Aktivist Vanč Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Sovir reče pred 2 minutama: tomazek, ribe si rajš sam delaj doma si narediš, kot ti paše, brez nekih idiotskih prijemov Res je, saj delam tu in tam in so mi dobre. Ampak ti moram povedati, da pa mi vseeno bolje naredijo v nekaterih restavracijah. Doma, če bi htel na kaki žar ponvi, šprica okrog ko hudič... v pečici pa mi nekak ne uspejo tak dobre (ponavadi samo ena stran lepo zapečena, druga pa bolj pocasta). To so stvari, ki jih bolj redko delam doma kar sem omenil: stejk (file mignon), ribe, lignji... zato po tem večkrat posežem v restavracijah. Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 (urejano) drgacsm postekal mek ce ga jes recimo parkrat na tedn, lahko nenormalno vec pojes te junk hrane, nekak nabildas resist sam zdej mam dost za lep čas, itak sm preobrnu menije, zadnji boss sploh ni zafukan k enkrat padš v grind 14. april 2021 uredilo bitje Sovica Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Sovica reče Pravkar: drgacsm postekal mek ce ga jes recimo parkrat na tedn, lahko nenormalno vec pojes te junk hrane, nekak nabildas resist Jst sm lih v teh letih, da če jem iz meka al pa kir kol drug đank food je zelo dobro, da to jem doma, ker če ne hodim, kot da bi mi čebelji panj padel v hlače. Mislim, da je nekaj narobe z mojo prebavo. Al pa umiram... al pa oboje 1 Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Stipe2 reče pred 3 minutami: Točno to - probaš iz radovednosti, ampak za svoj gušt da bi sam naročil, tega filma ne boš gledal pri meni. Od tistega, kar je Ćamir napisal, je meni top kombinacija kruh, pršut in olivno, to je to - vse drugo mi samo pokvari Moraš vedet, da sem jaz seljak štajerc, pri nas nismo poznali ne pršuta ne olivnega olja ne figove marmelade ne feta sira. Tebi so vse te stvari everyday, ker si primorc Pa se ne hecam, dejansko se tam ene do desetega leta sploh ne spomnim, da bi jedel pršut. Ko smo se preselili od babice smo malo upgrejdali hrano Tako da zdaj pač kombiniram vse možno in figova marmelada mi z narezkom zelo zelo sede Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 uf mene je tut enkrat mek zašvical ful zjutri pred šihtom je blo bad, sm mislu že valda ne bom klicu da sm obtiču na skretu Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Nije žvak za tomazek reče pred 30 minutami: Seljak 1 Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Mislim, da ne razumeš. Dlje časa zdržim v postelji, kot pa mek burger v meni. Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Chenier reče pred 1 minuto: ne pršuta ne olivnega olja ne figove marmelade ne feta sira Pa fig tudi ne... itak, saj sem isti. Figam smo se čudili in jih jedli, ko smo šli na morje. Dandanes pa ima vsaka tretja bajta figo doma tudi v naših krajih. Me čudi zakaj nekoč niso meli teh pizdarij v naših koncih. 1 Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Drugače pa že čisto predolgo nisem bil v meku, niti mccountryja še nisem šel testirat, če je še vedno tako jak kot v glory days Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 drgač pa k že glih o junk foodu, dons sm se ustavu na miklošičevi po letu in pol... jufka 4 evre, kebabi pa zgledajo manjši od pečjakove žemlje uff, dissapoint Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 DaCapo reče pred 2 minutama: No ja, vidva @tomazek in @Stipe2: ni to zdaj, da bi neka sladkost prevladala. Odvisno je pač od jedi do jedi oz. od dobre priprave. Kombinacija sladko - slano/pikantno pa je vsekakor odlična, če je v pravem razmerju. Treba je malo razširiti kulinarična obzorja, sicer pa je to itak že sto let star finta. Če pa komu ne sede, pa tudi OK. Meni so recimo fige v kombinaciji z dobrim sirom bomba, dočim skoraj ne poznam nobenega bližnjega, ki bi mu bilo to OK. Itd. Ne, sej ne da nisem jaz to vse probal - niti ni, da ne morem tega pojest, če je treba - ampak ni mi pa tako dobro, da bi si to sam kdaj naročil, ali pa doma naredil, poleg vse ostale hrane. Recimo meni dostikrat bolj zapaše nekaj ful slano, ali pa ful pikantno - recimo pašta puttanesca, pizza z inčuni, pasulj s pekočimi feferoni - kmet pač. Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Šiptarji so ratal čist preveč škrti. Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 (urejano) Chenier reče pred 4 minutami: Drugače pa že čisto predolgo nisem bil v meku, niti mccountryja še nisem šel testirat, če je še vedno tako jak kot v glory days Načeloma ni 100% tak kot v glory days. Vsaj kolikor imam jaz še v spominu. Na legendarni omaki se mi zdi, da malce "šparajo". 14. april 2021 uredilo bitje DaCapo Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 da ne poznaš olivnega olja še ni take panike huje je, ko prideš med dolenjce in ne poznajo bučnega olja na solato ... sam pol jim ga predstaviš in si hero 1 1 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 (urejano) Chenier reče pred 6 minutami: Drugače pa že čisto predolgo nisem bil v meku, niti mccountryja še nisem šel testirat, če je še vedno tako jak kot v glory days Father, I have sinned. (Isto dober je kot nekoč. Malo sem zajokal.) 14. april 2021 uredilo bitje KE RIT Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Chenier reče pred 6 minutami: Moraš vedet, da sem jaz seljak štajerc, pri nas nismo poznali ne pršuta ne olivnega olja ne figove marmelade ne feta sira. Tebi so vse te stvari everyday, ker si primorc Pa se ne hecam, dejansko se tam ene do desetega leta sploh ne spomnim, da bi jedel pršut. Ko smo se preselili od babice smo malo upgrejdali hrano Tako da zdaj pač kombiniram vse možno in figova marmelada mi z narezkom zelo zelo sede Pizda, v še eni prvini sva podobna, samo da sem jaz seljak bosanac (no ajde, lahko bi se reklo ŠTAjerc) In isto tako pri desetih sem se preselil na Obalo... Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 (urejano) Stipe2 reče pred 12 minutami: Recimo meni dostikrat bolj zapaše nekaj ful slano, ali pa ful pikantno - recimo pašta puttanesca, pizza z inčuni, pasulj s pekočimi feferoni - kmet pač Vsaka dobra hrana je vredna dobrega človeka oz. obratno . Jaz recimo obožujem domače vampe, ričet, golaž s polento, pasulj ... Pa nisem kmet (živim skoraj v centru mesta). 14. april 2021 uredilo bitje DaCapo Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Ko smo že kdo je večji kmet - kaj pa to da ko sem bil jaz res mali ('88, '89) še niti pizze niso poznali v Ljubljani Prov spomnim se da je bilo kot za praznik, ko smo se z mamo in babico odpravili v edino pizzerijo v LJ - v Konditor, tam kjer je zdaj Mac na čopovi. Pa res una najbolj ghetto pizza direkt iz električne peči par let za tem je pa neka pizzerija proti Tržiču med prvimi ufurala krušno peč in je bilo pa ko da je Jezus prišel na Zemljo. Ne vem če bi se Bloodborna 2 zdej tok veselil kot une pizze tam lol 2 Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 DaCapo reče pred 1 minuto: Vsaka dobra hrana je vredna dobrega človeka. Jaz recimo obožujem domače vampe, ričet, golaž s polento, pasulj ... Pa nisem kmet (živim skoraj v centru mesta). Z vampi sem se spoznal v Sloveniji (v Bosni jih nismo jedli) in sva se hitro ujela. 1 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 DaCapo reče pred 4 minutami: Vsaka dobra hrana je vredna dobrega človeka oz. obratno . Jaz recimo obožujem domače vampe, ričet, golaž s polento, pasulj ... Pa nisem kmet (živim skoraj v centru mesta). Nehi baitat moj cinizem 1 Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 DaCapo reče pred 3 minutami: Jaz recimo obožujem domače vampe, ričet, golaž s polento, pasulj ... Joj vampov celo večnost nisem njami kak bi jih! Sem pa danes po dolgem času piščančjo drobovino na čebuli in pire krompir zraven.... mmm... tudi pasalo. Sem včeraj na eni kmetiji kupil domače piščance in je seveda zraven drobovina (jetrca, želodčki in srčeki). 1 Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Galko reče pred 2 minutama: Ko smo že kdo je večji kmet - kaj pa to da ko sem bil jaz res mali ('88, '89) še niti pizze niso poznali v Ljubljani Prov spomnim se da je bilo kot za praznik, ko smo se z mamo in babico odpravili v edino pizzerijo v LJ - v Konditor, tam kjer je zdaj Mac na čopovi. Pa res una najbolj ghetto pizza direkt iz električne peči par let za tem je pa neka pizzerija proti Tržiču med prvimi ufurala krušno peč in je bilo pa ko da je Jezus prišel na Zemljo. Ne vem če bi se Bloodborna 2 zdej tok veselil kot une pizze tam lol socalist pizza iz električnih peči v SŠ mo hodili v eno tako včasih Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Galko reče pred 1 minuto: Ko smo že kdo je večji kmet - kaj pa to da ko sem bil jaz res mali ('88, '89) še niti pizze niso poznali v Ljubljani Prov spomnim se da je bilo kot za praznik, ko smo se z mamo in babico odpravili v edino pizzerijo v LJ - v Konditor, tam kjer je zdaj Mac na čopovi. Pa res una najbolj ghetto pizza direkt iz električne peči par let za tem je pa neka pizzerija proti Tržiču med prvimi ufurala krušno peč in je bilo pa ko da je Jezus prišel na Zemljo. Ne vem če bi se Bloodborna 2 zdej tok veselil kot une pizze tam lol Mi v Bosni nismo niti vedli, kako zgleda pizza, nisi imel kje videt - nam je bilo samo ful smešno ime "pica". Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Galko reče pred 3 minutami: Ko smo že kdo je večji kmet - kaj pa to da ko sem bil jaz res mali ('88, '89) še niti pizze niso poznali v Ljubljani Tak smo mi v pivnico na Ptuj po 30 letih je še ista a ne @Chenier @Slinch Jaz, ki sem k vsemu kruh žrl, sem si ob pizzi kot smrkavec naročil za ziher kos kruha, ker si nisem predstavljal kaj bom to dobil in sem vztrajal, da rabim kruh. Povezava do prispevka
raveer Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 (urejano) brat @Chenier svez krueh + figova maremalda + prsut ali kraska panceta + res dober staran in nadrobljen pecorino ali grana padano = res pure secks 14. april 2021 uredilo bitje raveer 1 1 Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 tomazek reče pred 24 minutami: Tak smo mi v pivnico na Ptuj po 30 letih je še ista a ne @Chenier @Slinch Jaz, ki sem k vsemu kruh žrl, sem si ob pizzi kot smrkavec naročil za ziher kos kruha, ker si nisem predstavljal kaj bom to dobil in sem vztrajal, da rabim kruh. Ja itak. Užitek ob študentski pici v Pivnici s čevapi na njej se kosa samo s piki panter pico s hrenovko in tatarsko omako Pizda no, sem še enkrat prebral ta svoj post in se tile čevapi in hrenovke na pici berejo ko nek dark twist iz Guillermo del Toro filma 1 Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 (urejano) Kvalitetno meso s pravim sadjem je bolanija, komur to ni vsec pac naj je dunajca in konfri s kecapom. 14. april 2021 uredilo bitje Arey Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Terase nam odpirajo (močvirnikom ne ). Dopust ponedeljek! 1 Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 14. april 2021 Share Objavljeno 14. april 2021 Arey reče Pravkar: Kvalitetno meso s pravim sadjem je bolanija, komur to ni vsec pac naj je dunajca in konfri s kecapom. To drugače jaz naročim vsakič, ko grem v kako novo restavracijo. Če to zajebeš (se je že zgodilo) lahko samo zapreš Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se