BigBadWolf Objavljeno 28. september 2022 Share Objavljeno 28. september 2022 Kolk pa rabi tole angažmaja? Sploh za draft? Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 28. september 2022 Share Objavljeno 28. september 2022 Največ ga rabiš za draft (pa tudi če ga fališ in ti AI drafta, se še vedno da kaj naredit). Potem si pa enkrat v tednu nastaviš postavo za cel teden, če se ti ni vsak dan. Navedek Povezava do prispevka
dandzo Objavljeno 28. september 2022 Share Objavljeno 28. september 2022 Dražba je bila ok, meni niso bile vsec konference, ker sem pac navajen igrat fantasy s klasicno lestvico brez konferenc. Tako je tudi najbolj posteno na koncu. Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 28. september 2022 Share Objavljeno 28. september 2022 Jst sm in itak Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 28. september 2022 Share Objavljeno 28. september 2022 Luka me je s Poljsko tok zabediral da ne vem ce se mi da 😄 Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 28. september 2022 Avtor Share Objavljeno 28. september 2022 (urejano) dandzo reče pred 3 urami: Dražba je bila ok, meni niso bile vsec konference, ker sem pac navajen igrat fantasy s klasicno lestvico brez konferenc. Tako je tudi najbolj posteno na koncu. S konferencami so ekipe v obeh konferencah bile izenačene, ker so igrale isto število tekem z istimi nasprotniki. Ena konferenca je bila težja od druge ampak znotraj nje je bilo pošteno, za razliko od Free For All formata leto prej, kjer je bilo popolnoma random kakšne nasprotnike je kdo imel. Odkrito rečeno, bi jaz rajši videl, da se spustimo dol na 10 ekip dejansko aktivnih forumašev. Samo število ni vse. 2 klepetava soigralca naredita ligo precej bolj zabavno kot pa 20 tihih. Z desetimi ekipami ni treba konferenc, da našimam, da vsak igra z vsakim 2x, tako da imajo vsi popolnoma enake možnosti za končnico. Tudi tedensko dogajanje zna biti bolj zanimivo, ker bi več dobrih igralcev ostalo za pick upe. S Seattlom nas je 8. Še 2 mn3njalničarja se komot dobi in tudi draft lažje uskladi. V desetih lahko tudi dražbo končamo v uri in pol ali manj. 28. september 2022 uredilo bitje Jurus Navedek Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 29. september 2022 Share Objavljeno 29. september 2022 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 29. september 2022 Share Objavljeno 29. september 2022 espn Navedek Povezava do prispevka
dandzo Objavljeno 29. september 2022 Share Objavljeno 29. september 2022 Jurus reče pred 14 urami: S konferencami so ekipe v obeh konferencah bile izenačene, ker so igrale isto število tekem z istimi nasprotniki. Ena konferenca je bila težja od druge ampak znotraj nje je bilo pošteno, za razliko od Free For All formata leto prej, kjer je bilo popolnoma random kakšne nasprotnike je kdo imel. Odkrito rečeno, bi jaz rajši videl, da se spustimo dol na 10 ekip dejansko aktivnih forumašev. Samo število ni vse. 2 klepetava soigralca naredita ligo precej bolj zabavno kot pa 20 tihih. Z desetimi ekipami ni treba konferenc, da našimam, da vsak igra z vsakim 2x, tako da imajo vsi popolnoma enake možnosti za končnico. Tudi tedensko dogajanje zna biti bolj zanimivo, ker bi več dobrih igralcev ostalo za pick upe. S Seattlom nas je 8. Še 2 mn3njalničarja se komot dobi in tudi draft lažje uskladi. V desetih lahko tudi dražbo končamo v uri in pol ali manj. Ok, tenks za bolj podrobno razlago. Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 29. september 2022 Share Objavljeno 29. september 2022 Jst glasujem za snake draft. 1 Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 29. september 2022 Share Objavljeno 29. september 2022 Osebno imam raje dražbo ker je več taktike in manj sreče. ampak če je večina za snake mi je tudi ta OK. Brata mi kar štej not ker gre zdej skozi obdobje basket eksistenčne krize in rabi ene dvakrat po pesi dobit v medsebojnih da dobi nazaj duh tekmovanja 1 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 29. september 2022 Share Objavljeno 29. september 2022 Jude reče pred 44 minutami: Jst glasujem za snake draft. my man a se izvede glasovanje? ali pa opcija B; dve ligi, snake in drazba samo to bi verjetno bil ze overkill Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 29. september 2022 Avtor Share Objavljeno 29. september 2022 Ignis reče pred 4 urami: Osebno imam raje dražbo ker je več taktike in manj sreče. ampak če je večina za snake mi je tudi ta OK. Brata mi kar štej not ker gre zdej skozi obdobje basket eksistenčne krize in rabi ene dvakrat po pesi dobit v medsebojnih da dobi nazaj