Bessie Objavljeno 7. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 7. maj 2020 Danes ob 17h! Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 7. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 7. maj 2020 (urejano) Evo, tukaj bo Live! 8. maj 2020 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 (urejano) lol, a to je bil gameplay trailer za Valhallo (my first post) 7. maj 2020 uredilo bitje JediEagle Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 7. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 7. maj 2020 A je bilo kaj zanimivega, sem zaspal vmes? Navedek Povezava do prispevka
Čenir Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Ja, gameplay trailer za nov AC. Brez gameplayja 😄 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Sranje od predstavitve. Nič dobrih obetov v prihodnje. Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 7. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 7. maj 2020 Ene dva tri napovednike sem zdržal pol pa zaspal 😴 Na začetku je bil en zanimiv fps... Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Not hyped 😞 1 Navedek Povezava do prispevka
Arbenowskee Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 A bo imel novi xbox tudi app ekosistem? 1 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Res slaba predstavitev, dejansko bi blo bulše če tega ne bi kazali... Navedek Povezava do prispevka
XEcutIor Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 14 urami, Me3do pravi: Res slaba predstavitev, dejansko bi blo bulše če tega ne bi kazali... Podobno kot od PS5 torej. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Prav dobro vejo kaj so zafukali in zakaj je folk jezen in vedli so da bo tako. No such thing as bad press, pac so lisice ki se probajo z "appreciate the feedback" zdej izmuzniti. Classic corpo behavior. Navedek Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 31 minutami, XEcutIor pravi: Podobno kot od PS5 torej. Sony je vnaprej povedal, da ne bo špilov, in da bo tehnična predstavitev 😉 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 34 minutami, XEcutIor pravi: Podobno kot od PS5 torej. Pred 2 minutama, JediEagle pravi: Sony je vnaprej povedal, da ne bo špilov, in da bo tehnična predstavitev 😉 This Navedek Povezava do prispevka
kastor1 Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Jaz samo upam da bo situacija podobna kot v tej generaciji, sony zmaga vojno, xbox je pa ravno toliko zadaj, da meče na razne gamepasse itd same top špile. Navedek Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Heh, če pride do tega, imam občutek, da bo Nadella zaprl pipco. Jim je dovolil v zadnjih 5-6 letih spet toliko denarja v xbox pumpat, da bo enkrat rekel "dovolj!" 😄 V bistvu je velika prednost ta game pass. Dejansko razmišljam, da bi začel plačevati 5 dolarjev zanj za PC verzijo 😄 Navedek Povezava do prispevka
kastor1 Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 same here, samo sem si nabavil in psn plus in ps now in mi je sedaj metanje denarja stran, če bi vzel še gamepass... itak pa je zgodba na psnow potem taka, da igram vsako zadevo 1 uro potem pa snemam še nekaj kar bi probal fml Navedek Povezava do prispevka
Spiralmind Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 hm, a ni Scorn tudi indie pikslast platformer, kjer se premikaš kot neke sorte virus in asimilar ljudeke, da rasteš? Še demo je bil na steamu pred kratkim. Navedek Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 Verjetno imaš v mislih Carrion? https://store.steampowered.com/app/953490/CARRION/ Navedek Povezava do prispevka
Spiralmind Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 Drži, za Carrion gre, hvala za najdbo. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 Arey reče Dne, 9. 5. 2020 at 9:51: Prav dobro vejo kaj so zafukali in zakaj je folk jezen in vedli so da bo tako. No such thing as bad press, pac so lisice ki se probajo z "appreciate the feedback" zdej izmuzniti. Classic corpo behavior. Zapovrh je bil še Youtube stream tako zanič da so še tiste igre ki dejansko ne zgledajo švoh zgledale ko en zmazek... Res se ne spomnim da bi E3 konference ki jih gleda več folka kdaj zgledale tako zanič no... Navedek Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 YouTube po defaultu trenutno da nizko resolucijo, kolikor vem? Moraš ročno premakniti na višjo. Sam sem sicer gledal na Mixerju in mi je v redu izgledalo. Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Navedek Ubisoft has always been committed to exploring new technologies, taking advantage of the capabilities of new consoles to deliver the most immersive experience possible, which is why we are excited to be collaborating with Microsoft to bring Assassin’s Creed Valhalla to the Xbox Series X. Currently, we can guarantee that Assassin’s Creed Valhalla will run at least 30 FPS. Assassin’s Creed Valhalla will benefit from faster loading times, allowing players to immerse themselves in history and the world without friction. Finally, Assassin’s Creed Valhalla will benefit from improved graphics made possible by the Xbox Series X, and we can’t wait to see the beautiful world we’re creating in stunning 4K resolution. vsaj 30 fps confirmed, next gen baby yeah Navedek Povezava do prispevka
Besko Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 amnesia reče pred 3 urami: vsaj 30 fps confirmed, next gen baby yeah Lmao, ker hud feature, še nevideno res. Navedek Povezava do prispevka
LeBron Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Se pravi do zdej je znanega: - igra bo laufala na vsaj 30 fps - imel boš svojo vas Looks like game of the year. 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Xbox X = X1X + SSD Next gen baby! Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 (urejano) bitsurugi reče pred 2 minutama: xbox sex = X1X + SSD Next gen baby! ftfy also: dej si avantarja nastav 12. maj 2020 uredilo bitje []D [] []V[] []D typo Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.