Aktivist Vanč Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Čeprav me Ace Combat niti malo ne zanima, mi zna Galko opisat igro na način, da mi je fun prebrat Kaj pa te igre nisi omenil na seznamu? Je polica? Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Je Polica ja - tam ene 84 oceno bi dal igrici. Se zdaj kar strinjam z Šimšo, Armored Core 6 je ful boljši špil - ma je tudi ta dober pa še žanrsko je celo še bolj unikaten kot Armored Core. Če bi izboljšali zgodbo (nimam pojma kaj jim tukaj ni bilo jasno, zadeva je OBUPNO spisana) in dodali več checkpointov v končne misije, bi bil pa še precej boljši oz bi IMO kar že dosegli strop. Recimo akcijo in builde ima Armored Core ful boljše. Ampak tukaj ima AC7 problem, da bazira na RL strojih - na 4. in 5. generaciji lovcev in lovcev/bombnikov - in si preprosto ne morejo dati tok duška v gameplayu, buildih in različnih pristopih k akciji, kot si lahko dajo v FROM soft. Kjer si pač sami izmišljujejo robote, orožja zanje, podvozja, pogone, specializacije itd itd, od katerih jih v praksi itak 90% ne bi funkcioniral Ne moreš dati na F-15 energijske sablje, dodatne 4 motorje ali dveh gatling minigunov, recimo Tko da kar se tiče nekih okvirjev, v katerih funkcionira špil, so zelo blizu plafona. Carsko bi bilo, če bi naredili kakšen Origins prequel s kombinirami WW1, WW2 in post-WW2 / ekspirmentalnimi letali. Pa da naredijo malo bolj dark vse skupaj. Bi znal biti epic špil, ker filinga za misije in vzdušje imajo pa neskončno veliko. 1 Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 zdaj sem igral dead cells z nekim deal x4 take x4 DMG weaponom ker purified fun Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) Naštelal Chants of Seennar Igral pol ure Ne vem če sem u lajfu kdaj tako hitro pljunil v brezdomca kot je zdele priletel retail order Kako pa tole izgleda TOP indijanček ej 3. avgust 2024 uredilo bitje Galko 3 Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Faaak kaj se bo to fukal na naslednjem smetana meetu Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Kje najdete te igre? 3 Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) Evo v točno 2 urah naredil 100% Devotee jezika Zdaj se pa jebem z graveyard puzzlo in mi ni jasno pol kurca, pač železna klasika za gospoda Galkota the Logika 3. avgust 2024 uredilo bitje Galko Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 hud grafični slog meni sicer zgleda neskončno brezvezen špil vsakemu svoje ane Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) ni brezvezen, sam dlje k igras bol vids da gre za gimmick spil, plus zgodba je jadna. Se zmer kul. 4. avgust 2024 uredilo bitje Ezoterik Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Legend Bowl , kolk top špilčič zaenkrat. Pixel gnus, pa skor da ima več globine kot starejši, večji brat Madden. Sem si zadal, da odigram vsak dan vsaj eno tekmico, pa je cool, ker je četrtina 5 minut in se dogaja na polno. Pol maš pa v dynasty modeu še gradnjo facilities, sicer res na osnovnem nivoju vse skup, ampak jebiga, tega v Maddenu nimaš. Da ne govorim o funny imenih, tako klubov kot igralcev. Top špil, ziher nabavim še College verzijo, res pa da v skontu. Bi pa na tak način narjene špile nabavil tudi basket, hokej, baseball verzijo - škoda da jih ni. Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Gogy reče pred 9 urami: Legend Bowl , kolk top špilčič zaenkrat. Pixel gnus, pa skor da ima več globine kot starejši, večji brat Madden. Sem si zadal, da odigram vsak dan vsaj eno tekmico, pa je cool, ker je četrtina 5 minut in se dogaja na polno. Pol maš pa v dynasty modeu še gradnjo facilities, sicer res na osnovnem nivoju vse skup, ampak jebiga, tega v Maddenu nimaš. Da ne govorim o funny imenih, tako klubov kot igralcev. Top špil, ziher nabavim še College verzijo, res pa da v skontu. Bi pa na tak način narjene špile nabavil tudi basket, hokej, baseball verzijo - škoda da jih ni. Če sem prav razumel ni pravih igralcev in klubov? Jz drgač gledam NFL že nekaj let in je presenetljivo zelo taktična igra, tko na prvi pogled zgleda glupa ko kurac, sam ni. Ne smeš pa tekme gledat v živo, ker to se razvleče zarad reklam na 3+ure, če je pa superbowl je pa še huje lol. Ne vem, kako američanom se to dejansko da v živo gledat s tistimi gadnimi glupimi reklamami, k jih je praktično časovno ene tok kokr traja tekma. Pa v tej igrici lahk izbiraš kaj taktik ipd? Al je bolj arkadica? 4. avgust 2024 uredilo bitje Dejch Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Jaz bi ta NFL res rabil en "explain like I'm five" tutorial, ki mi ni pol kurca jasno 1 Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Meni ni jasen ne NFL ne baseball. Je pa res, da se nikoli nisem niti potrudil, da bi mi bla. Ziher maš kake tutoriale na YouTube "NFL for idiots/dummies"... 4. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Jaz sem od teh tipično ameriških športov drkal edino TV Sports: Football na Amigi. Pa nekaj malega tudi TV sports Baseball. Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 americanom bi itak moglo bit prepovedano met ideje 1 Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Saj verjetno če tam že v osnovni šoli začneš trenirat "nogomet", da ti potem to nekak zleze v glavo. Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Hernire reče pred 16 urami: Jaz bi ta NFL res rabil en "explain like I'm five" tutorial, ki mi ni pol kurca jasno Jaz sem začel gledat k je bil na sportklubu ama nič nisem vedel, razn k iz kakšnga filma da so pač receiverji, quaterbacki in to je to. To so itak najbolj znani in najbolj plačane pozicije v ameriškem fuzbalu. Imaš pa en kp igralcev tacklerjev in guardov k v bistvu so v napadu branilci, večinoma QB (to je tisti ki meče žogo wide receiverjem k na začetku napada laufajo čez obrambo, ali predajo žogo running back, ki so bolj hrusti, ki rinejo skozi obrambo z žogo, ne mimo prve linije obrambe kokr WR, včasih gredo QB pa sami z žogo par yardov pridobit, če ni nobenega odprtega igralca, ali je pa running back dobil grizlija nase). QB ima 4 poskuse da napad napreduje vsaj 10 yardov. Drugače more pridt Punter in žogo brcnit na nasprotnikovo stran, ponavad čimdalj, potem nasprotna ekipa pobere žogo in gredo v napad dokler ga ne ustavijo oz. mislm, da tud sami lahk dajo žogo dol pa od tam nadaljujejo (sam to ne vem zdej iz glave). Pol je pa pač touchdown, to se lahk doseže prek visoke podaje QB, prek predane žoge running backu ali prek čiste sile, da premaknejo nasprotnikovo obrambo za tisti jard. Žoga more bit v touchdown coni in z nogo morš bit tam. Mislim pa, da če se s kolenom dotakneš tla izven te cone, tud če je žoga v touchdown coni se ne šteje za TD. TD šteje 6 točk, za tem lahko ekipa izbira da kicker zadene goal tist k zgleda k ena vilica in dobijo še eno dodatno točko, ali da uporabijo še en napad za 2 piki. Seprav lahko iz enega TD ekipa dobi največ 8 točk. Najmanj pa 6. Če je ekipa v 4. poskusu, niso ravno blizu za TD in nočjo reskirat napada v katerem nebi dobili nič točk, imajo možnost da kicker ustreli na gol in dobijo 3 točke. V glavnem kicker so kar dost underrated, sicer igrajo po minutah ekstremno malo, ampak velikokrat odločijo za ekipo ali bo zmaga ali poraz. Je tudi edn redkih športov, kjer je napad in obramba različno na terenu in niso nikoli povezani. Sepravi imajo dve različne ekipe. Zato imajo več trenerjev. To je v osnovi to. Seveda pa so pol tiste coach taktike kjer vidš k z znaki in "žargonom" uskladujejo napad QB, ki so podaljšek coacha. Zato se zadnje čase kar na široko spogledujem z Maddenom magr kupm staro letnico za ene 3€ lol, ker bi rad se malj bolj izobraziv glede teh taktik. 