Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu


Priporočeni prispevki

50-50. Ker ob odpovedi tezko najdejo proste sobe za XY stevilo ljudi. 

Weraziel reče pred 28 minutami:

dej a mate kak članek o temu da naprej pošljem

Navedek

V torek je po svetu na tleh ostalo kar 2424 letal, od sobote do srede so na brniškem letališču odpovedali devet poletov. Slovenci naj bi imeli največ težav z letališči, kamor letijo nizkocenovni prevozniki, a tudi večje družbe imajo vedno več odpovedi

https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/ture-avanture/stevilo-odpovedanih-poletov-po-svetu-se-veca-razmere-se-do-konca-poletja-ne-bodo-izboljsale/633420

 

 

Navedek

Na Heathrowu rabijo še dodatnih 13 000 zaposlenih, v Frankfurtu 1000, Lufthansa pa bo morala julija odpovedati 1000 letov.

 

https://danesjenovdan.si/agrument/07.07.2022

uredilo bitje Vrhovni_Plenum_OF
Povezava do prispevka

Sej zna bit hardcore dobit oziroma odvisno od firme. Večji problem je to, da nimam nekega velikega števila posebnih skillov, edino za čuvat pse/delo v poletnem kempu kot učitelj angleščine, ampak to bi itak šlo skozi samo če bi imel dost keša za preživet v vsakem primeru

Povezava do prispevka
Hernier reče pred 1 uro:

Kako si pa najdel tole? :D 

Na mail sem dobil obvestilo z zahvalo, da so uporabili slliko.

@Sovica: haha, nema tožbe, ker Pixabay deluje po principu royality free. Tisti, ki si slikco prenese lahko zgolj iz dobre volje prispeva kak cent ali dva ("buy a coffee").  Načeloma si je tega pujsa preneslo več kot 25.000 folka, zdaj pa si izračunaj koliko sem zaslužil. ;) 

Povezava do prispevka
Arey reče pred 14 urami:

Isto kot za slovenijo. Edina razlika je da ce poslujes izven EU nad 50k€ ne rabis postat davcni zavezanec.


Btw, čisto ste me zdrmali v oni temi o normirancih. Zdaj bom celi dan samo to imel v glavi... J*** tak petek. :) 

Povezava do prispevka
Hernier reče pred 16 minutami:

Sem se odločil za klasiko brez ročajev. 


Eno fotko daj, da mi narediš lušte za jutrišnjo kosilo/večerjo.

Sicer pa sem še vedno mnenja, da je testo najbolj pomembno pri pizzi. Vse drugo je dokaj simple (seveda pod pogojem, da imaš pečico, ki nese več kot 400°C). 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

 Ni docela res, @Berbasecks. Tiste malo pizza šunke in najcenejšega sira zame ne bo naredilo takšne razlike kot jo naredi testo. Oz., če malo obrnem: Lahko daš najboljše "premium" sestavine, ampak če je testo slabo, ti nadev ne bo prav nič pomagal. Ajde, meni je to pač logično, za druge pa ne vem.
Z domačim testom se sicer borim že kar precej časa. Plus seveda omenjena pečica, ker pizza se mora peči največ 2-3 minute. Dobra stara krušna peč je recimo še vedno zakon.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Saj po eni strani ti je pa lažje, @Hernier. Kaj se boš še s fotkanjem nekaj ukvarjal. Jaz včasih tudi pomislim, da bi fotič najrajši razbil. Recimo, ko mi foter vsako nedeljo reče: "Pridi slikat čevapčiče". Majkemi, da sem se že naveličal. 

Sploh pa se mi je zamerila bedna fora od kolegice, ko me je poklicala in s sladkim glasom zapeljivo rekla: "Hitro pridi do mene, boš fotkal mojo muco! Čakam te." 
Itak sem zagrabil fotoaparat in takoj skočil. No, to je nastalo: 

muca.thumb.jpg.109c2917b8f6e8f9fd9992623086608e.jpg
 

uredilo bitje DaCapo
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Vpiši se za komentiranje

You will be able to leave a comment after signing in



Vpiši se
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...