.. malo pomagas pri kopanju in plenicah ajde.. ma to ni nek problem za tipa.. mislim jaz ne vem, itak je najvec odvisno od tega kaksen je otrok, kaksan zena!! in kaksen si ti ipd.. imo je za tipa najvecji problam, ce joce ponoci in ga mores mores ti pestvat.. sam IMO to more zenska piza, ko se zbudi, ga nahrani ipd in pol se zafrkava z njim dokler s5 ne zaspi.. sej zato je pa porodniska!! dobro dej malo filozorifam itak nima pojma kaj naj recem.. wish you good luck my firend 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 https://lothrik.github.io/diablo4-build-calc/# evo tle je skill tree calculator ni lih najlepsi, ma je najboljsi Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 1309976 reče pred 1 uro: ..žena mi še dandanes tega ni odpustila. Ker prijatelčin mož pa česa takšnega nikoli ni naredil. Povej ji da folk na foromo pravi da ta je pa res slaba. 😀 1 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 (urejano) 20. maj 2023 uredilo bitje bigboss82 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 Priporočam tudi tole, glede lore in štorje celega Diablo universa - dobra playlista 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 bitsurugi reče pred 24 minutami: No room for casual :))) 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Evo, taman za Bigbossa. Upam, da ti uspe. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Bomo držali pesti in navijali! On pa naj poroča o napredku. Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 27. maj 2023 Avtor Share Objavljeno 27. maj 2023 Če bi meni uspelo bi dal od PiMPa steam username Navedek Povezava do prispevka
Tiber Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Sicer sem naročil standard edicijo, ampak me hudičevo mika, da bi vzel ultimate in začel igrati par dni prej......kaj ste vzeli ostali ? Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Jaz sem vzel ultimate na pc Za ps5, za brata, pa pri jazbini s popustom standard skatlico.. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 ke_kit reče pred 3 urami: Evo, taman za Bigbossa. Upam, da ti uspe. Ne morem jaz tega igrat, me prime zivcni zlom, da sem level 90+ in me krneki ubije Nisem ne dovolj pameten, da bi vse prestudiral. Ne dovolj poterpezljiv, da bi igral na safe in ss internet imam nek nezanesljiv :)) 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Tiber reče pred 2 urama: Sicer sem naročil standard edicijo, ampak me hudičevo mika, da bi vzel ultimate in začel igrati par dni prej......kaj ste vzeli ostali ? Jst sm uno deluxe, da bom lahk ze v petek igral + battlepass za 1. sezono, ker to bom itak preigral. Ultimate al kaj je ze una je pa meh imo. Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 28. maj 2023 Share Objavljeno 28. maj 2023 Vzel deluxe edition da bom igral prej Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 29. maj 2023 Share Objavljeno 29. maj 2023 Sem klošar in sem vzel samo standard edition. Ne bo razlike kolikor bom igral, če začnem 4 dni kasneje. 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 29. maj 2023 Share Objavljeno 29. maj 2023 (urejano) Ma ja itak.. nekateri bodo zaceli igrat komaj ko pride prva sezona julija Jutri ob 18h bodo reviewji 29. maj 2023 uredilo bitje bigboss82 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 29. maj 2023 Share Objavljeno 29. maj 2023 Fajn za pogledat, ce koga zanima kako razlicne mehanike/sistemi vplivajo drug na drugega. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.