duh tekmovanja Sem ga ze napol stel. Ostale, ki niso potrdili sem zadnjic ze odstranil iz lige, njega sem pustil 😁 Ce ste vsi za kaco, oziroma ce kaca za vas ni deal breaker, imamo z Mutombom in BlueSanom 10 ljudi in lahko ta vikend ali naslednji naredimo draft. Kaca za 10 ljudi je koncana v uri ali manj. Redni del bi potem bil vsak 2 tekmi z vsakim in 6 ljudi v koncnici, da je cim vec ljudi v igri do konca. Pa se vsi bi bili aktivni mn3njalnicarji 🙂 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 29. september 2022 Share Objavljeno 29. september 2022 Kaca ni dealbrejker sam absolutno je draft boljsa stvar, sploh ni primerjave 1 Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 30. september 2022 Share Objavljeno 30. september 2022 Draft definitivno boljs. Pay to play in pa skos si engagan pr kaci pa cakas da si na vrst. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 1. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 1. oktober 2022 https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/28119/invitation?key=868fccbdc1e64d29&soc_trk=lnk&ikey=4baad71863e23fe8 Sem znižal na 10 ekip, tako da če je BlueSan za, rabimo samo še enega. Ker je dražba še vedno bolj popularna ima prednost kdor se strinja z njo. @BigBadWolf, če si zainteresiran ali @George Michael, ki je lani spraševal. Ali kdorkoli. Če ne se nam pridruži Mutombo in naredimo bivšo gospo Dragić. Pardon, kačo Draft sem zaenkrat naštimal za v soboto 8.10. ob 17:00. Je pa to samo provizorično. Če bi kdo rajši prej ali kasneje naj pove. Ignis imaš en teden za tvoje analize 1 Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 1. oktober 2022 Share Objavljeno 1. oktober 2022 Sem za draft ampak ne ob 5ih. Pred 8o zvečer je težko zarad otrok. Če je sobota zvečer problem potem lahko tudi v nedeljo tako kot lani. Pa sem proti konferencam ker ne vidim poante. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 1. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 1. oktober 2022 Sem prestavil na 20:00. Ni konferenc več. Lani so bile zaradi števila tekem, da je bilo izenačeno. Z desetimi ekipami se izide, da imamo vsi isto število tekem z vsemi, tako da ni potrebe. Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 1. oktober 2022 Share Objavljeno 1. oktober 2022 Sem za ob 20.00 ali celo 21.00 za draft sobota ali nedelja Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 1. oktober 2022 Share Objavljeno 1. oktober 2022 (urejano) Men je kul kadarkoli 20.00/21.00 deluje. Al Sobota al nedelja 1. oktober 2022 uredilo bitje Ignis Navedek Povezava do prispevka
dandzo Objavljeno 1. oktober 2022 Share Objavljeno 1. oktober 2022 Nedelja zvecer je super. Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 5. oktober 2022 Share Objavljeno 5. oktober 2022 Sem bolj za nedeljo ampak tudi soboto bomo nekako sfurali. Čas enkrat zvečer najbolj ustreza itak. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 5. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 5. oktober 2022 To nedeljo zvečer ne morem. Lahko naslednjo. Sicer nam pa še vedno en manjka. Ali 2, odvisno od BlueSana Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 8. oktober 2022 Share Objavljeno 8. oktober 2022 Bom igral. Bi bilo fino da bi nas bilo 12 da ne bi bile tok stacked ekipe Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 8. oktober 2022 Share Objavljeno 8. oktober 2022 trenutno nas še 10 ni ... Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 8. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 8. oktober 2022 Naj se dobi še en junak. Kdor pride praktično določi kater draft imamo https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/28119/invitation?key=868fccbdc1e64d29&soc_trk=lnk&ikey=4baad71863e23fe8 Kdor je že not naj ne klika, ker mu dodeli še eno ekipo, ki jo morem zbrisat potem Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 8. oktober 2022 Share Objavljeno 8. oktober 2022 Jst Brt Jurus Seatle Janša Seth Dandzo Miha is God Jude Mutombo Kdo od teh zdej ni? Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 8. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 8. oktober 2022 Mutombo se ni joinal Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 9. oktober 2022 Share Objavljeno 9. oktober 2022 Jst pridem sele danes ponoci nazaj tako da lahko draftam sele od jutri dalje. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 9. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 9. oktober 2022 Draft je naštiman za naslednjo nedeljo, ker tudi jaz danes ne morem. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.