bigboss82 Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 jaj avi kar trollajte.. kdor se zadnji smeje se najslajse smeje Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 (urejano) Bump. Evo xbox spet pred ps5 21. maj 2020 uredilo bitje Morski Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 28. maj 2020 Share Objavljeno 28. maj 2020 nekatere igre (trenutne) bodo namesto s 30 laufale s 60 fps, 60 pa 120 https://news.xbox.com/en-us/2020/05/28/xbox-series-x-next-generation-backward-compatibility Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 28. maj 2020 Share Objavljeno 28. maj 2020 jaz ne vem zakaj kekit toliko praisa ta ps5 BC, da bo igral nek njegov backlog.. ko pa bo imel xbox hujsi BC dobro res da on nima na xboxu backloga hehe.. ampak ja Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 28. maj 2020 Share Objavljeno 28. maj 2020 Noben nima na xboxu backloga, kako boš 0 igric postavil v vrsto? 1 Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 28. maj 2020 Share Objavljeno 28. maj 2020 ja sej to sem pol napisal.. pac noben nima ne =)))))))))))) sam recimo, da jih nimas se kupljenih haha, lhko jih kupis sedaj za nazaj =)))))))) Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 28. maj 2020 Share Objavljeno 28. maj 2020 (urejano) bigboss82 reče pred 1 uro: jaz ne vem zakaj kekit toliko praisa ta ps5 BC, da bo igral nek njegov backlog.. ko pa bo imel xbox hujsi BC dobro res da on nima na xboxu backloga hehe.. ampak ja Kako mi je carsko, ko si folk sam odgovori in meni ni treba. Aja, pa poleg unga kar si omenu, je tudi zelo pomemben faktor, da SEX ne bo imel ene faking igre, ki bi me silila v nakup. Sama sreča v bistvu 28. maj 2020 uredilo bitje KE RIT Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 bigboss82 reče pred 7 urami: sam recimo, da jih nimas se kupljenih haha, lhko jih kupis sedaj za nazaj =)))))))) Ja, to je dobra rešitev. Da začnem zdaj z nakupom vseh iger za Xbox duplo kar že imam za PS4, da bom čez pol leta lahko igral za nazaj in imel backlog. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Xbox BC je absolutno nekaj kjer je M$ krepko v prednosti in bi si želel da se tudi Sony malo bolj potrudi. Ampak če moram izbirat med novimi igrami in BC sem absolutno za prvo opcijo, ker je konec koncev bolj pomembna. Bomo vidli če bo M$ končno tu naredil ta korak naprej da bo treba njihovo konzolo dejansko nabavit zaradi njihovih AAA iger. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Pismo vem da je bolj joke vse skupaj ampak meni je tole sweet, komaj čakam da vidim primerjavo proti ps5, samo zaenkrat sem še zmeraj dost siguren da bo Xbox bolj primeren za mojo uporabo. team Xbox ftw 1 Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Vedno vec nas je.. na koncu bodo samo se druidi ostali team ps5 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 bigboss82 reče pred 5 minutami: Vedno vec nas je.. na koncu bodo samo se druidi ostali team ps5 Prej kot to se bo zgodilo to da boš ti drug teden ploščo obrnil Navedek Povezava do prispevka
Mefisto Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Še en dokaz da bo novi xbox trgal gate Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Komaj čakam, da bom igral Bloodborne na 60fps. Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Gatsu reče pred 26 minutami: Prej kot to se bo zgodilo to da boš ti drug teden ploščo obrnil ah dvomim.. jaz bom obrnil plosco, ko bodo MULTI igre delale enako dobro ali boljse na ps5 in ko bo Xbox failal z ekskluzivami aja pa cena do takrat bom vstrajal.. sam bom pac manj dissal sony.. mislim, sej ga en dissam neki ful pomoje, sej sony mi je ql, sam pac navijam mal obolj za xbox.. mal oza moreee pawaaaa in malo za prevetritev scene, konkurenca ovo ono Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 bigboss82 reče pred 2 minutama: in ko bo Xbox failal z ekskluzivami Kaj a to niso že? S katerimi ekskluzivami bi failali? Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Predvsem v Halo Infinite jaz polagam upe. Druge ne vem, kaj bo ob izidu. Sej se be ve niti za ps5.. Demons souls je sekar ziher, GT7, Sulent Hill, sam to so vai rumorsi.. Godfall al kaj je uno.. sam to bo bolj nek free to play ala jooj ne spomnem se imena... Navedek Povezava do prispevka
Mefisto Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 (urejano) Izbris 9. avgust 2020 uredilo bitje Mefisto Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Ze vidm da bom kupil xbox sex, potem bom pa na njem igral Red Dead Redemption 1 Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Mefisto reče pred 19 minutami: Jaz samo upam, da se bo Sony s ps5 vsaj malo upiral naslednjo generacijo, ker vseeno mi je playstation prirasel k srcu in mi bo bad, če bo to njihova zadnja konzola, ker jih bo MS tako brutalno posilil v rit mefisto je nov thick_sliced_bread 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 (urejano) atomic reče pred 1 uro: Komaj čakam, da bom igral Bloodborne na 60fps. Kaj bi dal, da se zgodi neki takega. Sicer ne točno za BB, ampak tudi vse ostale igre. Sam Sony mi deluje malo nesposoben kar se tega tiče Drugače pa, men bi že samo rock solid framerate na polno dogajal. Še zdaj imam nočne more zaradi FF15 PS4 Pro performancea. Na PCju 60 fps skoss, na PS4 Pro sub 25 dipi s slabšo grafiko. EDIT: Me je Thick Sliced Brain spodaj spomnu, da sem na PC igral pri 1440p, na PS4 pa na 4k. Po moje si lahko tak 4k vtaknejo v rit. 29. maj 2020 uredilo bitje KE RIT Navedek Povezava do prispevka
Mefisto Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Na xbox one X pa v 4k 60fps bolje kot na kateremkoli PCju Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 (urejano) Slinch reče pred 35 minutami: mefisto je nov thick_sliced_brain Sem ti fiksnu. Mislim, da se mu je dokončno odpeljalo. 29. maj 2020 uredilo bitje KE RIT Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 bigboss82 reče pred 2 urama: Vedno vec nas je.. na koncu bodo samo se druidi ostali team ps5 Se vidi ja, postaš na drugo stran teme o najboljši konzoli na svetu, gužva stari Razen če ste vi early adopoterji, ti res vedno najbolj obogatijo (ali pa pozabljeni nekje bankrotirajo). Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Nisem reku, da nas je vec, ampak da nas je vedno več.. no mogoce sem se narobe izrazil, vsak dan več. Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 bigboss82 reče Pravkar: Nisem reku, da nas je vec, ampak da nas je vedno več.. no mogoce sem se narobe izrazil, vsak dan več. V slogi je moč. Verjamem, da vas bo v pol leta vsaj ene 6! Samo vztrajno naprej! Navedek Povezava do prispevka
Zorro Zamoro Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Mefisto reče pred 2 urama: Še en dokaz da bo novi xbox trgal gate Mefisto reče pred 1 uro: , ker jih bo MS tako brutalno posilil v rit Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 kemik reče pred 18 minutami: Se vidi ja, postaš na drugo stran teme o najboljši konzoli na svetu, gužva stari Razen če ste vi early adopoterji, ti res vedno najbolj obogatijo (ali pa pozabljeni nekje bankrotirajo). Mi se ne prepucavamo kako je naš tabor boljši, imamo našega spokesmana Mefista, ostali samo lepo mirno čakamo na konzolo brez skrbi in kompleksa manjvrednosti... 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 Vas spokesman ima dovolj kompleksa manjvrednosti za vse vas plus se cel ps tabor. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.