Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice


Priporočeni prispevki

Raz reče pred 2 urama:

Saj noben ne trdi, da je zadeva črno-bela in so good guys, definitivno pa bi blo fajn, če se vsemogočnost predvsem Appla in Googla, pa tudi Facebooka in Amazona, malo omeji...

 

Mogoče z uspešnimi lawsuiti in sodnimi precedensi, na kak boljši način kot z nekimi heavy-handed državnimi regulativami, ker potem veliko folka takoj skoči v zrak, kako državne/EU oblasti zatirajo podjetniško iniciativo in svobodo, jih pa čisto nič ne moti, da majo te high-tech nadnacionalne megakorporacije dobesedno vse online storitve in posameznikovo dejavnost (maili, cloud data, social media, plačilne storitve itd.) pod eno streho.

 

Pa nisem nek 5G teoretik zarote z baterijo orgonskih topov na vrtu in vaško situlo pod pojstlo (mam celo iphona), sam me kar presenečajo posamezniki, ki jih moti vsaka državna/mednarodna regulativa, nimajo pa nobenega problema s tem, da majo praktično vse zadeve v (digital/online) lajfu vezane na en Apple/Google account.

Tole. 

Povezava do prispevka
bitsurugi reče pred 4 urami:

 

Dolpotegnil zadevo da sprobam in moram reči, da sem kar šokiran, da te igra ne spusti niti igrat beto, brez da se registriraš dodatno na njihovi spletni strani, seveda, tega pa ne moreš naredit, ker je spletna stran čisto sesuta in ne sfolga tolko ljudi.

 

Keri genijalci, majkemi.

 

Itak tale reč mi smrdi po kešgrabberskem kompleksu in bo generična da bo grdo videt, ne bi dal niti centa za preorder.

 

Men igra dela ampak skos teži da nism connectan. Sem naredil tri misije in res škoda da je tole GaaS igra ker combat niti ni slab, sam kaj ko so misije narejene za grind in ne kot SP kampanja. 

 

Aja pa ta igra mojo Prostato spremeni v JetEngine 2x je pa clo fiznla igra. Tako glasna ni bla konzola še nikoli. 

uredilo bitje Gatsu
Povezava do prispevka
Kastor reče pred 3 urami:

Men špil že ene 2 leti počiva na backlogu, a moram prvo prvi del igrat al lahko skočim v dvojko čisto mirne vesti?

Enka je iz leta 1988 ... Tako da lahko preskočiš no :D. Čeprav so ga pred kratkim rimesterali, sam to je še vedno 1988 RPG v duši in stasu. Teško za igrat, teško.

 

Kar igraj dvojko, čeprav tudi dvojka ima svoj delež okornosti, sam je fajn igrica. Also na začetku ignoriraj main quest, kar gladko pejt južno mal grindat in raziskovat ter šele pol na main quest.

Povezava do prispevka
ĆAMIR reče pred 41 minutami:

Saj bo zanimivo videt, kje bo Kitajc z igricami čez 20 let. Kar se tiče highest-grossing pa most-played špilov totalno dominirajo s klasikami tipa CrossFire, zdaj pa še pade samo nekaj, kar bo igralno tudi na Zahodu :D 

 

Jop, itak ze zdaj na polno delajo na zahodnih igrah, tudi najvecji tipa naghty god ful outsourcajo kinezom. Slednji pridno nabirajo izkusnje, samo da se najde par modelckov s filingom in bo zelo veselo pokalo po facah americkih in japanskih studijev

Povezava do prispevka

To, da kitajski digitalni overlordi začenjajo ustanavljat AAA studije in šopat console špile, bi bila ena najjačih zadev kar se lahko zgodi v gamingu IMO. Faking 1,4 milijarde folka, ki so tech savy ko svinja, zelo pridni in ki jim keš štrli iz riti. Odlom IMO. 

 

Edino me skrbi, da bi bili špili prerešetani s mikrotransakcijami in pa seveda to, da bi samo search v google translate padel, ko bi kitajskega deva vprašal, kdaj bo "retail edition" :D  Pa zelo veliko vprašanje je, kako dolgo bi želeli delati za japonsko / američko imperialistično konzolo in gledati umazane japance / amere, kako se jim masti golša s posrednimi prihodki iz ekosistema. To pade lastna Tencent konzola v treh letih ko šus.

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...