5. avgust 2024 uredilo bitje Dejch 2 Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 52 minutami: Meni ni jasen ne NFL ne baseball. Je pa res, da se nikoli nisem niti potrudil, da bi mi bla. Ziher maš kake tutoriale na YouTube "NFL for idiots/dummies"... Baseballu sem pravtako leta dal šanso, toda tekma je zame predolga, enostavno ogromno časa trajajo, zato je bil v ameriki baseball zelo popularn sploh 50a ipd, kjer so družinsko šli za vikend gledat in preživel popoldne na tekmi. V glavnem mal sem gledal, dojel baš nisem kaj preveč, pa tudi zanimivo mi ni bilo. Mi je tko kot kriket, tudi tega sem probal gledat pa res ene 20 let nazaj, in tud tam mi ni blo nič jebeno jasno pa tudi zanimivo mi ni blo. Je pa neki cool pr baseballu in kriketu, gledat na YT highlightse k se tepejo, ko kdo koga z žogo zadene v kepo k ga načrtno cilja in pol maš brawle. Sicer se ne znajo tepst, sam to nima veze hehe 4. avgust 2024 uredilo bitje Dejch 1 Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Dejch reče pred 1 uro: Če sem prav razumel ni pravih igralcev in klubov? Jz drgač gledam NFL že nekaj let in je presenetljivo zelo taktična igra, tko na prvi pogled zgleda glupa ko kurac, sam ni. Ne smeš pa tekme gledat v živo, ker to se razvleče zarad reklam na 3+ure, če je pa superbowl je pa še huje lol. Ne vem, kako američanom se to dejansko da v živo gledat s tistimi gadnimi glupimi reklamami, k jih je praktično časovno ene tok kokr traja tekma. Pa v tej igrici lahk izbiraš kaj taktik ipd? Al je bolj arkadica? Niso prava imena, kar je po eni strani draž, da se ne obremenjuješ z 'zvezdami'. Taktike itak imaš, nenazadnje tako za napad kot za obrambo izbiraš postavitev in nato odigraš play glede na dogajanje na terenu. Je pa res vse skupaj bolj arkadno, pa vseeno dovolj dobro narejeno, da špil vleče. Hernire reče pred 1 uro: Jaz bi ta NFL res rabil en "explain like I'm five" tutorial, ki mi ni pol kurca jasno Ma, dejansko imaš že v Maddnu odličen tutorial, po čemer je špil vedno slovel. Res, da gre tam bolj za razlago mehanike in gameplaya, ampavk vseeno dobiš vpogled v pravila igre. DaCapo reče pred 50 minutami: Jaz sem od teh tipično ameriških športov drkal edino TV Sports: Football na Amigi. Pa nekaj malega tudi TV sports Baseball. Hehe, tudi jaz, in kolegi. TV sports, basketball, pa football... Legendarna špila in od takrat nekako ljubezen do tega športa. Pa seveda baseball, katerega sem kot mulo tudi treniral in šel na neko kvazi evropsko prvenstvo v Italiji, tam okoli '89... 4. avgust 2024 uredilo bitje Gogy 1 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Baseball >>>> Ameriški Football Sicer bi morali Baseball pravila orenk prevetriti, ker tekme trajajo enostavno predolgo. 1 Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Saj v zadnjih dveh sezonah so nekaj naredili v tej smeri. Omejen čas pitcherja/metalca za met žogice, pa postavitve v infieldu in podobno... 1 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Ma samo razpoloviti bi morali število inningov imo. (Drugače ne vem kaj so spreminjali, ker ne spremljam. To samo nabijam na pamet.) 4. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 sam dobr, to zdej že mal smetim temo. Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Prejšnji teden, še prenos je bil na Areni Model je odigral tekmo do konca. Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) Stasis Bone Totem tole je pa odlično nadaljevanje od Stasis in Cayne, ki sta btw meni prav všečni in vzdušni igrci, sam tole je pa proper upgrade. Na izbiro imaš 3 karakterje, vsak ma svoja znanja in šibkosti, okolje je meni osebno čista zmaga, dež, tema in oil rig sred oceana! Zgodba vleče in te developerji res znajo nardit vzdušje, matr igram že 3 ure. Vsekakor vredna denarja, na Steamu je 50% off kar ji da ceno pod 10€, vsekakor vredna denarja imho! Močno priporočam vsem ljubiteljem point & click avantur, psihološkega horrorja in predvsem ljudem, ki jim tako odročno, divje okolje da hard on. 5. avgust 2024 uredilo bitje Dejch Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 ke_kit reče pred 7 urami: Baseball >>>> Ameriški Football Sicer bi morali Baseball pravila orenk prevetriti, ker tekme trajajo enostavno predolgo. al pa neki podobnega, kot "champions league" v kriketu, kjer je tolk pohitreno in predrugačeno da tekma namest par dni, traja 2-3 ure drgač men sta iz vidika mehanik tako baseball, kot ameriški fuzbal, dost carska, sam pač trajanje ubija ja. @Hernire mogoče poglej tole. Men ma dost carske tud, k pravi fuzbal (in dogajanje okol njega) razlaga američanom Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Jaz pa jutri dobim tole, https://www.amazon.com/xGenius-Expected-Science-Winning-Football/dp/1399411551 Dopustno fuzbal stat nerdiranje ob menedžerju in olimpijskih, kaj češ bolje. 1 Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) @DaCapo pomoje si že itak končal, toda če nisi, obvezno si omisli Stasis Bone Totem. To pa je vzdušje, da ga lahk režeš z nožem. Pa uganke majo kar lepe namige za reševat, da nisi uno WTF?! kaj je zdaj to. So pa na začetni uganki mal za hec dal QR kodo in ko jo poskenaš, ti napiše "there is no clues here". Upam, da bo še kaj tega, sam zaenkrat do zdaj še ni blo. 5. avgust 2024 uredilo bitje Dejch 1 Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 @Dejch: mi je bila zelo cool igra, yes. Pa ni vrag, da ne bom šel ponovno skozi. Vzdušje je res top top! 1 Povezava do prispevka
MaDrung Objavljeno 7. avgust 2024 Share Objavljeno 7. avgust 2024 Divinity: Original Sin 2 9/10 Pa sem se lotil še te dolge igre, ki sem jo imel kakšno leto v backlogu. V osnovi gre za enico, le da so izboljšani določene tečne mehanike. Zelo me veseli, da je sedaj VA tudi čez opise negovorečega teksta (Torej narrator je fully voiced). Prodajanje itemov je izboljšano, saj lahko v sales window klikneš na karakterja z največjim Bartering skillom). Zgodba je tudi dobro zastavljena in všečno kaotična. Cel svet Divinity je zame v RPG sceni do sedaj najljubši. Agency igralca ima dosti velik vpliv na zgodbo in gameplay. Največja prednost pred enico pa je, da tokrat kljub temu, da je fightov ogromno, vsak deluje unique in spodbuja igralca da pogrunta kako si le tega olajšati. Ali je to s pripravo na fight z interakcijo z okolico, ali pa uporabo raznih skillov, scrollov, equipmentov, etc. V osnovi daje dober sandbox feeling, ki je pametno zasnovan. Še vedno kar me moti pa je, da "move" in "attack" ne moreš dati na različne tipke, in posledično zaradi zbugganih hitboxov, pogosto sprožiš napačno akcijo, sploh zato ker imajo karakterji animacijo ko stojijo pri miru. Igra je zasnovana za nekje dvojno preigravanje, ampak je zame predolga. V zadnjem mestu se mi je zadeva že vlekla. Definitivno pa me zanima kako se bo Baldur's gate 3 primerjav z Divinity serijo. 1 Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki