Skoči na vsebino

[XBSX] Xbox Series X/S

Priporočeni prispevki

Stipe2 reče pred 1 uro:

XSX je ekvivalent nekje 17 X-ovih TFLOPov.

PS5 pa približno 15 PS4-jevih TFLOPov...

Poleg tega imata RDNA 2 featurse, ki jih XB1X nima, npr. variable rate shading, raytracing, mesh shaders

uredilo bitje maksi
Povezava do prispevka

jaz komaj cakam, da naredijo tako grafiko, kot ima Battlefile al pa vsaih je bla ena igrica ,se ne spomnem, ko si lahko cel eviroment razbil..

da bo tudi zdaj pri vseh igrat tak standard.. ko vstrelic nakljucno nekam se razbije uno fizikalno cimbolj realno.. tudi v telo npr ko ga zadanes ipd..

Povezava do prispevka
Navedek

A new Dirt 5 interview has released that praises the speedy Xbox Series X SSD amid the console war arguments that its lower speeds compared to PlayStation 5 will be an issue next-gen. 

Speaking to the Microsoft owned Xbox Wire website, Dirt 5 Technical Director David Springate explained that the next-gen Xbox Series X SSD is more than a typical PC SSD.

“Obviously, that SSD drive is incredible. It’s not like a PC SSD, it’s more than that,” said Dirt 5 Technical Director David Springate. “Being able to load data so ridiculously fast is not only really impressive but as a developer, it’s very interesting. For Dirt 5, we’re going to be able to get into races super fast. It means no loading screens getting in the way, no dawdling, no looking at my phone, it means that the action will be non-stop.”

The technical director explained that the Xbox Series X internal SSD technology will allow developers to load important game data halfway through the rendering of a single frame, allowing loads, object culling and more to be imperceivable to the player.

“The drive is so fast that I can load data mid-frame, use it, consume it, unload and replace it with something else in the middle of a frame, treating GPU memory like a virtual disk,” says Springate.  “How much texture data can I now load? I’m looking forward to pushing this as far as I can to see what kind of beautiful experiences we can deliver.”

Povezava do prispevka

Jaz imam svojo teorijo glede cen konzol. Pomoje bo sony stavil na ekskluzive in z njimi prodajal konzolo. MS pa bo prodajal svoj service in z njim sluzil. Tako da bo imo xbox cenejsi od ps5. Pri xboxu bos imel poceni najjaco konzolo, njihov pass naronino za toliko in toliko na mesec, day1 ekskluzive in multi vc kasno z hudim lybrarijem tudi za nazaj. Sony pa bo pac imel hude ekskluzivne igrce in ce jih hoces igrat mores kupit konzolo, tako da bo moral ceno mal nabit na konzoli.

Povezava do prispevka
bigboss82 reče pred 6 urami:

Jaz imam svojo teorijo glede cen konzol. Pomoje bo sony stavil na ekskluzive in z njimi prodajal konzolo. MS pa bo prodajal svoj service in z njim sluzil. Tako da bo imo xbox cenejsi od ps5. Pri xboxu bos imel poceni najjaco konzolo, njihov pass naronino za toliko in toliko na mesec, day1 ekskluzive in multi vc kasno z hudim lybrarijem tudi za nazaj. Sony pa bo pac imel hude ekskluzivne igrce in ce jih hoces igrat mores kupit konzolo, tako da bo moral ceno mal nabit na konzoli.

Se prav po tvoje bo Sony prvič v zgodovini konzolo prodaja dražje kot je strošek komponent? Jok brate odpade.

Povezava do prispevka
Bessie reče pred 1 uro:

A tole je zaenkrat to kar je predvideno za XBSX?

image.thumb.png.6b109205f9c307ff26662ae9e478d321.png

Ma ne to je praktično sam tist iz une blesave predstavitve zadnjič. Jaz res upam da nas bo Microsoft julija sezul in da bom moral še XSX nabavt day 1 ker če kej sovražim so pa nalagalni časi in mi bo bedno igrat na X1X. Sam ne vem če so imel novo nabavljeni studiji že dost časa za kaj narest ob izidu. Halo pa ni glih my cup of tea...

A si predstavljate da bi Xbox meu timed ekskuzivo za Elden Ring?

uredilo bitje Gatsu
Povezava do prispevka
bigboss82 reče pred 21 minutami:

Halo infinitw vam bo vsem raztrgalo gate, mark my words

Mogoče raznim Destiny fanom. Jaz bom zehal, kot pri vseh ostalih online shooterjih in se naprej hajpal za single player igre.

Sam ja, bomo vidli. Mogoče se bo pa res ponovil legendarni Halo1/2 hype.

uredilo bitje KE RIT
Povezava do prispevka
KE RIT reče pred 1 minuto:

Mogoče raznim Destiny fanom. Jaz bom zehal, kot pri vseh ostalih online shooterjih in se naprej hajpal za single player igre.

Enako bo pri meni :) Niti enega samega Haloja nisem kaj igral, Destiny 2 pa sem posnel in po pol ure igranja (verjetno še manj) takoj pobrisal z diska. Fak kak mi je to bil beden špil, ampak to je verjetno zaradi tega, ker ne maram takega setinga, niti ne igram v skupinah, da bi kake raide ipd. delal.

Povezava do prispevka
KE RIT reče pred 2 minutama:

Sam ja, bomo vidli. Mogoče se bo pa res ponovil legendarni Halo1/2 hype.

ja

ce mi zajebejo to igro, bom precej razocaran in mi xbox ne bo vec toliko simpaticen..

tista zenska ki je vodi to 343 industries mi deluje malo cudna in nezanesljiva, sem gledal zadnjic intervju.. ne vem malo me skrbi

Povezava do prispevka

Drugace Halo ima hud lore, hudega lika, sam.. od Bungija naprej je bolj svoh, dobro sej Halo 4 je bil relativno ql, ampa se vedno ni bil top.. Halo 5 pa so ultra zajebali z to be continued bull shitom.. jaz upam, da bo Halo infinite korak v pravo smer, ker ce ne bo.. pol res ostanejo samo se multi igre in ce bodo delal dovolj dobro na ps5, da ne bo ake razlike.. fuck it.. MS popusil ceprav ima imo tehnolosko najjaco konzolo.. tudi ko jo razstavis se vidi da je res narejena top shit

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...