atomic Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 KE RIT reče pred 5 urami: Ori, Hellblade, Forza (pol se pa ne spomnem drugih). Sam vse to dobiš tudi na PCju. ¯\_(ツ)_/¯ Glede na to, da mi na pcju ne sede igrat mi je vseeno ali je na pcju. Ampak da pa nima igre, ki je ni na ps5 je pa res lol no. Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Baje je tudi nov Halo (5?) izšel na X1, ampak ni preverjena informacija, ker ga nihče ni igral, da bi lahko potrdil za ziher 1 Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Ethan reče pred 1 uro: @Mefisto pravkar.... holy shit is this real ?!? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 30. maj 2020 Share Objavljeno 30. maj 2020 Ta tema bi morala biti [PC] Xbox Series X 5 Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 30. maj 2020 Share Objavljeno 30. maj 2020 Stipe2 reče pred 2 minutama: Ta tema bi morala biti [PC] Xbox Series X pizda, pomoje da me je prvič Stipe legit nasmejal Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 30. maj 2020 Share Objavljeno 30. maj 2020 ...in to ko sem prvič dejansko resno mislil Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 4. junij 2020 Share Objavljeno 4. junij 2020 ekskluzivee =) Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 4. junij 2020 Share Objavljeno 4. junij 2020 (urejano) XB platformi dvojina bolj pomembna kot slovenskem jeziku.... Mogoče do uradnega izida XB celo spremeni ime v XboxTwo 4. junij 2020 uredilo bitje Hattori Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 4. junij 2020 Share Objavljeno 4. junij 2020 (urejano) bigboss82 reče pred 20 minutami: ekskluzivee =) Hmmm... a ne bo tudi na PC? 4. junij 2020 uredilo bitje tomazek Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. junij 2020 Share Objavljeno 4. junij 2020 (urejano) Hattori reče pred 18 minutami: XB platformi dvojina bolj pomembna kot slovenskem jeziku... Ma ne, to je samo primorski debilizem XD tomazek reče Pravkar: Hmmm... a ne bo tudi na PC? Console exclusives. 4. junij 2020 uredilo bitje KE RIT Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 4. junij 2020 Share Objavljeno 4. junij 2020 (urejano) @tomazekne me prcat prosim te, komaj se napalim malo, ze mi nekdo napise, da bo tudi na PC tako da prosim ne me vec tega spominjat evo @KE RIT s5 prcas.. jebote. .sem ti oblubil da te bom opozarjal 4. junij 2020 uredilo bitje bigboss82 Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 4. junij 2020 Share Objavljeno 4. junij 2020 bigboss82 reče pred 3 minutami: @tomazekne me prcat prosim te, komaj se napalim malo, ze mi nekdo napise, da bo tudi na PC tako da prosim ne me vec tega spominjat Jaz pa to samo sam sebe tolažim, da ipak nebo Xbox ekskluziva, ker PC mam, Xbox pa ne in ga niti ne bom Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. junij 2020 Share Objavljeno 4. junij 2020 (urejano) bigboss82 reče pred 7 minutami: evo @KE RIT s5 prcas.. jebote. .sem ti oblubil da te bom opozarjal Tole je dobesedno prijateljsko prcanje, predvsem ker dobesedno zajebavam tudi samega sebe v procesu. A pol se zmeniva, da te od zdaj naprej povsem ignoriram? Meni je prav, ker nočem tle širit neko slabo voljo za brezveze brez da se tega zavedam. Drugače res krneki. 4. junij 2020 uredilo bitje KE RIT Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 4. junij 2020 Share Objavljeno 4. junij 2020 Nene raje me prcaj, bolj mi je vsec =))) Vem ja da si napisal primorsko, sam ti si snekly bastard =)) Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. junij 2020 Share Objavljeno 4. junij 2020 (urejano) Ma res te nisem hotu neki dissat no lol. Ne stoj vzet vsako tako stvar, kot da bi ti rad neki kontriral. Sem uni XD dal na koncu, da ne bi izpadlo preveč resno. Malo mi gre na kurac, da italijanščina tako močno vpliva na naše narečje, da ne uporabljamo dvojine, samo ni da bom zdej zares težil folku zaradi tega. 4. junij 2020 uredilo bitje KE RIT Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 4. junij 2020 Share Objavljeno 4. junij 2020 tomazek reče pred 57 minutami: Hmmm... a ne bo tudi na PC? Pa tudi na trenutni generaciji MS konzol. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 sem prišu sem samo iz usmiljenja nakuckat en post, da malo pomagam temi v teh težkih časih. sej bi postal kaj zanimivega tudi o konzoli, če bi bilo - samo ni nič, tipi so propadli v zemljo... Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 =))))) to je tisina pred nevihto Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 bigboss82 reče pred 21 minutami: =))))) to je tisina pred nevihto tole pa po 3 Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 Niste resni, ne da se z vami resno debatirat =)))))))) Navedek Povezava do prispevka
ĆAMIR Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 Dajte vprašat uporabnika Slinch, katero konzolo je kaj nazadnje kupil, če želite mal špasa Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 50:50 da je bil bel xbone s Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 ĆAMIR reče pred 5 minutami: Dajte vprašat uporabnika Slinch, katero konzolo je kaj nazadnje kupil, če želite mal špasa Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 (urejano) Haha Nisem imel pojma, da je ĆERNY taka podmukla podlasica. Povzroča intergender pretepe na m33tih, trolla DaCapota s photoshopi, izdaja sovašćane. Drugače sem bil zihr, da si bo Slinč ustrelu Cyberpunk X1X. Verjetno je premalo bel. #whitelivesmattertoo 6. junij 2020 uredilo bitje KE RIT 1 Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 KE RIT reče pred 7 minutami: Haha Nisem imel pojma, da je ĆERNY taka podmukla podlasica. Povzroča intergender pretepe na m33tih, trolla DaCapota s photoshopi, izdaja sovašćane. Drugače sem bil zihr, da si bo Slinč ustrelu Cyberpunk X1X. Verjetno je premalo bel. #whitelivesmattertoo 1 Navedek Povezava do prispevka
Mefisto Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 hehehe another joins the dark side Dobr deal drugače, najmočnejša konzola na svetu, v res lepi alter verziji in še top igrico za 320 evrov Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 Kj ni pc ql za to? 🤔 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 (urejano) bigboss82 reče pred 1 minuto: Kj ni pc ql za to? 🤔 Pol ni konzola in lahko mefisto misli kaksno premium izkusnjo dozivlja. Sam 320€ za bonex s spilom res ni slaba cena. Mislim, ne bi kupil ker kaj bom s tem svoh hardwarom samo ce te ps ekskluzive ne zanimajo je tole zelo kul. 6. junij 2020 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.